Do It Yourself
  • 5 beste ressurser for kvinner i dyktige handler

    click fraud protection

    1/5

    Uten navnHilsen av NAWIC

    NAWIC Career Center

    Seksten kvinner jobber i anleggsbransjen i Fort Worth, Tex. grunnla National Association of Women in Construction i 1953. I dag har organisasjonen mer enn 115 kapitler over hele USA. Den gir sine medlemmer muligheter til karriereutvikling og et nettverk av støtte i en mannsdominert industri.

    En av de beste ressursene NAWIC tilbyr, er dens Karrieresenter, en grundig, lett søkbar database med byggejobb åpninger over hele USA

    2/5

    Hilsen av Tradeswoman, Inc.

    Tradeswoman, Inc.

    California-baserte Tradeswoman, Inc. er dedikert til "øke antallet kvinner i byggebransjen og relaterte handler. ” Det fungerer først og fremst som en talsmann for industrien, og rekrutterer kvinner ved å spre bevissthet om handelen som en givende og potensielt lukrativ karrierevei.

    Tradeswoman, Inc. hjelper kvinner med å sette i gang karrieren gjennom programmer for lærlingplassering og karriereutvikling. Mer informasjon om disse programmene og Tradeswoman, Inc. kan bli funnet her.

    4/5

    Profesjonelle kvinner i konstruksjon Hd Png Last nedHilsen av profesjonelle kvinner i konstruksjon

    Profesjonelle kvinner i konstruksjon

    Tilbake i 1980 bestemte åtte kvinner som planla å delta på et byggebransjearrangement å slå seg sammen istedenfor å gå hver for seg. Den beslutningen var fødselen av "Profesjonelle kvinner i konstruksjon", nå en nasjonal forening bygget rundt å koble til kvinner som jobber i byggebransjen som et støttende fellesskap av likesinnede fagfolk.

    Fem regionale kapitler er basert i New York, Boston, Connecticut, New Jersey og Philadelphia. Du finner mer informasjon om hvordan du blir med (eller starter) et PWC -kapittel i ditt område her.

    5/5

    We Logo Gold TmHilsen av kvinner ansatt

    Kvinner ansatt

    Women Employed er en advokatorganisasjon som slår seg sammen med arbeidere, organisasjoner og arbeidsgivere for å skape et mer likeverdig og inkluderende miljø i arbeidsstyrken. Organisasjonen beskriver sin visjon som "en verden der alle kvinner kan gå videre økonomisk og oppnå sine ambisjoner."

    Women Employed gir kvinner utdanningsressurser om temaer som arbeidstakerrettigheter og endringer i politikken, samtidig som de jobber i lokalsamfunn for å påvirke reell endring. For mer informasjon om kvinner ansatt, gå her.

instagram viewer anon