Do It Yourself
  • Er du klar for en innebygd grill?

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Hvis grilling er din lidenskap og favoritt tidsfordriv, tror du at du er klar for en innebygd grill? Her er noen viktige punkter å vurdere.

    Hvis du bruker en stor del av fritiden på å bruke et grillforkle med grilltang i hånden, kan det være på tide med en innebygd grill. For mange grillingentusiaster, a innebygd grill er limousinen til bakgårdsgriller - et utstillingsverk for din bo utendørs område, en glede å lage mat på og stor nok til å lage mat for en mengde.

    I 2019 brukte amerikanerne nesten 1 milliard dollar på griller og tilbehør til grilling. De fleste forbrukere vil se en grill før de kjøper. Ifølge en pre-pandemisk undersøkelse av Hearth, Patio and Barbecue Association, 83 prosent av grillhandlerne kjøper i butikk i stedet for på nett.

    Hvis du tror du kan være klar til å oppgradere fra en

    bærbar grill til noe mer permanent, la oss undersøke om en innebygd grill er riktig for deg. Merk: Hvis du tilhører a Huseierforening (HOA), avgjør først om innebygde griller er tillatt der du bor.

    Hva er en innebygd grill?

    Innebygde griller er en del av en fast bakgårdskonstruksjon som vanligvis er laget av murverk, tremøbler og benkeplate av solid overflate. De kan ikke fjernes uten å demontere dem. Innebygde griller er ofte en del av en større utekjøkken, som kan inneholde en vask, ekstra benkeplass, en bar eller en halvøy for bespisning.

    På samme måte som bærbare griller kan innebygde drivstoff drives av propan, naturgass, trekull, tre eller trepiller.

    Innebygd grill Fordeler og ulemper

    Her er måtene en innebygd grill kan forbedre grillspillet ditt i hagen:

    • Et utstillingsverk i bakgården. “Innebygde griller har også en mye mer behagelig estetikk enn vanlige griller og bokser forbedre hjemmets verdi, Sier Ron Shimek, president for Mr. Appliance, et reparasjons- og vedlikeholdsselskap for apparater. De vil bli et naturlig samlingspunkt hver gang du inviterer folk til en matlaging.
    • Matlaging for en mengde. Selv om små modeller er tilgjengelige, tenker huseiere som investerer i en innebygd grill vanligvis stort, og kjøper noe med en større matlagingsflate enn en bærbar grill. "Den store kapasiteten til en stor innebygd grill gjør det enkelt å piske opp en runde burgere eller biffer på kort tid," sier Shimek. Denne mammuten av en grill fra Coyote, tilgjengelig på Walmart, har nesten sju kvadratmeter matlagingsområde. Det burde holde enhver sulten mengde fornøyd!
    • Lett moro i bakgården. Når den innebygde grillen er installert, er den harde delen over. Hvis du går med naturgass eller propanbrensel, er det like enkelt å fyre opp grillen som å trykke på en knapp. Og når det er en del av et større utekjøkken og underholdningsområde, er det lett å trekke morsomme, uformelle sammenkomster. Du unngår også å varme opp innekjøkkenet.
    • DIY-stand. Å lage en innebygd grill kan være flott å tilpasse DIY -prosjekt. Du kan til og med tilpasse et bærbart kull eller pelletsgrill inn i en fast grillstasjon eller kjøkken ved å bygge en alkove eller nisje for å skyve den inn. Det har ikke det samme tilpassede utseendet, men det er et rimeligere kompromiss. Hvis du forfølger dette alternativet med en gassgrill ikke utformet som en innebygd, utvis ekstrem forsiktighet med gassoppkoblinger og luftstrøm.

    Det er den morsomme delen. Her er noen alvorlige (mindre morsomme) punkter du bør vurdere før du begynner å planlegge den innebygde grillstasjonen:

    • Kostnader. Innebygde griller er dyre. Den billigste innebygde på The Home Depots nettsted er en 21-tommers elektrisk grill fra Kenyon som selger for $ 506. (Til sammenligning, a 52-tommers bærbar gassgrill fra Weber med mange funksjoner selger for $ 519.) Du bør realistisk regne med å betale mellom $ 1500 og $ 2500 for en stor innebygd grill, og prisene kan gå mye høyere. Ta hensyn til tidskostnader, materialer og arbeidskraft hvis du leier en proff for å bygge grillstasjonen, og du har et kostbart prosjekt på hendene.
    • Rom. I motsetning til en bærbar grill som kan rulles til side når den ikke er i bruk, er en innebygd grill et permanent tillegg til hagen din. Innebygde er vanligvis store griller i utgangspunktet-det er en del av appellen deres-og å legge til en struktur rundt dem betyr at du trenger enda mer plass. Det betyr å gi opp eksisterende plen eller uteplass. I en liten bakgård, kan en innebygd grillstasjon virke ute av proporsjon.
    • Sikkerhet. Forvent at voksne, barn og kjedelige kjæledyr samles rundt grillstasjonen din. Så grillsikkerhet bør være viktig, spesielt hvis du har en naturgass- eller propangrill. Feil grillinstallasjon eller feil ventilert grill kan resultere i potensielt livstruende brann eller eksplosjon. Du vil også sjekke med din huseiers forsikring selskapet for å avgjøre om den nye strukturen dekkes av din eksisterende policy, eller om du må legge den til for en ekstra kostnad.
instagram viewer anon