Do It Yourself
  • Hvordan ombygging påvirker prisene på hjemmeforsikring

    click fraud protection

    1/10

    Bakgården svømmebasseng vann har Gettyimages 155377305 Bball bassengTimAbramowitz/Getty Images

    Installere et basseng

    EN nytt basseng er en fin måte å slå sommervarmen på og få venner og familie til å samles hjemme. Imidlertid kommer bassengene med visse utgifter, inkludert forsikringen din. Huseiere er ansvarlige for alle som bruker bassenget sitt, og det betyr en bump i kostnaden for hjemmepolitikken din, ifølge Value Penguin.

    2/10

    OppussingAndy Sacks/Getty Images

    Gjør om taket

    EN nytt tak vil ikke bare gi deg sjelefred, men spare deg penger på hjemmeforsikringspriser. Politikkrabatter for et nytt tak kan være så mye som 20 prosent, ifølge Clovered.

    3/10

    Ung kvinne som angir sikkerhetsnål på tastaturet til hjemmealarmen. HjemmesikkerhetssystemDaniel Jedzura/Shutterstock

    Legger til et hjemmesikkerhetssystem

    Som et nytt tak, legger du til en hjemmesikkerhetssystem vil hjelpe deg med å sove bedre om natten, vel vitende om at du er beskyttet. Du vil også bli mer fornøyd med forsikringskostnadene dine. Policy Genius sier installering av en innbruddsalarm eller hjemmesikkerhetssystem kan spare deg mellom to og 10 prosent på forsikringspremier.

    4/10

    varsler stjålet wifiGetty Images/rd.com

    Kjøpe smarte enheter

    Smarte enheter er gode for å fungere i hjemmet ditt, og i noen tilfeller kan det til og med senke forsikringsprisen. EN sier rapporten fra Fox Business smarte enheter som termostater, røykvarslere og mer kan redusere premiene dine, avhengig av selskap.

    5/10

    Home ExtensionJames Osmond/Getty Images

    Bygg en utvidelse

    EN boligforlengelse betyr mer kvadratmeter til eiendommen din, og nesten helt sikkert mer verdi for hjemmet ditt. Med mer verdi kommer imidlertid et behov for mer forsikringsdekning.

    8/10

    generatorFamilie Handyman

    Kjøper en backupgenerator

    EN backup generator vil holde lysene på og strømmen i gang under storm eller hardt vær. Forsikringsselskaper vil se en nødgenerator som ekstra beskyttelse mot sprengte rør under en fryktelig stave, eller erstatte letfarlige stoffer etter et lengre strømbrudd.

instagram viewer anon