Do It Yourself
  • 8 beste elektriske peiser

    click fraud protection

    1/9

    Elektrisk peis Gettyimages 1098280108KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

    Hvorfor kjøpe en elektrisk peis?

    Det er ingenting som gir det hygge-stil kos til et rom som en glødende brann, men installerer en gass eller peis i hjemmet ditt er ikke alltid mulig. Imidlertid kan du fremdeles skape den avslappende atmosfæren med flimrende flammer ved å velge en elektrisk peis. Disse varmeapparatene etterligner utseendet til en knitrende brann og gir til og med av seg litt varm varme uten skorstein eller profesjonell installasjon.

    Andre fordeler med en elektrisk peis inkluderer:

    • Fleksibel installasjon. Å sette opp en elektrisk peis er ofte like enkelt som å koble den til. Disse faux ildstedene kan være installert hvor som helst du har et uttak.

    • Budsjettvennlig. Prisene på elektriske peiser varierer fra rimelige frittstående ovner (fra rundt $ 40) til komplette kaminhyller (over $ 3000). Og uten behov for ventilasjon, er installasjonskostnadene nesten ingenting.

    • Bærbarhet. Hvis du ikke liker stedet du satte opp den elektriske peisen din, eller hvis du flytter, er det ikke noe problem! Elektriske peiser er bærbare, slik at du enkelt kan endre plasseringen eller ta den med deg.

    • Tilskuddsvarme. Selv om det ikke er designet for å være det viktigste varmekilde for hjemmet ditt, elektriske peiser kan ta chill av et enkeltrom. Mange modeller tilbyr også muligheten til å slå av varmeelementet for det innbydende utseendet på en brølende brann om sommeren, uten varme.

    • Lite eller ingen vedlikehold. Bortsett fra å bytte lyspære med noen års mellomrom, er elektriske peiser vedlikeholdsfrie. Ingen rengjøring av ildsted, skorsteinsfeie eller tresnøring påkrevd.

    • Ekstra trygt. Elektriske peiser avgir ikke skadelige giftige røyk eller røyk som kan irritere familiemedlemmer med astma eller andre luftveisproblemer. I tillegg er det ingen åpne flammer, skyte glør eller rullende tømmerstokker for å muligens gnist husbranner.

    2/9

    Peis 71pwkszctdl. Ac Sl1000 via amazon.com

    Best for leiligheter

    Kompakt nok til å passe inn i hvilken som helst leilighet Duraflame 3D Infrarød elektrisk peisovn med fjernkontroll er ideell for små mellomrom og kan pakkes ned når du flytter.

    Til tross for den begrensede størrelsen, pumper den ut nok tilskuddsvarme til å ta kulden på opptil 1000 kvadratmeter. I tillegg gir retro "vedovn" -design og realistiske flammeeffekter en koselig stemning i alle rom. Den leveres med en fjernkontroll, slik at du kan justere flammer og varme fra hele rommet.

    Handle nå

    3/9

    Peis 71yqvvmxqol. Ac Sl1200 via amazon.com

    Best for hjem med barn og kjæledyr

    Måler mindre enn fire centimeter tykk, den R.W. Flame elektrisk peis kan monteres høyt nok på veggen for å holde seg langt unna nysgjerrige små hender og poter samtidig som den gir den hjemmekoselige varmen fra flimrende flammer. Tilgjengelige størrelser varierer fra 30 tommer til 60 tommer for å passe ethvert mellomrom.

    Fargen, hastigheten og lysstyrken på flammene kan justeres via berøringsskjerm eller med fjernkontroll. Denne panel-stilen peis kan gi ekstra varme opptil 400 kvadratmeter, og du kan veksle mellom 750W og 1500W modusene for å spare energi.

    Handle nå

    4/9

    Peis 61gqxzpz7dl. Ac Sl1440 via amazon.com

    Beste moderne stil

    Det slanke, moderne utseendet på Touchstone Sideline elektrisk peis gjør den ekstra innsatsen for å installere det verdt tiden din. Denne innfelte elektriske peisen er designet for å plasseres inne i en forhåndsskåret åpning slik at fronten sitter i flukt med veggen rundt.

    Når den er montert, gir denne peisen en unik stemning fra det 21. århundre. Dette peisesettet inneholder faux logger og krystaller, og du kan velge mellom fem flammeinnstillinger og to varmeinnstillinger for å skape det perfekte utseendet. Selv om Touchstone Sideline varmes opp til 400 kvadratmeter, er varmefunksjon kan også slås av for sommerbruk.

