Do It Yourself
  • 6 beste produktene for å få urin ut av teppet

    click fraud protection

    2/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Best All-Around: Rocco & Roxie Supply Professional Strength Stain and Odor Eliminator

    En av de beste produkter for fjerning av urin flekker fra tepper er Rocco & Roxie Stain and Odor Eliminator. Dette enzymatiske rengjøringsmiddelet inneholder naturlige bakterier som lever av ammoniakkkrystallene i urinen, og effektivt bryter ned flekken og lukt. Det er på den dyrere siden, men anmeldere sverger at denne lukteliminatoren er gull verdt.

    "Dette fungerer!" sier en anmelder, som brukte sprayen på hundeurin. "Det prøver ikke å dekke lukten... det er ikke en midlertidig deodorizer. Den gjør det den sier ved at den bryter ned lukten av kilden og sender den pakking, for godt. ”

    Handle nå

    3/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Beste budsjett: Løs Urine Destroyer Spray Stain & Odor Remover

    Løs Urine Destroyer Spray er et rimelig alternativ som fungerer som noe dyrere. Denne flekk- og luktfjerner nøytraliserer den grove urinduften ved kontakt. Det bryter også ned luktmolekylene for å forhindre at kjæledyr bemerker området.

    "Jeg har to små redningshunder, og en har ulykker, og denne sprayen fungerer virkelig!" sier en fornøyd kjøper. - Det er også et pluss duften er ikke overveldende eller altfor parfymert.”

    Handle nå

    4/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Best for set-in flekker: Nature's Miracle Oxy Set-in Stain Destroyer

    Hvis du ikke oppdaget kjæledyrets ulykke med en gang, blir det sannsynligvis vanskeligere fjern den innsatte flekken. Heldigvis, Nature's Miracle Oxy Set-in Stain Destroyer er spesielt designet for å fjerne gamle urinflekker, trenge dypt ned i teppet og løfte ut flekkene.

    Det tar omtrent 15 minutter å jobbe, og du må kanskje skrubbe flekken med en myk børste avhengig av hvor lenge den har sittet der. Brukerne sier imidlertid at dette produktet eliminerer alle spor av urinlukt når det brukes i henhold til instruksjonene.

    Handle nå

    5/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Beste natur: TriNova Natural Pet Stain and Odour Remover

    Mange kommersielle rengjøringsmidler bruker sterke kjemikalier. Men hvis du vil ha noe som er tryggere rundt familien din, prøv TriNova Natural Pet Flekker og luktfjerner. Denne formelen inneholder en blanding av enzymer som bryter ned og oppløser urinmolekyler i teppet. Den er laget av naturlige og organiske ingredienser.

    "Denne naturlige kjæledyrflekk- og luktfjerner -eliminatoren gjør virkelig susen," skriver en hundeeier. "Jeg kan ikke oppdage noen urinlukt etter å ha brukt den. Den ekstra fordelen med en urteduft til produktet som ganske raskt avtar er en ekte bonus. Etter tørking sitter jeg igjen med en enkel, frisk lukt. "

    Handle nå

    6/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Best Heavy-Duty: Clorox Commercial Solutions Urine Remover

    For alvorlige urin flekker trenger du et produkt som Clorox Commercial Solutions Urin Remover, designet for bruk i anlegg med høy trafikk som offentlige toaletter. Dette produktet av profesjonell kvalitet inneholder kjemikalier som vil bryte ned lukten, så vel som hydrogenperoksid for å fjerne flekker fra tepper.

    “Dette produktet gjør å finne urin til en enkel oppgave; når det oppdages, oppstår det skumming, ”forklarer en anmelder. “En fin bonus er lukten av dette produktet. Etter å ha brukt dette, sitter du igjen med en virkelig frisk duft, i stedet for en typisk kjemikalignende lukt. Jeg ville ikke eie et kjæledyr (opplært eller ikke) uten dette produktet. ”

    Handle nå

    7/7

    Flekkfjerner for kjæledyrvia amazon.com

    Best med sprøyte: Nature’s Miracle Urine Destroyer med Accushot Sprayer

    Hvis standard sprayflasker ikke får jobben gjort, bytt til Nature's Miracle Urine Destroyer. Den store beholderen med enzymatisk rengjøringsmiddel har en uttrekkbar stav kalt "Accushot Sprayer", slik at du enkelt kan sikte og spraye for å mette urin flekker.

    "Dette er et flott produkt med en flott sprøyte", skriver en hundeeier. “Det dekker det berørte området godt og skader ikke områdetepper Jeg bruker den på. Anbefales på det sterkeste for andre hvis livsplaner ikke inkluderte å bo i et hus som lukter som et låve. »

    Handle nå

    Camryn Rabideau
    Camryn Rabideau

    Camryn Rabideau er frilansskribent som spesialiserer seg på mote, skjønnhet, hjem, smart teknologi og generelt livsstilsinnhold. Hun har en grad i mote merchandising fra University of Rhode Island og hopper på enhver mulighet til å kombinere sin kjærlighet til mote og skriving.
    Camryn er en fast bidragsyter til populære mediesider som Martha Stewart, Food52, InStyle, Taste of Home, USA Today, Review.com, The Spruce, Elite Daily og The Everygirl. Hun har også jobbet med flere Fortune 500 -selskaper for å lage engasjerende artikler for innholdsmarkedsføringstiltak. Til tross for press fra sine jevnaldrende, forblir hun på team #NoOxfordComma.

instagram viewer anon