Do It Yourself
  • 8 hundetreningsverktøy for hver hundeeier

    click fraud protection

    1/9

    Kvinne som trener en hundVladimir Vladimirov/Getty Images

    Kjøpe treningsverktøy

    Det er kritisk for begynne å trene valper så snart de blir med i familien din. Riktig opplæring og sosialisering i en tidlig alder sikrer at valpen din vil utvikle seg til et selvsikkert og velartet familiemedlem. De riktige treningsverktøyene hjelper ikke bare med valpetrening prosessen, men de kan også fremskynde ting! Jo raskere atferd holder seg, jo før kan du glede deg over måten de forbedrer hverdagen med hunden din.

    Gitt den enorme mengden produkter som er tilgjengelige, kan det være like utfordrende å bestemme nøyaktig hvilke du skal kjøpe. Vi har begrenset det til våre beste pro-anbefalte verktøy for best mulig hjelp trene hunden din.

    2/9

    Hundeklikkervia amazon.com

    En pålitelig klikker

    Clickers, som godbiter, spiller en nøkkelrolle i positiv forsterkningstrening. De to brukes vanligvis i kombinasjon, til hunden din forbinder lyden av klikkeren med god oppførsel uten å få en godbit. Klikkertrening er et must hvis du vil belønne hunden din for god oppførsel uten å overfôre.

    Det rimelige PetSafe’s Clik-R glir på fingeren eller festes til en snor. Ikke bare har dette fine verktøyet et formål, det er også bærbart og behagelig. Å ha en lett å bære klikk gir mulighet for treningsøkter i alle slags miljøer. Tross alt vil du definitivt sikre at hunden din er godt trent i og utenfor hjemmet ditt.

    Handle nå

    3/9

    Skånsom ledervia amazon.com

    En treningskrage

    Kvel, klem eller stikk treningskrage kan skade en hunds nakke hvis den blir tatt for tett på eller hvis hunden kjemper mot den. Et bedre alternativ: Et skånsomt lederhalsbånd, som passer på hundens hode som en hestegrime. Når hunden begynner å trekke, retter den milde lederen hodet mot deg, og fokuserer dermed oppmerksomheten på deg for å guide. Et treningshalsbånd begrenser også hundens kontroll ved å hindre dem i å trekke med hele kroppsstyrken.

    Rimelig Halti hodebånd er laget av sterk nylon og har et polstret nesebånd for hundens komfort. De kommer i seks størrelser, med en bonusopplæringsguide.

    Handle nå

    4/9

    Lang båndvia amazon.com

    En lang linje

    Lange køer er en fin måte å overføre hunden din fra gå i kort bånd å løpe i åpne områder. Bruk en til å øve på å ringe hunden tilbake på avstand uten risiko for at den går seg vill eller løper vekk. Lange køer er spesielt nyttige når du trener jakt- eller husdyrvergehunder, som bruker mer tid uten bånd enn andre hunder.

    Spesielt designet for tilbakekallingstrening, Hei Kiss trening fører er sterke nok for store hunder og varierer fra 15 fot til 100 fot lang.

    Handle nå

    5/9

    Kong leketøyvia amazon.com

    En slitesterk tygge

    Valper elsker å bite, spesielt når de leker eller tenner, noe som er normalt og nødvendig for stressavlastning og modning. Nøkkelen er å omdirigere negativ tygging på møbler eller en utstrakt hånd til et tyggeleker i stedet.

    Kong tilbyr en rekke safe, slitesterke tyggeleker. Fyll dem med smakfulle godbiter for å oppmuntre hunden din til å tygge (og tygge og tygge) på dette, i stedet for favorittskoene dine.

    Handle nå

    6/9

    Hund godbitervia amazon.com

    Motiverende godbiter

    Forskning viser at hunder viser mye større atferdsforbedring med belønningsbasert positiv forsterkningstrening kontra straffebasert trening. behandlerer selvfølgelig avgjørende for denne prosessen. Bruk dem alene eller i kombinasjon med klikkere eller fløyter.

    For å trene riktig må du gi belønninger konsekvent, så sørg for å ha mye tilgjengelig. Pupford frysetørket treningsgodbiter kommer i økonomipakker med 450 behandler og har lavt kaloriinnhold-fint når du deler ut så mange. De kommer i fem smaker: kylling, lever, kanin, laks og søtpotet.

    Handle nå

    7/9

    Hundetreningspinnevia amazon.com

    En målpinne

    Målpinner har en lys ball for å sette hundens oppmerksomhet dit du vil ha den. Bruk en til å lede dem til et bestemt objekt, eller til å bevege en handling. De er spesielt nyttige når du lærer kommandoer som går inne i kassen deres eller opp i bilen. Bare bruk målpinnen for å lede hunden din i den retningen.

    Vær oppmerksom på at målpinner er mindre vanlige for vanlige treningsmetoder, men spesielt nyttige for undervisning avanserte eller "fest" -triks - fremdeles et verdig forsøk, ettersom hvert nytt triks som mestres, øker hundens tillit. En på den enkle enden av avansert er "spin". Bare beveg målpinnen i en sirkel over hundens hode og øyelinje, og se mens de følger. Legg til ordet "spinn", etterfulgt av en godbit.

    Det rimelige Company of Animals målpinne trekkes tilbake for enkel reise og lagring. Bruk den alene eller med et klikk.

    Handle nå

    8/9

    Hundeposevia amazon.com

    En bærbar treningspose

    Å holde en klikk, godbiter, målpinne og et bånd på en gang er en ganske balansegang! En treningspose hjelper deg med å ha alt tilgjengelig når du trener og reiser, selv om det bare er til den lokale hundeparken.

    Pote livsstil Treningsposene er små for enkel transport og lagring, men har god plass til godbiter, leker, nøkler og mer-inkludert en innebygd poop bag dispenser. Vi anbefaler å holde den pakket og klar til å ta og gå.

    Handle nå

    9/9

    Hundemattevia amazon.com

    En treningsmatte

    En økende treningstrend: Stasjon, eller lære en hund å bo på et bestemt sted, for eksempel borte fra bordet under middagen eller klar av døren når gjestene banker på. For å trene stasjonering trenger du to ting: en belønning som godbiter og et sted å stasjonere.

    De furrybaby Hundematte fungerer bra, med bonuspoeng for å være myk, vaskbar og sklisikker. Det er lett å reise med også, slik at du kan fortsette stasjonsopplæringen din uansett hvor du vandrer. Eller du kan bygge en hundeseng å holde hjemme.

    Handle nå

instagram viewer anon