Do It Yourself
  • 10 beste ideer for belysning av pergola

    click fraud protection

    1/10

    Pergola strenglys 189884821 976937542844777 6110007633389108692 NHilsen av @fancyfixdecor

    Koselig og romantisk ide for Pergola Lighting

    Det smarte valget av belysning som brukes i denne drømmende pergolaen fra @fancyfixdecor bidrar til å gjøre det til det perfekte stedet for en intim sammenkomst. Ved å bruke en kombinasjon av strengelamper i industrielt utseende, en hengende lysekrone og lys - en myk glød lyser opp hele området. Ved å bruke en variert blanding av lyskilder, i stedet for enkelt takbelysning, skaper en mer innbydende atmosfære.

    2/10

    Pergola gulvlysHilsen av @themoderngardenista

    Stemmekontrollert ide for Pergola Lighting

    Dette moderne pergola av @themoderngardenista har lys i bakken, overliggende strenglys og vegglamper. Vegglampene er utstyrt med Philips Hue smarte pærer. De kan slås på og av, og dempes, med Alexa -talekontroll eller en app på telefonen! Et godt valg for pergolabelysning fordi du ikke trenger å bry deg om å gå ut igjen for å slå av et glemt lys sent på kvelden.

    3/10

    Pergola LightingHilsen av @pride_hardscape

    Pergola Stairway Lighting Idea

    Den alltid populære

    strenglys brukes på denne pergola av @pride_hardscape; men like viktig som å lyse opp pergolaen din, er å belyse veien for å nå den. Som vist her gir de innebygde trappelysene og stielysene sikkerhet og karakter langs gangveien. Her er en solar alternativ for trappelys du kan installere deg selv.

    4/10

    Pergola taklamperHilsen av @louvered_outdoor

    Integrert ide for Pergola Lighting

    Noen pergolaer, som denne laget av Louvered Outdoors, har fullt integrert belysning, med ledningene skjult inne i rammen av strukturen. Det resulterende utseendet er rent og profesjonelt. Men hvis en integrert pergola ikke er i budsjettet, kan du lage et lignende utseende ved å installere ditt eget utendørs takvifte med et lys, og disse batteridrevne bevegelsesaktiverte pucklamper på pergolataket.

    5/10

    Pergola Fairy LightsHilsen av @eclectichunkydoryhome

    Fairy Lights Pergola Lighting Idea

    For å legge til et snev av pergola, hopp over de store lyspærene for utendørs lys og velg daintier fe lys. Sjekk ut dette eksemplet fra @eclectichunkydoryhome. Det lavere lysutbyttet er mindre distraherende, slik at du kan nyte nattehimmelen og landskapet rundt. Dette ble sterkt anmeldt fe lys sett leveres med en fjernkontroll og en timer.

    7/10

    Pergola lanterneHilsen av @mamofboys

    Paper Lanterns Pergola Lighting Idea

    Papirlyktene som henger i denne pergolaen fra @mamofboys påvirke både dag og natt. Når det er lyst, ser de hvite kulene fantastisk ut mot det omkringliggende grøntområdet. Om natten, lys dem opp med disse små batteridrevne LED-lys som kan festes på innsiden av lykt.

    8/10

    Pergola strenglysHilsen av @houserenovationatno.47

    Pergola String Lighting Idea

    Et av de mest populære valgene innen pergolabelysning er fremdeles utendørs snorlys med glasspærer. Og med god grunn! Strengelys er rimelige, enkle å installere og allsidige. For maksimalt lys, dekk hele taket med strenglys, som vist her av @huserenovationatno.47. Du kan også henge dem langs omkretsen for mindre lys og en mer stemningsfull atmosfære. Eller streng dem langs en nærliggende gjerde.

    9/10

    Pergola anheng lysHilsen av @l5group

    Pergola pendelbelysningside

    Hvis du vil utendørs belysning For å være fokuspunktet for din pergola, bør du vurdere to store utsendingsanheng, som dette fantastiske eksemplet fra @l5gruppe. De vevde anheng er laget av en værvennlig harpiks som etterligner utseende av rotting. Du får den vakre kyststemningen uten å måtte bekymre deg for skader fra utendørselementene.

    10/10

    Pergola gardinlys via amazon.com

    Pergola gardinbelysningside

    Gjør din pergola til en glitrende showstopper med LED gardinlys. Heng dem på den ene siden for et blinkende bakteppe, eller dekk til alle fire sidene hvis du føler deg ekstra glitrende! De er vakre til spesielle anledninger, som bryllup og bakgårdsfester. De fungerer også utmerket som en daglig lyskilde.

    Handle nå

    Alle priser og lenker var aktuelle fra publisering.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er frilansskribent og innholdsskaper, som spesialiserer seg på hjem- og livsstilstykker. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon