Do It Yourself
  • 10 DIY Curb Appeal Projects Hvem som helst kan gjøre

    click fraud protection

    1/10

    kvinnen legger til et strøk med rød-oransje maling i et husFamilie Handyman

    Maling, maling, maling

    Litt maling har stor innvirkning. Enten du male inngangsdøren din, din trim eller hele huset ditt, er det få prosjekter som kan forvandle et hus så dramatisk og rimelig som maling.

    Topplakk maling koster bare noen få dollar mer per gallon, men det er en smart investering. Det vil dekke bedre, gå jevnere og vare lenger enn billige ting.

    Noen tommelfingerregler: Hvis du vil ha en lite hus for å se større ut, male den hvit. Hvis huset ditt er en blanding av stilarter eller har hengende sofaer eller andre feil, må du male alt i samme farge for å visuelt forene huset. Flere malingsprodusenter markedsfører dataprogramvare som lar deg håne forskjellige malingsfarger på et digitalt bilde av huset ditt, eller et hus i nærheten med stil levert av programmet.

    2/10

    husnummer med plantestativFoto: Courtesy of DistressedMeNot via Etsy

    Installer nye husnummer

    Oppdatert husnummer tilsett polish og glans. Erstatt slitte eller daterte tall med tall laget av messing, aluminium eller rustfritt stål. De ser best ut hvis finishen matcher lysarmaturen og dørmaskinvaren. Kjøp individuelle tall eller egendefinerte plaketter. Du kan kjøpe DIY -adresseplaktsett fra hjemmesentre, maskinvarebutikker og nettbutikker.

    3/10

    solid sedertre postkasseFoto Hilsen av: Todd Johnson

    Oppgrader postkassen din

    Enten du har en eske montert på huset, et brevspor ved siden av døren eller en frittstående boks på en stolpe nær gaten, en ny postkasse kan legge til et sprut av dempe appell.

    Kjøp en godkjent postkasse og følg forskrifter angående høyde. Kantkasser må monteres slik at bunnene er 42 til 48 tommer over bakken. Og husk: Hengende planter og blomster som vokser rundt en postkasse kan øke dempende appell, men biene og andre stikkende insekter disse plantene tiltrekker seg, er ikke alltid postbærerens beste venn.

    4/10

    Broleggerehelovi/Getty Images

    Lag en gangvei med murstein eller utleggere

    Er din gangvei i betong i anstendig, men kjedelig form? Å legge farge, tekstur og bredde til en eksisterende gangvei ved å belegge den med utleggere er mye enklere og billigere enn å bytte den.

    Stein, leire og betongbelegg er alle gode valg. Den grunnleggende prosedyren innebærer å grave en grøft en utlegger bredt langs gangveien, utjevning i en sand- eller ertegrus, deretter sette og tappe utleggere slik at de er i flukt med toppen av gangveien.

    5/10

    FH09610_CURAPP_07Familie Handyman

    Bytt ut et lysarmatur

    Vurder funksjon og stil når velge en armatur. Det skal lyse opp trinnene dine, husnummer og dør uten å være for dominerende.

    For å forenkle prosjektet, kjøp en armatur som har samme monteringssystem eller skrueavstand som den eksisterende armaturen. Sørg for at strømmen er slått av og at den nye lampen er klassifisert for utvendig bruk før du installerer den. Noen lamper er tilgjengelig med diskrete, innebygde bevegelsesdetektorer.

    6/10

    Tre, treplanting, spade, grave, grave

    Plant et tre

    Plante a ungt tre nå, og om ikke lenge vil investeringen din legge til en verdifull appell på eiendommen din.

    Før du planter, bør du vurdere hvor stort treets rotsystem vil være når det er fullvokst, og velg en art som anbefales for ditt område. Din lokale utvidelsestjeneste kan gi en liste over de beste trærne for din region. Og som alltid, før du graver, må du ringe 811 så noen kommer ut for å markere de underjordiske ledningene.

    Les flere tips for problemfri treplanting her. Skygge trær kan være spesielt fine i bakgården.

    7/10

    Lampe, utendørs belysning, belysningFamilie Handyman

    Legg til lavspenningsbelysning

    Lavspenningsbelysning kan dramatisk forbedre hjemmet ditt for å hindre appell om natten. Belysning av gangveier og mørke hjørner kan også forbedre sikkerheten. Belysning kan grupperes i tre grunnleggende kategorier: downlights, uplights og spesiallys. Kjøp en transformator som inkluderer en timer eller lyssensor, slik at lysene automatisk slås på og av.

    8/10

    SkodderFamilie Handyman

    Installer skodder

    Dekorative skodder kan tilføre et hus farge, sjarmerighet og dybde (det samme gjør vindusbokser). Skodder med lameller eller forhøyede paneler har et tradisjonelt utseende; de med dekorative utskjæringer har mer av en hytte eller et landlig preg.

    For et autentisk utseende, monter skodder ved hjelp av spesielle lukkerhengsler og hold dem festet mot huset med gammeldags lukkerhunder. Lukkerklemmer er tilgjengelige for “usynlig” montering av vinylskodder. Noen skodder er til og med nyttige i hendelser av ekstremt vær.

    9/10

    Dør, stormdør, dørreparasjon, bytte av dørFamilie Handyman

    Installer en ny stormdør

    Selv om hoveddøren din forblir den samme, en stormdør med et ovalt vindu eller dekorasjonsglass kan fungere som en god tildekning, legge til sikkerhet og øke hjemmets energieffektivitet.

    Selvoppbevarende enheter med glass og skjermpaneler som kan justeres i spor etter sesong er de mest praktiske. De med utskiftbare skjermer og stormpaneler tilbyr et renere, uavbrutt utseende, men krever et trygt sted å oppbevare det ubrukte panelet. Skifte en stormdør kan være rask, og justering av det er en snap.

    10/10

    Blomsterkasse, planterFamilie Handyman

    Installer blomsterkasser

    Få prosjekter gir et hus så mye sjarm og farge som blomster i vindusbokser. Bygg din vindusboks eller kjøp en fra et hagesenter. Disse fungerer best når de er montert under dobbelthengede, skyvedører eller stasjonære vinduer. Casement og andre svingbare vindusrammer vil halshugge blomstene.

    Bruk en plastforing for å forlenge plantens levetid og forenkle fallrens. Enklere ennå, ordne containerhager i potter og plantere på den fremre bunnen eller langs gangveien. For opptatt til å vanne hele tiden? Sjekk ut disse forslagene om hvordan du oppretter en selvvannende planter.

instagram viewer anon