Do It Yourself
  • 10 trender for hjemmedesign som vil ta over i 2020

    click fraud protection

    1/10

    murphy sengebordFamilie Handyman

    Innebygde er tilbake

    Ifølge interiørarkitekt og Delta Design Trust -medlem Justina Blakeney, plassbesparende innovasjoner vil være det store i 2020.

    - Jeg ser en økning i å jobbe med å lage hjem som er smarte på plass og har unike brikker som ingen andre har innebygde møbler (eller stykker bygget for å ligne innebygde), sier Blakeney.

    3/10

    Suti arkivfoto/Shutterstock

    Helse og velvære er sentralt

    Blakeney sier at trivsel vil være sentralt i hjem som aldri før. "Jeg ser det ta form," sier hun, "gjennom alt fra å invitere mer naturlig lys og frisk luft inn i hjemmet gjennom større vinduer, takvinduer og skape bedre flyt mellom innendørs og utendørs, for å sette en premie på ting som luksuriøse bad og dusjer for å forbedre egenomsorgsrutinen. ”

    4/10

    Smart kranvia Delta kran

    Smarte kraner er det smarte valget

    Det kan ikke nektes viktigheten av hygiene for å redusere sjansene for å bli syk. Spesielt med de siste globale helsefryktene, ser Blakeney en økning i berøringsfrie smarte kraner, som Delta Faucets VoiceIQ -teknologi kraner, for å avverge spredende bakterier via kranhåndtak.

    5/10

    greenery_549151357 hjemmekontor med planter kaktus sukkulenterPhotographee.eu/Shutterstock

    Balanse mellom arbeid og liv i hjemmet

    Det flerfunksjonelle hjemmet vil få anerkjennelse i 2020. “Med konsertøkonomien og flere og flere mennesker som jobber hjemmefra og skaper et hjem multifunksjonell og kan fungere for både familie og arbeidsliv blir stadig viktigere, ” sier Blakeney. “Dette kan bety at flere ADUer (ekstra boligenheter) dukker opp som fungerer som hjemmekontor eller ekstrainntektsenheter, og det kan også bety å transformere et lite område i hjemmet og dedikere denne plassen til kontorbruk.”

    6/10

    Stue med høy kontrast med grønne aksenter KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

    Design med høy kontrast vil skinne

    “I 2020 er høy kontrast navnet på spillet - enten det er en svart stol med hvite ben eller en dristig trim eller dørfarge som dukker opp mot en mer nøytral vegg, sier Carleen Laronn Modellhjemmet.

    Ideen bak trenden er å skape iøynefallende mellomrom.

    "Ta kontrast i en annen retning: Når du arbeider med møbler, kunst eller tekstiler, blander du moderne og vintage stykker for å lage en morsom sammenstilling," sier Laronn.

    7/10

    Varm tonet stue med aksentputerKatarzynaBialasiewicz/Getty Images

    Varme jordtoner for fargelegger

    Kule toner har hatt sitt øyeblikk. Hjemmedesigntrender for 2020 inkluderer et skifte til varme farger, mettede fargetoner og juveltoner som gjør subtile popper på fliser, sofaen, kjøkkenskap og vegger. Tanken er å finne mer livlige fargetoner som fortsatt ser naturlige ut.

    8/10

    Stue med forskjellige mønstre i svart og hvitt KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

    Mønstret alt

    I år skal reglene brytes. Lagdelte mønstre er langt fra tusenårsminimalisme, og det er akkurat poenget. Trenden vil ta over bord- og tekstildesign, med en tematisk farge som brukes til å smelte sammen forskjellige mønstre.

    9/10

    Innebygd vindusplassucpage/Getty Images

    Innebygd sitteplass for ultimate avslapning

    En koselig abbor er akkurat hva 2020 -designtrender bestilte! Flere lesekroker, seter på vinduet og terrassebenker vil dukke opp i år som en måte å legge til et sprut av unik arkitektonisk design til en ellers langvarig designstift: et behagelig sted å slappe av.

    10/10

    utendørs hjemmebarOzgur Coskun/Shutterstock

    Hjemmestenger for hjemmekropper

    Det har vært et økende ønske om å underholde hjemme, og det gjenspeiles i dagens interiørdesign. Forvent å se fullt utstyrte barvogner ta senteret i underholdningsrom i hjemmet og utendørs barer designet for enkel sommeropplevelse.

instagram viewer anon