Do It Yourself
  • 10 beste ergonomiske kontorstoler for hjemmet ditt

    click fraud protection

    1/11

    Dårlig holdning fizkes/Getty Images

    Hva er en ergonomisk kontorstol?

    En ergonomisk stol er designet med tanke på menneskelige ingeniørprinsipper. Disse stolene er ment å redusere risikoen for helseproblemer fra langvarig sitting, dårlig holdning, repeterende bevegelser og dårlig håndleddsposisjon mens du bruker datamaskiner. Feil kontorstol kan også føre til karpaltunnelsyndrom og andre slitasjeforstyrrelser.

    Hvorfor er det viktig å ha en ergonomisk kontorstol?

    Rahul Shah, en tavle sertifisert ortopedisk kirurg som spesialiserer seg på komplekse rygg- og nakkeforhold, sier sittende i en behagelig stol bidrar til å unngå tretthet.

    "Spesielt, i en ubehagelig stol, er hodet ofte ute av linje med bekkenet når det gjelder måten det sitter på med tyngdekraften," sier han. "Som sådan jobber kroppen alltid med å bringe hodet på linje med bekkenet for å hindre at et faller ned. Når kroppen jobber for mye, vil musklene igjen trette litt fortere. ”

    Ifølge American Physical Therapy Association, riktig kontorergonomi kan bidra til å maksimere din komfort og

    sikkerhet på jobben. Når du handler etter en ergonomisk kontorstol, foreslår de funksjoner som:

    • Justerbar høyde;
    • Justerbare armlener for å sitte nær skrivebordet;
    • Korsryggstøtte;
    • En setebase som tilpasser seg komfortable vinkler og sitter rett opp;
    • Vridninger eller svingninger på basen;
    • Hjul. Jo mer den har, jo bedre mobilitet.

    Jobber hjemmefra har blitt den nye normalen. Derfor er det viktigere enn noensinne å finne en komfortabel kontorstol som både støtter din livsstil og din korsrygg.

    3/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol med bred korsryggstøtte

    Flott for å jobbe, studere eller lage, Hbada kontorstol beviser at noen med en glad rygg er mer produktive. Den er ikke hengende, men den S-formede ryggstøtten formes til kurven på korsryggen for enestående korsryggstøtte. Ting som en plysj sete pute og vippestøtte armlener øker komforten din.

    Juster gjerne setehøyden etter din smak. Den har et rundt hjørne-design for rulling og svingning trygt rundt stasende barn.

    Handle nå

    4/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol for høye mennesker

    Høye mennesker sliter ofte med å finne en stol i riktig størrelse. Ikke slik med de sjenerøse proporsjonene La-Z-Boy Trafford stor og høy utøvende kontorstol.

    Romsligheten florerer, takket være Traffords 44-1/2- til 47-1/2-in. høydeområde og 21-3/4-in. setebredde. Stolen har en forsterket ryggstang og en ComfortCore -pute med minneskum for å forme kroppen. Sammen disse ergonomiske egenskaper gir lengre spines og heftige statuer den komforten og rekkevidden de trenger. Og stolen støtter opptil 400 pounds.

    Handle nå

    5/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol for korte mennesker

    For de mindre innrammede blant oss kan det også være frustrerende å finne en skikkelig kontorstol. De Alera Etros Series Petite hjelper korte brukere med å holde føttene på bakken og hodet på rett sted. Dette er viktig for god holdning og sirkulasjon.

    Alera er designet for petites, men er justerbar for å passe nesten alle. Den har en tre-spaks, multifunksjonsmekanisme som gir kontroll over ryggvinkelen og fremoverhelling for å sikre at du opprettholder en sunn og profesjonell holdning.

    Handle nå

    6/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol Splurge

    En flerårig favoritt som riktignok koster en pen krone, den Herman Miller Aeron ergonomisk stol er en du vil være stolt over å vise frem under Zoom møter.

    Aeron er laget av resirkulerbare materialer i en elegant grafittfarge, og hjelper deg med å lage en konstruktiv og bærekraftig miljø. Den har mange fordeler, inkludert justerbar PostureFit sakral/korsryggstøtte, og to individuelle pads som bøyes uavhengig og tett til kurven på ryggraden.

    Handle nå

    7/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol mindre enn $ 100

    EN solid stol med utmerket stabilitet, den Neo Chair kontor datamaskin skrivebord stol er en kvalitetsmøbel, spesielt til prisen.

    Den har mange av funksjonene du forventer av en ergonomisk kontorstol, og noen du kanskje ikke. Sistnevnte inkluderer en støpt setepute dekket av fløyelsaktig bomullsstoff (svart, grått, rosa eller blått); to-tommers forsiktig rullende doble hjul; og en antisjokkmekanisme for å hindre at ryggstøtten uventet skyter fremover.

    Handle nå

    8/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste liggende ergonomiske kontorstol

    Etter en triumferende idédugnad, fortjener du en velfortjent lur. Slapp av og slapp av i Devaise ergonomi tilbakelentr mesh øvre, høy rygg kontorstol.

    Den synkroniserte vippemekanismen gir en jevn, uanstrengt tilbakelent tilbakelenging som du kan låse på plass hvor som helst langs vinkelspekteret. Forleng det justerbare fotstøtte og strekke seg ut i forskjellige stillinger, inkludert multi-tasking (90 grader), problemløsning (120 grader) og chillaxing (160 grader).

    Handle nå

    9/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske knestående kontorstol

    Det er ingen grunn til å falle over tastaturet i flere timer når du konfigurerer Dragonn ergonomisk knestol på arbeidsstasjonen din. Det slanke, lavt slengte designet er et holdningsfremmende sete som gir avlastning fra din eksisterende kontorstol.

    Den er designet for å sette ryggen i oppreist stilling, og dermed fordele vekten jevnt slik at ryggraden kan komme tilbake i riktig justering. Denne stolen er også flott for å utføre korte oppgaver som å tegne og sying.

    Handle nå

    10/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske utkast til kontorstol

    La oss være ærlige: Tegnere, ingeniører og arkitekter bruker sannsynligvis det meste av arbeidsdagen bøyd over sine skrivebord, enten det er å lage håndtegnede skisser eller designe planer ved hjelp av dataassistert programvare.

    De Eurotech Sitting Apollo trekkrakk, med sit-to-stand-design (opptil 36-1/2-in.) og konturert, pustende mesh, gir reklamer funksjonell beskyttelse mot smerter i rygg, nakke og skuldre. Andre ergonomiske funksjoner inkluderer en støttende kromfotring, breddejusterbare armer for å sikre riktig spenning og posisjonering av sperrehøyden for riktig støtte for den nedre korsryggen.

    Handle nå

    11/11

    Kontorstolvia amazon.com

    Beste ergonomiske kontorstol for spillere

    Spillentusiaster er like utsatt for yrkesfare som oss andre - helgemaraton og online -turneringer foran skjermen kan ta sin toll. Takk og lov for GTRACING Gaming Chair med fotstøtte er designet for lang sittekomfort.

    Den har en større ramme enn mange kontorstoler, og har innebygd Bluetooth -høyttalere å fordype deg i en 360-graders lydopplevelse. Lenestolen kan legges med en nakkestøttepute for å ta en pause mellom øktene, og hjelper deg å holde deg frisk og spille bedre.

    Handle nå

instagram viewer anon