Do It Yourself
  • Beste rimelige skuffer og hyllelinjer

    click fraud protection

    1/7

    Plassere plastskuff på et bad Gettyimages 1195926298Serenethos/Getty Images

    Hvorfor du bør bruke hyller og skuffer

    Skuff og hylleforinger tjener flere formål i et hjem. Enten du bruk dem på kjøkkenet, pantry, bad eller kontor, hylleforinger hjelper til hold plassene dine organisert og uten skader.

    Når du ser etter den beste hyllen eller skuffeforingen til hjemmet ditt, anbefaler vi en uten lim. En avtagbar foring kan tas ut når det er nødvendig rydde opp søl og smuler.

    2/7

    hylleforing 71frfwawqgl. Ac Sl1000 via Amazon

    Gorilla Grip Original skuff og hylleforing

    De Gorilla Grip skuff og hylleforing er den beste selgeren for hylleforing på Amazon. Denne skuffeforingen er laget av materialer av høy kvalitet og holder kjøkkenutstyr, servise og sølvtøy på plass.

    Det sterke grepet reduserer skifting slik at din skjøre gjenstander vil ikke bli skadet og forhindrer noen ting fra skrape den indre overflaten av skapene dine. Best av alt, denne hylleforingen er tilgjengelig i 20 farger, så det er sikkert en nyanse som passer dine foringsbehov.

    Handle nå

    3/7

    hylleforing 71eeukfwu L. Ac Sl1500via Amazon

    Duck Smooth Top Easy Liner

    Tilgjengelig i forskjellige farger og mønstre, Smooth Top Easy Liner Hylleforing er designet for enkel rengjøring samtidig som du gir beskyttelse til overflatene dine. Den glatte overflaten og grepbunnen gjør at du enkelt kan skyve retter inn og ut av skapene mens foringen holder seg på plass.

    Den solide overflaten holder smulene fra å falle gjennom og er lett å tørke ren eller støvsuge. For store rot, er foringen maskinvaskbar for rask opprydding.

    Handle nå

    4/7

    hylleforing 81fvj6uhj4l. Ac Sl1500via Amazon

    Skåret for å passe maskinvaskbar hylleforing

    Disse reversible og vaskbare hylleforinger Hold hyllene rene og beskyttede. De er ideelle for å beskytte briller, produsere og mer. Bruk dem i skap, pantry, kjøleskap og vaskerom.

    Når disse foringene blir skitne, bare kast dem i vasken og sette dem på plass igjen. Det tilpassede linjemønsteret gjør det enkelt å kutte jevne stykker for skuffer eller hyller i alle størrelser.

    Handle nå

    7/7

    under vask liner mat 917t0u1owvl. Ac Sl1500via Amazon

    Drymate Premium Under vasken

    De Drymate Premium Under vasken er den fremste skapbeskyttelsesmatten. Denne foringen er designet for å beskytte din dyre kjøkkenskap fra søl, flekker, lekkasje av avløp og feil ved avfallshåndtering. Det superabsorberende stoffet inneholder opptil fire ganger sin vekt i væsker og har en vanntett bakside som forhindrer lekkasje.

    Baksiden er også sklisikker, noe som bidrar til å holde matten på plass i stedet for å gli rundt. Dette materialet kan enkelt kuttes for å passe med saks, og kantene vil ikke slite eller splitte.

    Handle nå

    Neste, sjekk disse 33 måter å revolusjonere kjøkkenplassen din.

instagram viewer anon