Do It Yourself
  • Ergonomiske husholdningsprodukter som sparer ryggen

    click fraud protection

    1/10

    Matt mot tretthetvia amazon.com

    Mat mot tretthet

    Hvis du tilbringer lange perioder med å stå på et bestemt sted, for eksempel på en arbeidsbenk eller stående skrivebord, Vurder å plukke opp en matte mot tretthet for å lindre stress og belastning på føttene og ryggen. Selv om vitenskapen ikke er avgjørende for hvor mye mat mot tretthet reduserer belastningen på ryggen, er det ingen tvil om at de gjør det mye mer behagelig å stå. Det er nettopp derfor de er nevnt i OSHA Introduksjon til ergonomi studieguide.

    Handle nå

    3/10

    Stolvia amazon.com

    Justerbar arbeidsstol

    EN bærbar arbeidsstol lar deg jobbe med et prosjekt uten å stå eller bøye deg. Med en justerbar setehøyde fra 18-1/2 til 33 tommer, gir den støtte for oppgaver som maling eller flekker, holder deg produktiv og reduserer belastningen på ryggen.

    Handle nå

    5/10

    Stående skruepistolvia amazon.com

    Stående skruepistol

    Akkurat som en ergonomisk gulvspiker kan lage legge gulv lettere, a stående skruepistol kan eliminere nedbøyning og ømme rygger under installasjonen av undergulvet eller gips. Skruepistolens lange arm fungerer etter samme prinsipp som en "hjelpende hånd" -griper, som utvider rekkevidden din og holder kroppens kjerne sentrert under installasjonen.

    Handle nå

    6/10

    Ta tak i maskinenvia amazon.com

    Verktøy for henting av gård

    Apropos hjelpende hender, dette henteverktøy for verftet gjør at samle blader og rusk enklere og sikrere ved å kombinere funksjonene til en tannhake og skive til et enkelt verktøy. Spesielt nyttig på blader, den fungerer også bra på gressklipp, søppelhenting og til og med kjæledyravfall.

    Handle nå

    7/10

    Treslyngevia amazon.com

    Treslynge

    Det er ingen hemmelighet at tre er tungt! Hvis du har en vedovn, ildsted eller peis, så er sjansen stor for at du bruker en god del tid på å løfte tre fra lagringsstedet ditt. Bruker en treslynge fordeler belastningen slik at du kan involvere flere muskler. Det betyr mindre belastning på ryggen og en hyggeligere tid ved bålet.

    Handle nå

    8/10

    Vakuum i ryggsekkenvia amazon.com

    Ryggsekk vakuum

    Noen ganger virker det som om boligeierskap er en uendelig kamp mot støv og rusk. Støvsuging er en av husarbeid som kan utgjøre en overraskende risiko for ryggskade. Den konstante push-pull-bevegelsen kan raskt slite ut ryggmuskulaturen, og det er ikke å snakke om bryet med å telle a stående vakuum opp og ned en trapp. Eliminer disse hodepine og gjør rengjøringen raskere og enklere med en ryggsekk vakuum.

    Fullpakket med funksjoner som forlengelsesstavler, spesialdyser, enkel konvertering for høyre- eller venstrehendt betjening, et blåsealternativ og et HEPA -filtreringssystem, er dette ergonomiske valget kraftig nok for kommersielle rengjøringsmidler, men priset er huseiervennlig.

    Handle nå

    9/10

    Snøspadevia amazon.com

    Snøspade

    Snømåking er et klassisk eksempel på en enkel husholdningsoppgave som kan ta en enorm toll på ryggen. Det gjelder spesielt når snøen er våt eller tett pakket. An ergonomisk snøspade gir flere kontaktpunkter, slik at du kan fordele kraften og unngå fristelsen til å overbelaste ryggmuskulaturen for hver snøskuff.

    Handle nå

    10/10

    Håndtak vedleggvia amazon.com

    Verktøyhåndtak Adapter

    Vi avrunder denne listen med et verktøyhåndtak adapter som gjør nesten hvilken som helst spade eller rive til et mer ergonomisk design. Faktisk fungerer det på nesten alle aksler håndverktøy! Bare skyv adapterhåndtaket på akselen, stram til, og du vil radikalt endre retningen på kraften som bærer over kroppen din. Det gjør verktøyet ditt tryggere og enklere å bruke enn en klassisk modell med rett håndtak.

    Handle nå

instagram viewer anon