Do It Yourself
  • Hvordan tjene konsekvent positive anmeldelser på nettet

    click fraud protection

    I den digitale tidsalderen kan online anmeldelser lage eller ødelegge en lokal virksomhet. Lær hvordan du tjener positive anmeldelser og gjør virksomheten din klar til suksess.

    Håndhilser på en byggeavtaleShutterstock/ Pormez

    Når du eier et malerfirma eller en annen entreprenørvirksomhet, vet du at ditt omdømme på nettet er en stor del av butikken din. Og du vet at hvis butikken din ser sløv ut, kan du ikke forvente at folk vil gå inn og finne ut mer om virksomheten din. Men hvis omdømmet ditt er glødende og positivt, kommer folk til å ta det første foreløpige trinnet for å lære mer om deg.

    Faktisk, 86% av forbrukerne les anmeldelser for lokale bedrifter. Ikke bare det, men de leser i gjennomsnitt 10 online anmeldelser før de føler at de kan stole på en lokal virksomhet. Og du risikerer å miste 22% av kundene når bare én negativ artikkel blir funnet om virksomheten din.

    Det er klart at online anmeldelser er en kraftfull form for muntlig ord i disse dager. De har makt til både å øke salget eller ødelegge fortjenesten din.

    Så hvordan tjener du positive anmeldelser, og benytter deg av den mektige kraften for din virksomhets beste?

    Gjør en god jobb

    Det er et enkelt konsept. Når du gjør en god jobb, vil du gjøre kundene dine fornøyde. Men ikke bare forvent at alle i din bedrift vet hva "å gjøre en god jobb" betyr. Dette må være klart definert for selskapets produkter, tjenester og kultur. Hva er for eksempel prosessen din for å hilse på folk som kommer inn i butikken din, ringer på telefon eller sender e -post? Hvilke typer interaksjoner vil gjøre kundenes sinn lettere? Hvilke forventninger har du til hvordan tjenestene dine presenteres og leveres? Sett en kultur for å levere eksepsjonell kundeservice, og legg tydelig frem for dine ansatte hva det betyr.

    Lag profiler for nettstedene der du vil ha anmeldelser

    Gjør det enkelt for folk å finne informasjon om din bedrift ved å sette opp og fullføre din profiler på nettstedene der du vil tjene anmeldelser: Yelp, Google, Home Advisor, Houzz, Angie’s List, Tommelfinger osv.

    Usikker på hvilken du skal begynne med? La som om du er en potensiell kunde og søk etter virksomheten din. Hvilke anmeldelsesnettsteder vises konsekvent? Legg din første innsats der.

    Vær proaktiv

    En ting kundene hater mer enn noe annet er å finne feil etter at de har ansatt et malerfirma. Det er problematisk å ringe selskapet tilbake, og de føler seg allerede upålitelige - de vet ikke om selskapet skal fikse problemet, eller la dem håndtere det på egen hånd.

    Kom foran dette problemet ved alltid å fullføre en siste gjennomgang av prosjektet. Ikke vent på at kundene dine påpeker feil. Finn og løs potensielle problemer før kunden noen gang ser dem.

    Og hvis du går glipp av noe og kunden må ringe deg tilbake, vær rask, høflig og grundig i reparasjonen.

    Be om en anmeldelse

    Hvis du har gjort 1 til 3, har du sannsynligvis en veldig fornøyd kunde. Når prosjektet er fullført, kan du be kunden om å legge igjen en online anmeldelse og fortelle dem hvor de kan gjøre det. Gjør det enda enklere ved å sette opp en "Anmeldelser" -side på nettstedet ditt som viser plattformene der du vil elske anmeldelser. Du kan også sende en oppfølgende e-post med lenker til hvor kunder kan legge igjen anmeldelser. Og ta med lenker til plattformene i fakturaene og e -post signaturer også. Jo lettere det er for kundene å legge igjen en anmeldelse, jo mer sannsynlig er det at de gjør det.

    Bare vær forsiktig: Ikke gi kompensasjon. De fleste fornøyde kundene gleder seg til å dele opplevelsen sin. I tillegg er det å tilby kompensasjon i strid med de fleste plattformers vilkår for bruk.

    Hvis du har mottatt noen negative anmeldelser tidligere, må du gjøre nødvendige endringer i virksomheten din og strebe etter positive anmeldelser som vil kompensere for det negative. 40% av forbrukerne ser bare på anmeldelser skrevet de siste to ukene, og få går til den andre siden. Hvis du har forbedret deg siden dine negative anmeldelser, er det mulig å legge negativiteten bak deg.

    Når du tar vare på kundene dine og ber om positive anmeldelser, vil du se at folk vil gjøre forretninger med deg.

    om forfatteren

    Josh Abramson er den viktigste løsningslederen i ALLBRiGHT 1-800-MALING, et bolig- og kommersielt malerfirma som betjener Greater Los Angeles -områdene.

    Populære videoer

instagram viewer anon