Do It Yourself
  • 18 beste hunderaser for barn

    click fraud protection

    1/19

    Sovende beagle på sofaenSoloviova Liudmyla/Shutterstock

    Første ting først

    Hunder har personligheter og finesser, uansett hvilken rase de er. Barn er også forskjellige i behov, energinivå og personlighet. Uansett hvilken rase du finer på, er det viktig å ta en sunn fornuftstilnærming når du velger blant de beste hundene for barn og introduserer et nytt kjæledyr til husstanden din. "Når de søker etter en kjæledyrhund for familien, konsulterer foreldre ofte venner eller slektninger, eller stoler på sine egne personlige erfaringer, sier Janelle Emmett, DVM, programdirektør for veterinærteknologi i Carrington College'S Sacramento, California, campus som har praktisert i 12 år i ledsagende dyremedisin. "Ideelt sett bør folk velge en rase basert på hundens forventede livsstil, og være oppmerksom på å matche personligheten og alderen til barnet og trekk av rasen. " I tillegg må foreldre huske at ingenting kan erstatte nøye overvåking av barnet med kjæledyret og god trening, hun notater. Sørg for at du har alle elementene på dette før du tar med en hund hjem sjekkliste for valper.

    2/19

    trist renraset hund, valp Cavalier King Charles Spaniel, løgn, nærbilde snutetankist276/Shutterstock

    Cavalier King Charles spaniel

    “Cavalier King Charles spaniel er et fantastisk familie kjæledyr; en mild, rolig hund, som gjerne blir kjemmet og børstet, sier Dr. Emmett om hvorfor denne valpen er en av de beste hundene for barn og de beste hunderaser for familier, periode. "Denne rasen er imidlertid mindre entusiastisk for spill, for eksempel dragkamp og tøff lek. King Charles spaniels passer godt for en mer urban livsstil og et følsomt barn. ” Dette er feilene hver hundeeier gjør.

    3/19

    Golden retriever, retrieverportrettAneta Jungerova/Shutterstock

    Golden retriever

    “Golden retrieveren er en av de mest kjente hundene på grunn av deres milde, omsorgsfulle temperament. De kan slappe av rundt huset for en ettermiddag eller ta en tur gjennom skogen, sier Pete Lands, DVM, direktør for akutt- og kritisk omsorg ved Saint Francis Veterinary Center. Goldens er veldig lyse og enkle å trene. De er også stoiske når det gjelder barn. "Selv om de kanskje ikke liker det, har golden retrievere en tendens til å være apatiske mot at små barn trekker i ørene eller drar i halen. Dette gjør dem til en av de beste familiehundene du kan finne, legger han til. Ikke bare er de en av de beste hundene for barn, men de er også en av de smarteste hunderaser.

    Kjæledyret ditt vil elske disse smarte enhetene hjemme.

    4/19

    Gul labrador retriever på grønn gressplenCapture Light/Shutterstock

    Labrador retriever

    De ser store og kostnadsfrie ut, men Labs er kjent som barnevennlige, noe som gjør dem til en av de beste familiehundene. "Labrador -retrieveren er et pålitelig familiedyr," sier Dr. Emmett. "Denne rasen har en umettelig appetitt på spill og lek og er godt egnet for en aktiv utendørs livsstil og et barn som liker å løpe, kaste baller og spille frisbee." Hvis du har et kjæledyr, bli kjent med disse rengjøringstipsene ASAP.

    5/19

    Redningshund portrettKim Hambright/Shutterstock

    Redningshunder

    Ikke la bekymringer for fortiden din gjøre deg til lune hunder. Mange redningshunder, som venter på sitt evige hjem, er milde, kjærlige og takknemlige for å bli funnet av en fantastisk familie med barn, pluss at noen til og med allerede har blitt trent i potter. "De fleste tilfluktsrom arrangerer" møt-og-hilse "-tider, hvor du og barnet ditt kan samhandle med potensielle kjæledyr, slik at du kan finne den rette passformen for familien din," sier Dr. Emmett. Mange tilfluktsrom gir deg også mulighet til å fostre en hund for en dag eller to, noe som gir et ekstra lag med komfort, slik at du ikke trenger å stole på kjærligheten ved første blikk du kan føle på et ly. Disse før- og etterbildene av adopterte hunder vil smelte hjertet ditt.

