Do It Yourself

Hvordan tjene sertifisering fra National Association of Remodeling Industry

  • Hvordan tjene sertifisering fra National Association of Remodeling Industry

    click fraud protection

    Ønsker du å ta ombyggingsvirksomheten til neste nivå? NARI -sertifisering kan være det neste trinnet.

    AMR Image/Getty Images

    National Association of the Remodeling Industry (NARI) har en historie som går helt tilbake til 1935 og dannelsen av "North East Roinging, Siding and Isolation Contractors Association", en del av presidenten Franklin D. Roosevelts nasjonale gjenopprettingslov. Flere tiår og noen få navneendringer senere ble NERSICA NARI, en organisasjon med 44 landsdekkende kapitler om ombygging av fagfolk i byggebransjen.

    På denne siden

    Hva gjør NARI?

    NARI fungerer som et støttesystem for ombygging av fagfolk, som gir medlemmer forretningsutviklingsressurser, plattform for talsmenn og forbindelser til klienter.

    I følge organisasjonens nettsted: "NARI er en organisasjon av fagfolk med ombygging av høy kvalitet. Medlemmene er forpliktet til integritet, høye standarder, profesjonell utdanning, etikk og markedsgjenkjenning. "

    Hva er NARI -sertifisering?

    NARI -sertifisering kan bety mange ting. Det er seks typer:

    • Master Certified Remodeler;
    • Sertifisert Remodeler;
    • Sertifisert kjøkken- og baderombygger;
    • Sertifisert Remodeling Project Manager;
    • Sertifisert Lead Carpenter;
    • Universal Design Certified Professional.

    Hver sertifisering er designet for en bestemt type ombyggingsprofessor, og noen har strengere krav enn andre. For eksempel er "Master Certified Remodeler" det høyeste sertifiseringsnivået NARI tilbyr og krever at ombyggere har hatt legitimasjonen “Certified Remodeler” i minst ti år før søker.

    Hva er fordelene med NARI -sertifisering?

    NARI -sertifisering gir noen viktige fordeler som gjør det til en verdig innsats for enhver ombyggingsprofessor.

    Kanskje viktigst, NARI -sertifisering viser at en ombyggingsprofessor oppfyller eller overgår en fastsatt standard i bransjen. På en overfylt markedsplass kan NARI -sertifisering skille en ombyggingsproff og deres virksomhet fra resten av pakken. Moderne forbrukere kan påvirkes av en enkelt anmeldelse på Yelp, og en nasjonalt anerkjent sertifisering på et selskapets nettsted eller visittkort kan være et stort løft for virksomheten.

    Hvordan bli NARI -sertifisert

    Her er kravene til NARI -sertifisering ifølge organisasjonens nettsted:

    • Kandidatene må demonstrere teknisk dyktighet, forretnings- og prosjektledelseskompetanse og funksjonstid i bransjen basert på de utvalgte sertifiseringens spesifikke og detaljerte krav.

    • Kandidatene må bevise deltakelse i utdanningskurs og oppfylle minimumsopplæringsenhetene (CEU), som beskrevet i hver enkelt sertifisering

    • Alle kandidatsøknader blir gjenstand for omfattende gjennomgang av NARI-sertifiseringspersonalet for å sikre at alle forutsetninger for programmet er oppfylt og kandidaten er kvalifisert for sertifisering.

    • Kvalifiserte kandidater kan velge å delta på et forberedende kurs som tilbys av deres lokale NARI -kapittel (sjekk med kapittel for tilgjengelighet) delta på de strenge, flere ukers forberedende kursene som tilbys av NARI, eller selvstudium.

    • Alle kvalifiserte sertifiseringskandidater må gjennomgå og bestå en grundig undersøkelse på opptil 200 spørsmål, overvåket av en undersøkelsesproktor som følger strenge integritetskriterier.

    Vær oppmerksom på at hver type sertifisering har sine egne "spesifikke og detaljerte krav." De nødvendige gebyrene vil også variere avhengig av sertifiseringstype, og er lavere for NARI -medlemmer sammenlignet med ikke-medlemmer. For fullstendig informasjon om krav og gebyrer, gå til organisasjonens nettsted.

    Populære videoer

instagram viewer anon