Do It Yourself

Hvordan og hvor du skal installere en karbonmonoksiddetektor (DIY)

  • Hvordan og hvor du skal installere en karbonmonoksiddetektor (DIY)

    click fraud protection

    Karbonmonoksyddetektorer er en viktig del av å holde deg og din familie trygge i et hjem eller leilighet. Lær hvordan og hvor du skal installere karbonmonoksiddetektorer riktig for å være sikker.

    Av DIY -ekspertene i The Family Handyman Magazine

    Du vil kanskje også like: TBD

    Hva er karbonmonoksid?

    Karbonmonoksid er et luktfritt, fargeløst biprodukt ved forbrenning. Det finnes i røykene fra brennende drivstoff i biler eller lastebiler, små motorer, ovner, lykter, griller, peiser, gassområder og ovner. Symptomer på karbonmonoksidforgiftning ligner influensa: hodepine, kvalme, svimmelhet, oppkast, generell forvirring, etc. I følge CDC er karbonmonoksidforgiftning en ledende dødsårsak i hjemmet og er spesielt farlig for barn, eldre og personer med luftveis- eller pusteproblemer.

    Kullmonoksyddetektorer er designet for å varsle deg om problemer før du begynner å føle noen symptomer på karbonmonoksidforgiftning. Riktig plassering er imidlertid kritisk for at karbonmonoksiddetektorer skal fungere skikkelig. Følg disse tipsene for å sikre at hjemmet ditt har riktig antall karbonmonoksiddetektorer og at de er plassert på passende steder.

instagram viewer anon