Do It Yourself
  • 15 fantastiske campingutstyr funnet på Amazon - Family Handyman

    click fraud protection

    1/15

    camping hengekøyeFoto: Hilsen av Legit Camping

    Tree Hammock

    Denne doble fallskjermhengekøyen er et flott element å ta med på alle campingtur. Den kan holde opptil 400 kilo, er lett og designet for å være kompakt når den lagres. Hengekøya er også høyt rangert med 1566 anmeldelser, 89 prosent av brukerne ga den fem stjerner.

    Handle nå

    8/15

    ullteppeFoto: Hilsen av Ekotos Gear

    Ullteppe

    Ull er et av de beste campingmaterialene å ha rundt. Og ull er ikke bare en naturlig isolator, den fanger luft inne i fibrene, og den holder seg tørrere enn andre materialer fordi fuktighet ikke kan komme inn i fibrene. Dette teppet er laget av 90 prosent ull og 10 prosent syntetiske fibre og kan vaskes i maskin.

    Handle nå

    9/15

    coleman hytteteltvia amazon.com

    Familie campingtelt

    Når du vil starte utendørs familie moro så snart som mulig, velg Coleman Instant Telt. Den setter seg opp på bare 60 sekunder takket være forhåndsinstallerte stolper-bare brett ut, forleng, fest og den er klar for innflytting.

    Det romslige interiøret har plass til seks personer. Den integrerte, ventilerte regnfuglen gir ekstra beskyttelse mot sommerbyger og forbedret luftstrøm uten ekstra montering. Når det er på tide å dra hjem, kommer teltet like lett ned som det gikk opp. Dessuten er det overraskende lett å transportere via den utvidbare bæreposen.

    Handle nå

    13/15

    tørr poseFoto: Hilsen av Earth Pack

    Tørrpose

    Hvis campingopplevelsene dine involverer aktiviteter som kajakkpadling, kanopadling eller fiske, denne tørre pakken vil holde dine mobile enheter trygge. Campingutstyret er høyt rangert med en 91-prosent femstjerners vurdering og mer enn 2000 anmeldelser.

    Handle nå

instagram viewer anon