Do It Yourself
  • 10 av de tøffeste oppussingsjobbene

    click fraud protection

    HjemProHandlerSnekkere

    Rachel BroughamRachel BroughamOppdatert: Aug. 23, 2021
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Noen oppussingsprosjekter kan se enkle ut, men når du kommer i gang, innser du raskt at ting kan være tøffere enn de ser ut. Enten jobben er fysisk krevende, farlig eller bare komplisert, søkte vi undersøkelser og vitnesbyrd til fastslå at dette er 10 av de tøffeste oppussingsjobbene, ifølge både entreprenører og huseiere.

    1/10

    DemoRyanJLane/Getty Images

    Riving

    Demodagen ser morsom ut på populære TV -programmer for oppussing, men riving er fysisk krevende. I tillegg, hvis du ikke vet hva du gjør, kan du til og med forårsake skade (tenk: forstyrrelse av elektriske, VVS- og rørledninger). CraftJack, et selskap som forbinder huseiere med fagfolk, bemerker i sin undersøkelse nylig at både forbrukere og entreprenører er enige om at riving er en av de mest fysisk krevende jobbene. Undersøkelsen fant at 15 prosent av forbrukerne sa at riving er en av de tøffeste og 11 prosent av entreprenørene sa at den er en av de mest fysisk krevende av alle oppussingsjobber.

    2/10

    ovnjustering, ovnjusteringskostnadFamilie Handyman

    VVS

    Jo, du har mestret det installere ny termostat og bytte ovnfilter, men å reparere eller bytte ut et HVAC -system er ingen enkel oppgave. Feilreparasjoner kan føre til Freon -lekkasjer og andre alvorlige skader på systemet ditt. De CraftJack undersøkelse viser at både entreprenører og huseiere sier at VVS er en av de vanskeligste oppussingsjobbene å mestre.

    3/10

    MurverkHelen King/Getty Images

    Mur og mur

    Murere og murere er ansvarlige for å lage estetisk tiltalende fasader med murstein og strukturelle steinblokker. Tenk deg å håndtere tusenvis av pounds av murstein eller betong og utføre mer enn hundrevis av fremoverbøyende oppgaver hver dag. "Frimurere må kunne følge detaljerte byggeinstruksjoner, bryte eller kutte murstein og stein i riktige størrelser, blande og påføre mørtel og fugemasse, montere og fullføre de nødvendige konstruksjonene," bemerker U.S. News and World Report. Frimurer selv bemerker: "Arbeidet er fysisk arbeidskrevende, vanligvis utført på stillas og krever manuell finhet, oppmerksomhet på designdetaljer og utholdenhet. Frimurer som arbeider utendørs med tung og skarpkantet stein og murstein, lider av høyere skader og sykdom enn gjennomsnittet i industrien, og muskelspenninger er en vanlig sykdom. ”

    Her er hvordan reparere mørtelfuger.

    4/10

    fjerning av asbest shank_ali/Getty Images

    Fjerning av asbest

    Hvis du planlegger en ombygging i et eldre hjem, er det en god sjanse for at du kan støte på asbest, som kan finnes i gulvfliser, fasader, isolasjon eller rørfolie. De Environmental Protection Agency (EPA) bemerker at asbestholdige materialer som ikke er skadet eller forstyrret ikke sannsynligvis vil utgjøre en helserisiko, byrået foreslår imidlertid på det sterkeste å ansette en asbestreduserende spesialist for å ta seg av eventuell fjerning av asbest eller reparasjoner. Disse spesialistene har de riktige verktøyene og ventilasjonsutstyret for å påta seg asbestjobber på en trygg måte.

    5/10

    OppussingAndy Sacks/Getty Images

    Taktekking

    Når det gjelder fysisk krevende jobber, sier både entreprenører og huseiere at taktekking er det vanskeligste. De CraftJack undersøkelsen satte taktekking øverst på listen, av 32 typer oppussingsjobber. Ikke bare må taktekkere takle tøffe værforhold som spenner fra direkte dampende til iskaldt og snø, men fall kan være dødelig. EN CBS News Report sier at taktekkere utfører den fjerde dødeligste jobben i Amerika (bak piloter, fisker og tømmerhoggere), med 39,7 dødsfall per 100 000.

    6/10

    rørleggerarbeidGlobal fotogruppe/Shutterstock

    VVS

    Selv om rørleggerarbeid kanskje ikke er like fysisk farlig som tak eller mur, er rørleggerarbeider ikke en tur i parken. Rørleggerarbeid er en av de vanskeligste oppussingsjobbene du kan mestre, ifølge CraftJack undersøkelse som spurte både entreprenører og huseiere om de mest krevende jobbene. Rørleggere må ikke bare håndtere tunge rør og forsyningsledninger, men de jobber ofte i den bitende kulden for å fikse sprengte rør og på ulige timer i nødstilfeller. På toppen av det kan arbeidsstedene være ganske ekkel.

    7/10

    Hvordan vanntette en kjellerdrenering, kjellerdreneringssystemFamilie Handyman

    Kjeller Vanntetting

    Når det gjelder kjellere, er ikke vann din venn. Hvis du opplever lekkasje av vegger, gulv eller sprekker i kjelleren i hjemmet ditt, mest DIY kjeller vanntettingsrettelser er kun for erfarne DIYere. Angies liste bemerker at du sannsynligvis trenger hjelp fra en erfaren kjellervanntettingsentreprenør for å lage en mer permanent kjellerløsning.

    En annen måte å kurere en våt kjeller er med en tørr brønn. Slik installerer du en.

    8/10

    elektriskWestend61/Getty Images

    Elektrisk

    Elektrisk er den vanskeligste handelen å mestre ifølge både entreprenører og forbrukere, ifølge CraftJack undersøkelse. I-TAP, et elektrisk opplæringsprogram, rapporterer at de mest fysisk involverte delene av jobben er løfting av deler av elektrisk ledning og drar mye kabel. "En annen vanlig klage er å måtte jobbe på loft, krypkjeller og andre områder som kan være ubehagelige, spesielt i varmt eller vått vær," ifølge I-TAP.

    9/10

    fjerning av tre_89598097Kratka Photography/Shutterstock

    Fjerning av tre

    Hvis du trenger et tre fjernet fra eiendommen din, tenk deg om to ganger før du prøver å takle jobben selv. Arborists - inkludert spesialister på fjerning av tre - har en farlig jobb. Ikke bare er det potensial for å skade eiendom, de må også håndtere nærliggende kraftledninger og mulig fallende rusk fra døende trær. I tillegg blir hvert år i USA mer enn 500 000 mennesker behandlet og rundt 300 mennesker dør av stigerelaterte skader, ifølge Senter for sykdomskontroll og forebygging.

    Her er en liste over 16 ting IKKE å gjøre når du feller et tre.

    10/10

    Shutterstock/ gpointstudio

    Snekring

    Det er kanskje ikke en av de mest fysisk krevende oppussingsjobbene, men snekring kan være en tøff ferdighet å mestre. De CraftJack undersøkelsen bemerket at mens entreprenører stemte snekker som den tredje mest fysisk krevende handelen, rangerte forbrukerne den niende. Når det gjelder de vanskeligste ferdighetene å mestre, hadde både entreprenører og forbrukere det på topp tre.

    Profesjonelle snekkere delte sine beste tips og triks med oss. Sjekk dem ut her.

instagram viewer anon