Do It Yourself
  • 15 Tech Gadgets Hver kjæledyrseier trenger

    click fraud protection

    1/15

    01_Gi-en-sdog-en-bokstavelig-og-emosjonell-beinvia amazon.com

    "Fyll hjulene på RoboBone med hundens favoritt godbit, småkaker eller snacks, og slå på RoboBone med en enkel av / på-bryter," forklarer Jeff Werber, DVM, og veterinærmedisinsk journalist, aka Dr. Jeff, av denne geniale måten å holde hunden din opptatt. “RoboBone vil rulle og bevege seg fritt og distribuere godbiter underveis mens den er forhåndsprogrammert for å jage og løpe fra kjæledyret ditt. RoboBone er et utmerket leketøy for solospill, og får også hunden din til å bevege seg mens du trener hunden din til å jobbe for godbitene på en morsom og sunn måte. ”

    Handle nå

    2/15

    02_Rewacrd-your-Good-Boy-fra-hvor som helstvia chewy.com

    Hvis du sjekker ut disse søte valpbilder overbevist deg om å få en (eller flere) kosete beste venn av deg selv, vet at Petcube Bites Wi-Fi Pet Camera & Treat Dispenseren vil la dem rulle i deilige biter av din søte hengivenhet, selv mens du er på vei, på jobb eller noe annet sted. Den bruker et interaktivt sanntidskamera som fungerer med smarttelefonen din, slik at du kan se hver bark, halevift og morsomme lille ting de gjør. Dette er feilene hver hundeeier gjør.

    Handle nå

    3/15

    03_Sjekk-på-oppførselvia chewy.com

    I gamle dager kom vi hjem fra en lang dag ute for å finne tegn på en dag med dårlig kjæledyrs oppførsel som ristet møbeltrekk, tyggede sko og mystiske sølepytter. Sure Petcare Aminco Dog Activity & Behavior Monitor er en futuristisk teknologisk gadget som registrerer din firbeinte venners hver bevegelse og oppførsel og videresender all informasjon i sanntid til din smarttelefon. I tillegg er den lett og sporer viktig kjæledyrhelseinformasjon som kalorier som er brent og når den siste gangen de ble spasert. Det er i utgangspunktet en mobil barnepike for din pelskledde beste venn, slik at du kan oppmuntre til god oppførsel og sette en stopper for dårlige.

    Handle nå

    4/15

    04_A-konstant-vindu-inn i-Fidos verdenvia amazon.com

    "Ettersom kjæledyr blir sett på mer og mer som en del av familien, er det trøstende for kjæledyrsforeldre å kunne se sine kjæledyr som interagerer i hjemmet - som en daglig barnehageoppdatering du vil få fra barnets skole, sier Dr. Jeff. "En mulig fordel med dette kan være at du kan forstå kjæledyrets vaner og oppførsel mens du er borte. Tegn på separasjonsangst kan muligens bli synlig oppdaget gjennom kjæledyrteknologiske gadgets som videoenheter. " Prøv en Hive View Indoor kamera slik at du kan se kjæledyret ditt selv når du er borte, og snakke med dem gjennom kameraet for å berolige, applaudere eller minne dem om huset regler. Dette veldig smarte kameraet kan også skille mellom kjæledyr og menneskelig bevegelse, slik at du kan se hvem som er i hjemmet ditt.

    Handle nå

    5/15

    05_Verd-bjeffendevia wisdompanel.com

    Hvis du var nysgjerrig nok til å kjøpe et av de kule hjemme-DNA-settene for mennesker, er vi sikre på at du vil sjekke Wisdom Panel, hundeversjonen. Få innsikt i deres rase, avstamning og helseegenskaper med en enkel test.

    Handle nå

    6/15

    06_Alltid tilkobletvia whistle.com

    Mist aldri din beste venn igjen med Whistle, kjæledyrsporingsenheten som støttes av vitenskap og forskning. I tillegg til allerede standard GPS-funksjoner, fungerer aktivitetsovervåking som en uklar BFFs FitBit for å videresende sanntidsinformasjon om helse og velvære.

    Handle nå

    7/15

    07_A-personlig opplæring-robot-for-kjæledyret dittvia amazon.com

    Ja takk. Det er akkurat det Varram Pet Fitness Robot gjør, og vi er veldig glade for å legge en helsefokusert robot til vår liste over de beste teknologiske gadgets for kjæledyr. Det er en AI-drevet lekerobot som kjæledyr kan engasjere seg i, mens den slipper godbiter. Med gratisappen kan kjæledyrseiere lage forhåndsdefinerte spillplaner, aktivere den manuelle modusen for improvisert lek og behandle økter og enkelt spore sine furrige venners daglige aktivitet. Du vil også sørge for å unngå disse 13 valpetreningsfeil du vil angre senere.

