Do It Yourself
  • 7 Myggavvisende tips (DIY)

    click fraud protection

    HjemSkadedyrbekjempelse

    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post
    • Skrive ut

    De 7 beste måtene å forhindre at mygg krasjer festen din

    Neste prosjekt
    FH07JAU_MOSCON_01-2Familie Handyman

    Prøv disse syv enkle måtene å redusere mygg i hagen din, både på kort og lang sikt. De inkluderer beskjæring, behandling av dammer, eliminering av dammer, sprøyting og andre.

    Av DIY -ekspertene i The Family Handyman Magazine

    Du vil kanskje også like: TBD

    Oversikt over hvordan du kan avskrekke mygg: Ubudne gjester kan ødelegge en fest!

    Nei, vi snakker ikke om de gale naboene som bor nede i blokken. Vi snakker om mygg, som kan gjøre en hyggelig utflukt til en swatfest. Selv om det ikke er noen måte å eliminere mygg permanent, er det kortsiktige løsninger.

    I denne historien viser vi deg sju enkle trinn du kan ta før festen din for å holde unna de fleste myggene (og andre irriterende insekter). Trinnene er trygge og raske, og de fleste koster bare noen få dollar. De vil også bidra til å redusere myggpopulasjonen gjennom sommeren.

    Send pakning med mygg

    Prøv syv enkle strategier for å eliminere mygg og nyt utendørs underholdning.

    Hvordan avskrekke mygg Tips 1: Beskjær hekker og klipp hagen for å redusere skyggen

    Reduser skyggefullt deksel

    Mygg liker skygge for å unnslippe middagsvarmen.

    Hekker, busker og høyt gress gir skygge som beskytter mygg. De trenger et sted å komme seg ut av varmen og solen i løpet av dagen, så jo færre skyggefulle områder de finner, desto mindre vil de samles i hagen din.

    Hold hekker og busker trimmet, og klipp hagen minst en gang i uken. Slå av eller slå opp luke flekker for å minimere skyggen og for å hindre at disse områdene blir gjengrodde jungler. Oppfordre naboene dine til å gjøre det samme. Ellers kjører du bare myggen ved siden av - og de kommer ofte tilbake for å besøke.

    Hvordan avskrekke mygg Tips 2: Eliminer stående vann

    Tommelfinger av vann

    Mygg kan legge egg i små mengder vann.

    Det er ingen overraskelse at mygg tiltrekkes av vann, men det er overraskende hvor lite vann det tar for mygg å avle og formere seg. Mygg kan legge egg i bare en tommelfinger av vann, noe som betyr at alt som holder til og med en liten bit vann kan være hjemsted for mygglarver.

    Finn og tøm disse vannkildene. Kast eller tøm vann fra gamle dekk, bøtter, ubrukte barnebasseng, blomsterpotter, møbler, leker, båter og tilhengere igjen utenfor. Hold takrennene rene slik at det ikke kan samle seg vann. Fyll tre- og stubbehull med mørtel. Helling grøfter slik at de drenerer, og fyll sumpete områder med jord.

    Hvordan avskrekke mygg Tips 3: Behandle vannbasseng

    Behandle små bassenger kjemisk

    Behandle vann som du ikke kan tømme for å drepe mygglarver.

    Noen ganger er det nesten umulig å bli kvitt stående vann. Og noen ganger, som når du har en liten dam, vil du bare ikke.

    Hell en liten mengde Agnique MMF mygglarvicid i vannet slik at et tynt lag dekker overflaten. Det vil kvele larvene (og andre insekter i vannet) uten å skade fisk. (Kjøp den online på myadapco.com.) Eller sagt Myggdunk i vannet. Disse smultringformede brikettene produserer en giftig bakteriespor som dreper mygglarver, men vil ikke skade fisk eller dyr. En brikett varer i 30 dager. Store vannmasser kan kreve flere briketter. De Myggdunk avviser ikke mygg; det forhindrer avl. Finn det på hjemmesentre i mengder på seks pakker. Den er også tilgjengelig på lowes.com og andre nettsteder.

