Do It Yourself
  • Ting vi elsker: 3 utrolige verktøyposer

    click fraud protection

    1/5

    Construction Pro Tips

    Stuff We Love: Tool Bags

    På denne ukens utgave av Stuff We Love, Marty Dyck deler tre verktøyposer som hver er perfekt egnet for å slepe utstyr av og på arbeidsplassen. Inkludert er en moderne oppgradering til den tradisjonelle verktøykassen, en allsidig arbeidsplass-ryggsekk og en kraftig verktøykasse på hjul.

    For å finne ut hva Marty liker med disse verktøyposene, se videoen nedenfor. For å lære mer om hvert enkelt produkt og finne ut hvor du kan kjøpe dem online, fortsett å lese.

    2/5

    Construction Pro Tips

    En oppdatert klassiker fra Stanley

    Denne 12-tommers myktsidige verktøyposen er en oppgradert og modernisert versjon av den tradisjonelle verktøyposen. Det er ingen ekstra frills eller gimmicks, bare en solid gummiskumbunn og mange rom for verktøy og utstyr. Hvis din prøvde og virkelige verktøypose endelig er utslitt, bør du vurdere denne fra Stanley en ideell oppgradering.

    Handle nå

    3/5

    Construction Pro Tips

    Gå tilbake til skolen

    Milwaukee Tools PACKOUT -ryggsekk er en robust og verktøysentrisk re-forestilling av standard bokveske. PACKOUT-ryggsekken har totalt 48 lommer, er laget av rivefast ballistisk materiale og fungerer med Milwaukees

    PAKKE UT system, som kombinerer myke verktøyposer og stive verktøykasser til tilpassbar modulær lagring.

    Handle nå

    4/5

    Construction Pro Tips

    Arbeidsstasjon på hjul

    Klein Tools Tradesman Pro Rolling Tool Bag er egentlig ikke bare en verktøypose - det er mer en bærbar arbeidsstasjon. Posens hardt lokk er designet med konturer og spor for å holde smarttelefoner, kopper og termoser, og er festet med metalllåser for en tett, forseglet lukking som kan utstyres med en hengelås. Posen har store, robuste hjul for å krysse tøft terreng og er belastetestet opptil 250 kilo.

    Handle nå

instagram viewer anon