Do It Yourself
  • Hvordan fortelle hjemmet ditt har en kakerlakkinfeksjon

    click fraud protection

    Har det skummel-krypende mange venner på lur i hjemmet ditt, eller er det en ensom person?

    Det sier seg selv at å se noen kakerlakk i hjemmet ditt er ikke akkurat en ideell situasjon. Men det er en stor forskjell, når det gjelder grovhetsfaktor, mellom at kakerlakk er en ensom person eller at kakerlakk er en av de hundre som angriper hjemmet ditt. Men hvis du bare ser den ene mort, hvordan skal du vite det? Forresten, lær hvilken by i USA opplever de fleste mortene.

    Vel, Reddit -brukeren "Cicularus" foreslår a superenkelt tips for å finne ut om en gitt mort-observasjon er en engangsavtale, eller hvis du har å gjøre med et større, buggy-problem. Bare tilnærmet størrelsen på feilen - hvis den er lengre enn en tomme, er det sannsynligvis "en utvendig kakerlakk som fant veien i." Hvis det er kortere, bor det sannsynligvis i huset ditt med mange venner, og det kan være på tide å ringe utrydder. Selvfølgelig er det ingen som foreslår at du tar en linjal og måler lengden på en skummel kryp på kjøkkenet ditt, men det må være nok å se om det er lengre enn en tomme.

    Sjekk ut disse flotte målehackene for å få et målemål når du ikke har en linjal eller målebånd innen rekkevidde.

    Husk at tipset til Cicularus ikke er det siste, alt; bare fordi en mort er større enn en tomme betyr ikke automatisk at det er en en-and-done-situasjon. Imidlertid er det sant at typen kakerlakker som oftest er ansvarlig for angrep i hjemmet i Nord -Amerika er vanligvis mindre enn en tomme. Disse insektene, kalt tyske kakerlakker, kan avle raskt og gjennomsnittlig omtrent 0,6 tommer lange, ifølge Terminix skadedyrbekjempelse. En annen vanlig synder for angrep i hjemmet er den brunbåndede kakerlakken, som er enda mindre og foretrekker tørre flekker, som vegger og tak. Finne ut mer hemmeligheter som utrydderen din ikke forteller deg.

    Når det gjelder de store feilene, er de mindre vanlige inne i hjemmene, men hvis du ser en, vet du det. Amerikanske kakerlakker, også kjent som "Palmetto -insekter", kan være så store som 30 cm og gjøre angrepshus noen ganger (spesielt i varmere klima), men Terminix rapporterer at de "foretrekker utendørs." En annen type større mort, røykfylte brune kakerlakker, foretrekker dempermiljøer, men "blir tiltrukket av lys og kommer inn i hjem når de ser det."

    Hvis du foretrekker å være trygg og beklager når det gjelder skadedyrsbekjempelse, vil du kanskje ringe ekspertene uansett hvor stor feilen er, spesielt siden alle typer kan bære skadelige bakterier. Men hvis du ser en mort på den mindre siden, er det definitivt mer sannsynlig at den er en av mange. Finn ut av ting hjemme som tiltrekker skadedyr akkurat nå (og hvordan du kan bli kvitt dem).

    De 10 mest motbydelige husbugene og hvordan bli kvitt dem

    Populære videoer

instagram viewer anon