    6/19

    portrett av Beagle hund apisitmueanpoot/Shutterstock

    Beagle

    Søte som en knapp, søt og skånsom, disse pakkedyrene trives i selskap. Ifølge American Kennel Club, disse sjarmørene er blant de beste hundene for barn og de beste hunderaser for familier fordi de er kjærlige av natur, elsker å leke og har tøffe personligheter. Hvis du vil ha en hund som vil være sammen med mennesker, er dette en flott rase for familien din. Pass beagles opp, men hvis huset ditt alltid er tomt i løpet av dagen. Her er måter å gjøre hunden din komfortabel mens han er alene hjemme.

    7/19

    Irsk setter løper over feltet. Selektivt fokus på hundenJulian Popov/Shutterstock

    Irsk setter

    Elsker familien din en god joggetur eller et slag strandfrisbee? I så fall vil en irsk setter passe perfekt for deg. Kongelig å se på og energisk utover ord, denne rasen vokser til å være stor, rundt 50 til 70 pund, og har en lang levetid, slik at de kan vokse opp med barna dine. Irske settere er en av de beste familiehundene, gjør gode ledsagere, er fantastiske med barn og har livlige disposisjoner. De elsker også å leke med leker og baller. Disse ideene vil vise hunden din litt kjærlighet.

    8/19

    Fransk bulldog som ligger på teppetPatryk Kosmider/Shutterstock

    fransk bulldog

    Franskmenn, som de er kjærlig kjent, er mindre i størrelse, men store i personlighet. Franske bulldogger ble kjent for sine kjærlige natur og dumme "flaggermus" -ører ledsagerhunder. En av de beste familiehundene for leilighetsboere, Frenchies gjør det bra i små mellomrom og elsker å være rundt barn. Franske bulldoger liker også å kle seg ut til Halloween. Disse hundene så hjemme på kontoret.

    9/19

    Bokserhund liggende på sofaen hjemmeAfrica Studio/Shutterstock

    Bokser

    Gjør en bokser til en del av familien din, og du vil aldri føle deg ubeskyttet igjen. Veldig lojale og beskyttende for de som elsker dem, disse energiske, mellomstore hunder har rolige disposisjoner, men elsker å leke, noe som gjør dem til en av de beste hundene for barn med høy energi. De trenger mye mosjon, men pass på å kjøre dem for hardt i varmt vær. Som alle hunder med squish-face (Brachycephalic) har de en tendens til å overopphetes. Har du prøvd en av disse åtte geniale måtene å ta opp hunden din?

    10/19

    snøhvit, luftig hund, Bichon FriseZanna Pesnina/Shutterstock

    Bichon frise

    Disse små buntene med pels med lav felling er noen av de vennligste hundene på planeten og er en av de beste hunderaser for familier. Søt, kjærlig og leken, bichon frise er en fantastisk lekekamerat for energiske barn. Den lille størrelsen gjør dem til en flott byhund, forutsatt at du gir dem mange turer. I følge Dyreplanet, de er lojale mot en feil og gjør det best med konsekvent trening og moderate mengder aktivitet. Dette er hvor mye trening hunden din virkelig trenger.

    11/19

    Engelsk Cocker Spaniel hundAnnyStudio/Shutterstock

    Cocker spaniel

    Det er en klar mulighet for at cocker spaniels tror de er mennesker. De er milde, kjærlige, veldig smarte, elsker å være rundt barn, og har en tendens til å alltid sette seg selv midt i handlingen. De gjør også flotte terapihunder og kan passe godt for et engstelig eller barn med spesielle behov. Deres vakre, floppy ører gjør dem utsatt for ørebetennelse, så det er viktig å holde dem rene og preparerte. Se opp for disse hemmelige tegn på at hunden din er sint på deg.

    12/19

    Grov collieGrigorita Ko/Shutterstock

    Collie

    Grove collier er kjent for sine majestetiske, flytende strøk, mens glatte collier har kortere strøk. Grov eller glatt, collies er de beste hundene for barn og store familier. (Imidlertid krever grove collier mer pleie.) Denne rasen er utrolig intelligent og liker ingenting bedre enn å delta i aktivitet med barna som elsker dem. De er raske elever, lojale mot sine familier og beskyttende. Bare spør Lassie. Dette er våre favoritt TV -kjæledyr.

    13/19

    Portrett av en standardpuddel som ligger i gresset - Stockfototopdigipro/Shutterstock

    Puddel

    Har du et allergisk utsatt barn? I følge Helse, pudler kan bare være billetten for deg siden det er en av de beste hunderaser for familier. Selv om ingen hund er helt allergivennlige, ser det ut til at pudler kommer nær, fordi de ser ut til å produsere færre allergener, så de er en av de beste hundene for barn med allergi. De kommer også i tre størrelser - standard, miniatyr og leketøy - og en overflod av farger. Disse søte goofballene er supersmarte, enkle å trene, tilpasser seg godt til nye situasjoner og elsker barn. Forvirrer hunden din deg noen gang? Kanskje du vil stille hunden din et av disse spørsmålene.

