Do It Yourself
  • De 10 beste romvarmere

    click fraud protection

    1/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste romvarmer for små rom

    De Home Choice liten keramisk romvarmervifte har et overraskende antall funksjoner: tre varmeinnstillinger, en vifteinnstilling for varme dager, en justerbar termostat, keramiske varmeelementer for rask og effektiv oppvarming og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Det gjør den perfekt for sovesaler, bad eller annen liten plass.

    Pluss, her er hvorfor du ikke bør koble romvarmere til strømuttak.

    Handle nå

    2/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste romvarmer for store rom

    De LifeSmart seks-element infrarød varmeapparat er opp til utfordringen med å varme opp store rom. Det avgir infrarøde lysstråler som varmer mennesker og gjenstander rundt dem i stedet for luften rundt. Det er et pluss for et stort rom fordi det betyr at ingen ubrukt plass blir oppvarmet.

    Lagt til bonus: Infrarød varme tørker ikke ut luften som andre varmekilder. "Det holdt hele stua min varm nok til å ha på meg en T-skjorte og føle meg fin," skrev en Amazon-anmelder.

    Handle nå

    4/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste budsjett romvarmer

    Det er mye å elske om Bojing 1500W/950W keramisk bærbar innendørs romvarmer utover prislappen på $ 34. Den leveres med tre varmeinnstillinger, 70-graders svingning og mange innebygde sikkerhetsfunksjoner.

    Det er også langt fra høyt: "Viften er også veldig stille, så hvis du bruker den på et soverom er det ikke en distraksjon," skrev en Amazon -anmelder.

    Handle nå

    5/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste Space Heater Splurge

    Hvis du er på markedet for en avansert romvarmer med mange klokker og fløyter, så sjekk ut Dyson Hot + Cool Jet Focus AM09. Den fungerer dobbelt som kjølevifte og lar deg velge to luftstrømmer, "spredt" for store områder eller "fokusert" for konsentrert og kraftig luftstrøm. Andre funksjoner inkluderer oscillasjonskontroll, en sleep timer, fjernkontroll tilgang og en slank, trygg, bladløs design.

    Her er en annen morsom splurge: en kopi av Dyson Ball vakuumleketøy for din favoritt lille neatnik.

    Handle nå

    6/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste romvarmer for barnerom

    Sikkerhet og effektivitet kombineres for å lage Vornadobaby Tempa barnehagevarmer en ideell romvarmer for barnerom. Den har et cool-touch-etui, så små fingre blir aldri brent, en sikkerhetsavstengningsfunksjon, så det aldri overoppheting, vippebeskyttelse, skjult ledningsoppbevaring, barnesikringsbryter og ingen klemmepunkter eller skarpe kanter.

    Pluss, slik gjør du det barnesikret ditt hjem i ni enkle trinn.

    Handle nå

    7/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste romvarmer for garasjer

    Trenger du å varme en kjølig garasje? Vurder deretter Kadett romvarmer. Denne amerikanskproduserte arbeidshesten er kalt "The Hot One" og er spesielt designet for varmeverksteder og verksteder.

    Det er effektivt så vel som effektivt: "Innen få minutter etter at det ble slått på, varmes temperaturen i garasjen min opp og gjør det veldig behagelig å jobbe," skrev en Amazon -anmelder. (Bare en advarsel: Det krever en 240 volt krets for strøm.)

    Handle nå

    8/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste propanromvarmer

    Campere og fans av propandrevet romvarmere elsker Mr. Heater innendørs-safe strålevarmer. Den løper av en sylinder på ett kilo, men kan også kobles til en sylinder på 20 kilo via en valgfri slange og filter.

    Denne 4000 eller 9000 BTU-timen varmeapparatet kan varme opp til 200 kvadratmeter trygt, takket være en svingbar regulator. Andre funksjoner inkluderer et nedfellbart håndtak og en utilsiktet sikkerhetsavstengning. Pluss, her er fem oppvarmingsmyter du virkelig trenger å slutte å tro.

    Handle nå

    10/10

    romvarmervia amazon.com

    Beste samlede romvarmer

    De Lasko keramisk bordplate eller undervarmer har alt du kan ønske deg i en romvarmer, inkludert et rimelig prispunkt.

    Anmeldere elsker de 11 forskjellige temperaturinnstillingene, brukervennlige kontrollene, praktisk bærehåndtak, overopphetingsbeskyttelsesfunksjon og kjølig berøring utvendig. Og ikke la den kompakte størrelsen lure deg: "Veldig effektiv, selv for større mellomrom," skrev en Amazon -anmelder.

    For flere måter å holde deg varm i vinter, sjekk ut dette samling av unike varmeprodukter.

    Handle nå

    For ting du bør vite når du bruker en elektrisk romvarmer, se nå:

instagram viewer anon