Do It Yourself
  • Hvordan bli kvitt maur når du har en hund eller katt i huset

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Trenger du å vite hvordan du blir kvitt maur raskt uten å skade Fido? Vi har dekket deg.

    Maur er absolutt skadedyr som kan invadere hjemmet ditt, ødelegger helsen og lykken din. Selv om det er mange giftstoffer der ute drepe maur i sine spor inneholder de fleste en cocktail av kjemikalier som er like fryktelige for dine kjære kjæledyr. Hvis du vil lære å gjøre det bli kvitt maur uten å skade hunden eller katten din, vi har dekket deg.

    På denne siden

    Start med maurforebygging

    Det første trinnet i læringen hvordan bli kvitt maur, enten du har dyr i hjemmet ditt, er ikke å gjøre hjemmet ditt attraktivt for maurene i utgangspunktet. Det betyr å beholde kjøkkenskapene dine og gulv uten smuler, som arbeider maur oppsøke og bringe tilbake til dronningen og hennes pårørende.

    Det kan imidlertid være vanskelig å holde oversikt over hver liten dråpe mat. Så hvis du er en rengjøringsmaskin og fortsatt kommer hjem til et kjøkken som svermer med maur, vil du lære å agne arbeidermaurene.

    Identifiser først sporet av arbeidere - hvor de kommer fra og hvilken matkilde de skal. Legg nå maurestasjoner langs denne stien. Ikke alt agn er imidlertid kjæledyrvennlig!

    Hold Ant Killer borte fra kjæledyr

    For å være trygg foreslår EPA å bruke stasjoner med lav toksisitet som ikke vil skade kjæledyrene dine. Du kan prøve Bekjempelsesprodukter, som er spesielt designet for å målrette maur mens de også har en lav rekkefølge på giftighet hos dyr, inkludert husdyr. Insektmiddelblandingen på stasjonene er ikke lett tilgjengelig for kjæledyr, men for å være på den sikre siden, sørg for stasjonene er plassert bak apparater, på baksiden av skap, og vanligvis utenfor rekkevidde fra dine nysgjerrige critters. Ikke plasser agnestasjonene i nærheten av kjæledyrets leker, mat og vannområder.

    Bruk Pet Safe Ant Killers

    En vanlig ingrediens i kjæledyrsikre maurdrapere er kiselgur, som inneholder de fossiliserte restene av små vannlevende organismer kalt diatomer. Det ser ut som et off-white talkum, med hovedbestanddelen silika. FDA anser kiselgur som "generelt anerkjent som trygt." Bare vær sikker på at du velger a produktet merket som "matkvalitet" ved kjøp, da dette betyr at det har gått gjennom en rensing prosess. Du kan også kjøpe diatoméjord alene.

    Bløtlegg en stor absorberende svamp i sukkervann ved en mindre angrep. Plasser den i nærheten av maurstien og la den sitte i en dag. Vask de døde maurene, suge i mer sukkervann og legg tilbake nær stien til du ikke lenger ser noen døde maur når du klemmer ut svampen.

instagram viewer anon