    Handle nå

    5/9

    Peis 81 Ry0zdivl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste tradisjonelle stil

    Hvis du trenger et sted å henge julestrømper, Ekte flamme Crawford elektrisk peis er en feriekortklassiker. Denne tidløse elektriske peisen i mantelbrikke er tilgjengelig i en skarp hvit eller varm eikefinish. De utskårne sidekolonnene og rene linjene får den til å se innebygd ut, til tross for en monteringsdybde på bare 9-1/2 tommer.

    Bruk den programmerbare timeren og termostaten til å tilføre ekstra varme til opptil 1000 kvadratmeter plass. Kos deg for å vente på julenissen i det glødende lyset av realistiske LED -flammer.

    Handle nå

    6/9

    Peis 71deenv+ool. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste verdi

    Ikke la deg lure av den lave prisen og den kompakte størrelsen på Kismile elektrisk peisovn. Med infrarød varme og 1000W og 1500W innstillinger vil dette budsjettvennlige alternativet varme opp til 400 kvadratmeter på bare få minutter. Den lette vekten tillater dette varmeapparatet som lett kan flyttes fra rom til rom, og du kan beundre 3D-flammeeffekten gjennom den frittstående komfyrens herdet glassfront og sidepaneler.

    Det er ikke mange bjeller og fløyter - for eksempel ingen fjernkontroll - men du kan justere intensiteten til varmen og flammene for å matche humøret ditt.

    Handle nå

    7/9

    Peis Skjermbilde 2021 01 20 Kl. 11.28.27 Amvia electricfireplacesdepot.com

    Beste Splurge

    Det elegante Magik Flame Artemis, en klassisk elektrisk peis i mantelstil, vil være midtpunktet i stuen din i årene som kommer. Den massive trehyllen er ferdig med topp- og bunnlist og fasede paneler som rammer en toppmoderne peisinnsats.

    Du kan justere HD -flammene, knitrende lydeffekter, naturlyder og andre innstillinger via en Bluetooth -app fra telefonen eller med Amazon Echo og Google Home -enheter. Mer enn to dusin flammealternativer er standard, men nye flammer og funksjoner kan legges til over tid med den integrerte Bluetooth -teknologien.

    Handle nå

    8/9

    Peis 81cppz4pdpl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste TV -konsoll

    Spar plass ved å kombinere din TV -konsoll og elektrisk peis med Ameriwood Home Carver elektrisk peis TV -stativ. Konsollen er stilig og funksjonell og skiller seg ut med sin nøytrale design som passer sømløst inn i de fleste moderne interiører uten å se ut som en ettertanke.

    Den elektriske peisinnsatsen flimrer med realistiske LED AltraFlame -effekter over glødende tømmerstokker, og du kan justere varmen og lysstyrken med fjernkontroll eller berøringspanel. Hold rommet ditt på 400 kvadratmeter velsmakende på vinternetter eller slå av varmebatteriet for sommerbruk.

    Handle nå

    9/9

    Peis 71gh1lnpaql. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste innsats

    Med PuraFlame Klaus elektrisk peisinnsats, kan du konvertere din konvensjonelle peis inn i en problemfri elektrisk peis med knitrende lydeffekter. Noen Amazon -kundeanmeldere sier at harpiksloggen som ligger i risten over glør, ser overraskende ekte ut.

    Bare skyv innsatsen inn i din eksisterende peisåpning og koble den til for å bli opptil 400 kvadratmeter lun og varm. Innsatsets innvendige murstein, glassdør og nettingskjerm fullfører det ekte peisutseendet. De to varmeinnstillingene, tre flammeinnstillingene og seks lydinnstillinger styres alle via fjernkontrollen.

    Handle nå

    Rebecca Winke
    Rebecca Winke

    Rebecca Winke flyttet til Italia fra Chicago i 1993 og tok kort tid etter et dypt dykk til landsbygda ved å renovere et viltvoksende middelaldersk steinhus og drive det som B&B i 20 år. I dag bruker hun tiden sin på å skrive om reiser, kultur og mat (det er tross alt Italia!) For publikasjoner som The Telegraph og Italy Magazine, samt grublet på de merkelige vindene som blåste en urban vegetarianer til en gård i Umbria.

instagram viewer anon