Do It Yourself
  • 9 beste hundebånd

    click fraud protection

    1/10

    Jente leker med en hund i båndWestend61/Getty Images

    Kjøper en hundebånd

    Hvis du er i markedet for en hundebånd, så er du godt klar over at det ser ut til å være et uendelig antall alternativer tilgjengelig. Variasjonene i lengde, farge, størrelse, materiale, klipp og stil kan gjøre valg av den beste hundebåndet overveldende.

    Trenger du en krage og bånd til hunden din? Ja! Her er hvorfor:

    Først og fremst et bånd holder hunden din trygg når du er utendørs. Det forhindrer dem i å stikke av etter ekorn, mennesker, biler og andre hunder. Du bør alltid bruke bånd for å holde hunden din under kontroll. Det er ikke bare trygt - mange steder er det loven.

    Når du bestemmer hva slags bånd som er riktig for deg, tenk på behovene, hundens personlighet og temperament og din livsstil. Hvis hunden din er rettferdig lære å gå i bånd, velg en kortere for å gi deg mer kontroll. Når de er trent, kan du gå videre til en lengre ledelse.

    Nylon er det billigste alternativet, selv om det kan slites og slites tidligere enn andre materialer. Skinn er et annet populært valg. Dyrere, men ekstremt holdbare, lærbånd får også bonuspoeng for stil.

    3/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste premium bånd

    Importert fra Japan og laget av øglehud, er denne båndet en skikkelig splurge. De Petio Lizard Leash er elegant, elegant og helt unik. I tillegg er det ekstremt slitesterkt hundetilbehør. Du får en bånd som vil vare livet ut.

    Handle nå

    5/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste bånd for løping med hund

    Når du er på en løp med hunden din, du vil ikke bli bremset av båndet. For et sikkert, håndfritt båndalternativ, anbefaler vi Stunt Puppy Stunt Runner Håndfri hundebånd. Den festes komfortabelt til midjen din og tilpasser seg kroppstypen og hundens posisjon.

    Handle nå

    6/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste bånd for hunder som trekker

    Hvis du har en stor hunderase som kan stikke armen ut av kontakten hver gang den ser et ekorn, anbefaler vi dette Støtdempende bånd. Det myke, gripbare håndtaket og vevde design prioriterer komfort for deg og hunden din.

    Merk: Du bør også få en kjæledyrsele for hunden din slik at de ikke skader nakken ved å trekke i båndet.

    Handle nå

    7/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Best for hunder som tygger

    Hvis hunden din liker å tygge båndet, må du sørge for at båndet er sterkt. Mange hunder kan lett tygge gjennom og ødelegge nylonbånd. Så VirChewLy kom ut med sine Uforgjengelig bånd for hunder. Produsenten hevder at stålkabelen har mer enn 900 lb. å bryte grensen. Likevel er denne båndet lett, fleksibelt og lett å koble til en hundehalsbånd.

    Handle nå

    8/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste vanntette bånd for våte hunder

    Kanskje hunden din ikke er en stor tygger, men ELSKER å være i vann. Nylonbånd tørker lett, men vokser stinkende over tid. Dette Stunt Puppy Dry Leash er kjæledyrlukt bevis slik at du aldri trenger å bekymre deg hvis det blir vått. Hvis hunden din ruller rundt i gjørma, er det også greit. Båndet rydder opp med en rask skylling.

    Handle nå

    9/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste bånd for nattvandringer

    Vi elsker dette reflekterende båndet fra Ruffwear for å gå om natten. Laget av solid reflekterende tau (inspirert av fjellklatrere) og med et behagelig håndtak, festes denne båndet også med en karabinklips for ekstra sikkerhet. Hvis du går regelmessig tidlig om morgenen eller sent på kvelden, kan du ikke slå sikkerheten til et reflekterende bånd.

    Handle nå

    10/10

    Hundebåndvia amazon.com

    Beste flerfunksjons hundebånd

    Hvis du trenger en bånd som gjør alt, vil EzyDog Multi-Function Dog Leash er veien å gå. Det er en lang bånd, håndfri bånd, trafikk bånd, dobbel bånd, lang bånd og kort bånd-alt i ett! Dets allsidighet og holdbarhet kan ikke slås. Og den reflekterende trimmen er flott for kjæledyrsikkerhet og synlighet om natten.

    Handle nå

    Alle priser og lenker var aktuelle fra publisering.

instagram viewer anon