    Handle nå

    8/15

    08_Ah, -det er bedre-via amazon.com

    Angst og stress kan være overveldende, spesielt for hunder. Derfor lagde Comfort Zone Calming Vest for Dogs vår liste over de beste teknologiske gadgetene for kjæledyr og ble en vinner av årets produkt i 2019. Pop en på Good Boy i sin foretrukne størrelse for å gi ham de samme gode følelsene du får som menneske fra et vektet teppe. De vil hjelpe ham gjennom fyrverkeri, separasjonsangst og reiser.

    Handle nå

    9/15

    09_Dette-stinker ikkevia petsmart.com

    PetSafe ScoopFree Self-Cleaning Cat Litter Box er akkurat det det høres ut som-og en mulighet til å ha en mindre krangel i dag når du innser at du ikke trenger å minne din ektefelle, samboer eller barn om å ta dem poop.

    Handle nå

    10/15

    10_Dette-er-for-mye-morovia chewy.com

    Det interaktive PetChatz PawCall -tilbehøret er bra for alle kjæledyr som er interessert i FaceTiming med berøring av poten. Det er videooppringing for Fido og Kitty, og vi lurer på hvorfor vi ikke tenkte på det først. Disse kjæledyrprodukter har praktisk talt perfekte anmeldelser på Amazon.

    Handle nå

    11/15

    11_Meget-godt-morovia amazon.com

    WingPet Interactive Cat Toy er et naturtro katt-og-mus-jaktspill med BlueTooth-aktivert tilkobling som lar deg kontrollere det på avstand. Du kan holde den lille løven i ditt liv opptatt av å jakte på byttedyr hele dagen, og det er grunn nok til å kjøpe dette.

    Handle nå

    12/15

    12_Reptile-eiere-trenger-dette-strålende produktetvia amazon.com

    Alle som noen gang har hatt en slange, firfirsle eller annet krypdyr i et glassterrarium, vet hvor viktig det er å opprettholde riktig temperatur og innvendig fuktighet. Inkbird trådløst termometer og hygrometer smart sensor er vanntett og bruker BlueTooth og smarttelefon -app -tilkobling for å holde dine reptiliske rockestjerner i perfekte forhold 24/7. Dette er rengjøringstipsene HVER kjæledyrseier bør vite.

    Handle nå

    13/15

    13_Alle-vinner-med-renere-gulvvia amazon.com

    Hvis Fido er kjent for å spise herreløse kibbles direkte fra hardvedet ditt eller noen ganger gjør en feil før han kan gå en lang tur, trenger du sannsynligvis et Hoover OnePwr Floormate Jet -sett. Den har alt du trenger for å støvsuge og vaske dine harde gulv i ett trinn, og kan til og med oppdatere tepper som Fido hevder selv. Nevnte vi at det drives av et oppladbart batteri, slik at du enkelt kan bevege deg rundt med det? Geni. Vær sikker på at du unngå disse dyreproduktene veterinærer kjøper aldri.

    Handle nå

    14/15

    15_Bare-riktig-mengden måltidervia amazon.com

    Ikke bekymre deg, kjæledyrsforelder. Du kan sørge for at skapningen du liker mest, blir matet akkurat den rette mengden med en smarttelefon-tilkoblet PetSafe Smart Feed Automatic Feeder. Den er ideell for hunder, katter og andre kjæledyr som krever nøye kontrollert fôring. Den kan håndtere opptil 12 tørre fôrmat om gangen (noe som betyr at du kan ha en sen kveld på kontoret uten å få panikk over hundens middag).

    Handle nå

    15/15

    16_Alt-bein-med-null-kaloriervia amazon.com

    Wickedbone Smart Bone passer inn i omtrent alle kjæledyrs diett, fordi det er kalorifritt og hovedingrediensen er morsom. Den reagerer på kjæledyrets humør og tilbyr rolige, optimistiske og til og med treningsfokuserte spillmoduser. Du kan kontrollere det fra hvor som helst, og det vil definitivt få kjæledyrforeldre til å virke som om det er rett ut Tilbake til fremtiden.

    Handle nå

    Bryce Gruber
    Bryce Gruber

    Bryce Gruber er redaktør for TheLuxurySpot.com, muse for PropertyRoom360.com, og danser ofte rundt TV -skjermen når hun ikke prøver å få de tre barna til å spise grønnsakene sine. Hun bor, jobber og leker med mannen sin i NYC, for hvor ellers? Finn henne på sosialt. Hun er overalt.

instagram viewer anon