Do It Yourself
  • Her bør du ikke installere AC -en din

    click fraud protection

    Hvis AC -en din er hvor som helst på denne listen, må du endre plasseringen ASAP.

    V J Matthew/Shutterstock

    Er det en bedre følelse enn å gå inn i et skarpt, kaldt rom med klimaanlegg på en varm sommerdag? Å ha et klimaanlegg er absolutt en sommer må, spesielt hvis det betyr å plassere et i vinduet rett ved siden av sengen din. Bortsett fra at det vinduet kanskje ikke er det nøyaktig være det beste stedet for din nye AC -enhet.

    Det er riktig, ikke alle vinduer passer for en AC -enhet. Når det gjelder innendørs og utendørs AC -enheter, er det noen steder du burde ikke installere den. Så hvis du vil doble levetiden til klimaanlegget ditt, å finne det perfekte stedet er ditt første skritt.

    Unngå varmere deler av huset (eller gården)

    Å plassere et klimaanlegg i de varmeste delene av huset ditt er sannsynligvis fornuftig, gitt at de delene av huset er de varmeste. Klart det vil avkjøle den delen av huset, men AC -enheten må jobbe hardt for å holde den kjølig, og til gjengjeld koste deg mer penger å drive. Hvis du kan, unngå å plassere vekselstrømmen direkte i det varme området. Finn et sted som er skyggefullt og ikke så varmt, men nært nok til at AC kan kjøle ned de varmere områdene.

    Unngå å skjule det

    Å plassere AC -enheten i et skyggefullt område betyr ikke å sette den bak planter eller sofaer eller noe annet som kan hindre luftstrømmen. Å skjule det kan rote med ventilasjon, og hvis du er ute, kan spolene lett tette seg med blader og kvister.

    Unngå brannfare

    Vær forsiktig med omgivelsene! Sørg for at enheten ikke er skjult og ikke er i nærheten av noe som kan forårsake elektrisk brann. Hvis du bruker en AC -enhet i vinduet, må du også vurdere husets utgangsplan i tilfelle brann. Sørg for at vindusenheten ikke er installert i et vindu som er vurdert for den planen!

    Unngå søppeldunken

    Dette kan være en stinkende situasjon! AC -enheten din trenger mye plass for å puste og filtrere luften ordentlig. Klimaanlegg tar faktisk luften fra omgivelsene i nærheten, noe som kan bety at søt kjølig luft ikke vil lukte så søtt tross alt. I tillegg betyr det at objekter for nært klimaanlegget betyr at AC -enheten må jobbe hardere for å få tak i luften den trenger for å kjøle ned eiendommen.

    Unngå å dele kretser

    AC -enheter krever mye strøm, så hvis du kobler til en vindusenhet, må du vurdere apparatene rundt området. Hvis kretsen allerede driver høyenergivarer som et kjøleskap eller vaskemaskin, bør du finne et nytt sted for vekselstrømmen.

    Nå som du har funnet det beste stedet for klimaanlegget ditt, må du vurdere disse 10 klimaanleggsfeil du ikke har råd til å gjøre. Fordi det siste du vil er å kaste bort dollarregningene!

    Populære videoer

instagram viewer anon