Do It Yourself
  • 12 alternative ideer for å holde hjemmet ditt kjølig i sommer

    click fraud protection

    1/12

    takvifteFamilie Handyman

    Installer takvifter

    Det er ingen hemmelighet at luft som beveger deg får deg til å føle deg kjøligere. Av installere takvifter, kan du opprette luftbevegelser som hjelper deg med å kjøle deg ned, samtidig som du unngår kostnadene ved å senke termostaten ytterligere. I sommermånedene, kjør takviften mot klokken for å trekke den kjøligere luften oppover. I tillegg kan du kjøre avtrekksviftene på badet ditt i sommermånedene, noe som vil bidra til å fjerne den stigende varme luften til utsiden av hjemmet ditt.

    2/12

    sol som strømmer gjennom persiennermarilook/Shutterstock

    Lukk persiennene

    Hvis du har vinduer som mottar direkte sollys noen del av dagen, vil du ha fordeler av å holde persiennene lukket eller gardiner trukket i minst den mest solrike delen av dagen. For rom i nedre etasjer, prøv å snu persiennene oppover for å forhindre at stråler (og varme) sniker seg gjennom.

    3/12

    varmreduserende vindusfilmFamilie Handyman

    Påfør varmeformende film

    Med omtrent 30 prosent av omgivende varme som kommer inn i hjemmet ditt gjennom vinduene, en rask og enkel løsning for å holde hjemmet kjølig er å bruke en reflekterende, varmreduserende vindusfilm for å regulere temperatur. Som en bonus fungerer det til og med omvendt, og holder mer varm luft inne i vinterhalvåret - og det er raskt og enkelt å installere!

    4/12

    programmerbar termostatFamilie Handyman

    En programmerbar termostat

    Installere en programmerbar termostat kan bidra til å holde hjemmet ditt kjølig og spare en mengde energikostnader. Hvis du er ute av huset hele dagen, kan termostaten din programmeres til å redusere temperaturen noen få grader før du kommer hjem, så når du kommer er det behagelig kjølig uten å kaste bort energi hele dagen.

    5/12

    FH14OCT_552_06_024 ductboosterFamilie Handyman

    Gi kanalene et løft

    Med sin enkle plug-in-and-power-on design, installere en kanalforsterkervifte kan trekke mer kald luft inn i et rom som er for varmt. Bare velg designet som passer for deg, plasser det i registerventilen og plugg det inn for en rask og enkel måte å avkjøle plassen din.

    6/12

    Familie Handyman

    Bruk bærbar klimaanlegg

    En bærbar klimaanlegg er en utmerket løsning for kjøling av de mest brukte områdene i hjemmet ditt. Fordi de lett kan flyttes fra rom til rom, har du kjølig luft uansett hvor du trenger det mest. Et annet alternativ er en sesongvindu som kan installeres i et hovedrom for å få mest mulig ut av kjølebukk.

    Pluss: Mer Hjem luftkjølingstips

    7/12

    mini delt klimaanleggWstockstudio/Shutterstock

    Installer en Mini-Split

    Et mini-delt klimaanlegg som er populært i Europa, er en blanding mellom en innebygd enhet og en veggenhet. Det gir hvisken-stille drift, og den kompakte størrelsen vil ikke forringe innredningen din. EN mini-split system kan monteres hvor som helst, et økonomisk alternativ for rørløse hjem.

    8/12

    hus i skogen hvordan du gjør huset ditt kjøligeresomsak suwanput/Shutterstock

    Plante løvverk

    Selv om tilbakebetalingen på dette kan ta noen sesonger, kan det å plante skyggetrær og løvverk rundt hjemmet ditt hjelpe til med å stoppe varmen fra å sive inn gjennom vinduene og taket. Og resultatet er også pent! Plus: Tips for problemfri treplanting

    9/12

    åpent vindu om nattenVasilyev Alexandr/Shutterstock

    Åpne Windows om natten

    Dra nytte av de blide sommerkveldene. Åpne vinduene dine om natten for å fremme en kryssbris som vil hjelpe deg og familien din med å sove bedre. Den kjøligere luften sirkulerer hele natten, slik at du kan begynne frisk med et kjølig hjem om morgenen. Plus: 10 tips for rengjøring av vinduer fra en proff

    10/12

    grille pølser og grønnsakerPhotographee.eu/Shutterstock

    Grill Mer

    Nå er dette et kjøletips for de fleste huseiere kan komme bak. Når temperaturen stiger, går du ut og griller måltidene i stedet for å bruke ovnen, noe som kan øke temperaturen i hjemmet ditt betraktelig. Fra pizza til roastbiff, det er mange måter å lage et måltid på grillen på. Så gå ut og eksperimentere med de beste måltidene sommeren har å by på! Plus: 12 tips for å planlegge den ultimate bakgårdsgrillen

    11/12

    holde innerdører åpne teal veggTr1sha/Shutterstock

    Hold innvendige dører åpne

    La innerdørene stå åpne, spesielt hvis du mangler et åpent oppholdsrom. Dette enkle trinnet er avgjørende for å holde hjemmet ditt kjølig. Åpne dører tillater luft å sirkulere fritt, eliminerer hot spots og regulerer temperaturen i hjemmet ditt. Plus: Slik bytter du en innerdør

    12/12

    rent klimaanleggFamilie Handyman

    Oppretthold din klimaanlegg

    Selv om du har et innebygd klimaanlegg, fungerer det kanskje ikke med kapasitet hvis det ikke har blitt vedlikeholdt hver sesong. Sjekk ut vår A/C sjekkliste for vedlikeholdskontroll for å sikre at enheten din gjør sitt beste for å holde familien kjølig og komfortabel.

instagram viewer anon