    14/19

    Pet Labradoodle Legging i høstløvHunden fotograf/Shutterstock

    Labradoodle

    En tilsiktet blanding av pudler og Labrador retrievere, Labradoodles er like søte som navnet deres. Labradoodles var en middels skur, opprinnelig avlet for å være jevn og empatisk, slik at de kunne trent som førerhunder for synshemmede. Denne rasen kan ikke være mer kjærlig eller bedårende. Vær oppmerksom på at de trenger mye mosjon og har en tendens til å trives godt med andre hunder.

    Bør du spenne hunden din i bilen?

    15/19

    Søt mopshund som ligger på gulvet hjemmeAfrica Studio/Shutterstock

    Mops

    Denne Instagram-kjæresten bringer med seg en stor kosefaktor. Deres søte og smilende ansikter og koselige tendenser gjør mopsene til en populær favoritt for barn som foretrekker mild lek fremfor grovehus. Disse lekne valpene var avlet for å være fanghund og elsker å være rundt mennesker. De er flinke, stille og gjør flotte familie kjæledyr.

    Vær som den kongelige familien og velg en av deres favoritt hunderaser.

    16/19

    Chihuahua er den minste hunderasen og er oppkalt etter staten Chihuahua i MexicoMilhail Mitrushin/Shutterstock

    Chihuahua

    Langhårete eller korte, chihuahuaer er den minste av alle hunderaser. De har en tendens til å elske barn og er veldig lojale mot sine familier. Chihuahuas elsker innendørs og liker ikke veldig kaldt vær, kanskje fordi de antas å ha sin opprinnelse i Mexico. De er enkle å trene og elsker fanget til personen som liker dem best.

    Dette er grunnen til at hunder liker å snuse på hverandre.

    17/19

    Liten brun hund, valmue chihuahua pluss mops. Chug. Valp i hjemmet med ett øre som står opp og ligger liggendeKateSun/Shutterstock

    Chug

    Chugs er en spesifikk rase som består av Pug og Chihuahua aner. Mange har de beste egenskapene til begge populære raser, noe som gjør dem til en av de beste familiehundene. I følge Kjæledyrguide, Chugs er en designerhund med egenskaper som varierer fra liter til liter. Som sine forfedre vil de fleste lage gode familiehunder. De er lojale, kjærlige, intelligente og liker å leke. Finn ut av de mest og minst dyre hunderaser i verden.

    18/19

    Bullterrier på grønt felttratong/Shutterstock

    Bull terrier

    Bullterrier og miniatyr bullterrier er en av de beste hundene for barn som er eldre. De er søte utover tro, veldig beskyttende og veldig trenbare. De American Kennel Club kaller dem rampete, leken og sjarmerende. Bull Terrier er kjent for sine dumme, komiske krumspring og publikumsbehagelig oppførsel, og trenger mye trening og mye kjærlighet.

    19/19

    Søt hvit Havanesisk hund som slapper av på en menneskesengBoryana Manzurova/Shutterstock

    Havanesisk

    Denne lille sjarmøren er Cubas nasjonale hund. De har sprudlende personligheter og elsker mennesker i alle aldre. Havanesisk hunder er veldig sosiale og utadvendte. En kjærlig rase, de liker også å spille spill. De er en leketøyrase, så de passer ikke godt til grovlek, men de er en av de beste hunderaser for familier som leter etter en dum, utadvendt venn til barnet sitt. Dette er grunnen til at du bør plukke opp hundebukk før du klipper plenen.

    Corey Whelan
    Corey Whelan

    Corey Whelan er en frilansskribent med sterk kjernekompetanse innen helse og velvære. Med base i Brooklyn, New York, skriver Whelan om morsentrert alt, kjæledyr, livsstil og medisinske problemer. Hun har skrevet et bredt spekter av faktaark, artikler og håndbøker og lager og produserer videoer og webinarer for ideelle organisasjoner, Path2Parenthood, hvor hun fungerer som programdirektør. Hun er en nåværende bidragsyter til CBS News, WebPsychology og Care.com. Whelan er en dyktig, grundig forsker og er godt trent i SEO-optimalisering og nøkkelordbruk. Hun bruker håndverket sitt til å fremme sin egen kjærlighet til læring og bruker sine få timer med fritid på matlaging, pilates og DIY -laging. Hun deler sitt liv med to, voksne barn og to forbløffende kokende redningshunder.

instagram viewer anon