    Mosquito Myth Busting

    I motsetning til hva mange tror, ​​vil disse ofte prøvde rettsmidler ikke avverge mygg:

    • Citronella lys er ikke mer effektive enn andre lys for å holde mygg unna. Lysrøyk generelt kan ha en begrenset effekt. På samme måte vil planting av Citrosa -pelargoner ikke avvise mygg.
    • Utendørs tåke og tåkesystemer vil midlertidig redusere antall mygg, men de stiger igjen så snart systemet slår seg av og sprayen forsvinner.
    • Sprøyting av hvitløk vil få hagen din til å lukte som en italiensk middag, men gjør lite annet.
    • Bugzappers tiltrekker og dreper tusenvis av insekter, men de fleste av dem er ikke mygg. De dreper bare et lite antall mygg i området. (Ironisk nok zapper de mange insekter som jakter mygg.)
    • Å plassere propangassfeller i hagen din vil effektivt fange mange mygg, men igjen, bare en liten brøkdel av de i hagen din.
    • Ultralydsenheter har ingen avvisningsverdi i det hele tatt, ifølge studier.
    • Å bygge flaggermus -tårn og lilla martinhus for å tiltrekke seg potensielle mygg -rovdyr har vist seg å være ubrukelig. Flaggermus og lilla martiner lever sjelden av mygg.

    Hvordan avskrekke mygg Tips 4: Lagre vannhager med fisk og klorbassenger

    Fiskeløsningen

    Gullfisk eller elvefisk vil spise mygglarver i bassenger.

    Når vann er en del av landskapsarbeidet ditt eller brukes til rekreasjon, vil du ikke tømme det. Men det betyr ikke at du må overgi det til mygg. Kjøp noen få gullfisk eller minnows fra en dyrebutikk eller agnbutikk og legg dem til vannhagen din. De lever kanskje bare en sesong, men de spiser mygglarver.

    Klorvann som forblir stående i lang tid, som vann i svømmebassenger, badstuer og boblebad. Følg produsentens anbefalinger for sikker bruk av klor. Hold bassengene dekket når de ikke er i bruk. For små fontener, fuglebad og vassebasseng som du ikke vil klorere, bytter du bare vannet en gang i uken for å kvitte seg med mygglarver. Sveip overflater med en børste for å slå av eggene før du fyller beholderen på nytt.

    Hvordan avskrekke mygg tips 5: Kontakt det lokale myggkontrolldistriktet for store angrep

    Myggkontrollfunksjonærer

    Ring de lokale myggkontrollpersonellene for råd og hjelp med store angrep.

    Store skogkledde områder, dammer og innsjøer er tilfluktsrom for mygg. Det er nesten umulig å behandle disse områdene selv, så ring inn de store våpnene - ditt lokale myggkontrolldistrikt. Lokale retningslinjer varierer og tjenester er lokaliserte, men ofte, når antall mygg når et visst nivå, vil Myggkontroll spraye for dem. Dette er også en god idé hvis mygg svermer i hagen din i uvanlig høye tall.

    Ring ca to uker før festen. Det vil ta tid før Mosquito Control kommer ut, utfører testen og sprayer den om nødvendig. Husk at spesifikke kriterier må være oppfylt før Myggkontroll sprøyter privat eiendom. Myggproblemet ditt oppfyller kanskje ikke terskelen, men det er verdt å ringe.

    Hvordan avskrekke mygg Tips 6: Spray løvet ditt profesjonelt

    Ansett fagfolk

    Profesjonelle utryddere vil behandle gården din med insektmiddel.

    Hvis Myggkontroll ikke sprøyter eiendommen din, må du leie en eksterminator for å spraye løvet. Dette sikrer et festfritt parti ved å tørke ut mygg og andre insekter i minst et par dager. Gjør dette gjort en til tre dager før festen din. Forvent å betale $ 135 for en hage på mindre enn en halv dekar og $ 225 for en hage på opptil en dekar. For en (nesten) myggfri sommer, må løvet sprøytes månedlig (ca. $ 350 for sommeren for en liten hage).

    Selv om du kan kjøpe spray selv, anbefaler vi at du overlater bruk av insektmidler til proffene. De kan kjøpe mer effektive behandlinger som er begrenset til autoriserte utryddere. De vet også hva de skal bruke og hvor mye de skal bruke for å drepe myggene uten å utgjøre noen fare for andre dyr. Når de brukes i henhold til etiketten, utgjør insektmidler minimal risiko for mennesker og kjæledyr.

    Hvordan avskrekke mygg tips 7: Kjør fans på bakkenivå under festen

    Kjør fans

    Rask luftbevegelse forvirrer myggene.

    Mygg tiltrekkes spesielt av kroppslukt og karbondioksid som vi puster ut når vi puster. De tillater mygg å komme inn på oss - og det er da bittingen begynner. Å spre disse avslørende menneskelige tegnene gjør oss vanskeligere å finne. Så, rett før gjestene kommer til festen din, sett fansen på bakken og slå dem på for å bryte opp duftmønstrene. Denne enkle løsningen er overraskende effektiv for spor-of-the-moment hendelser, når du ikke kan bruke tiltakene som er oppført ovenfor.

    På grunn av sin lette vekt er mygg svake flygeblad. Brisen fra fansen gjør det vanskelig for dem å fly, og holder dem utenfor festsonen din.

    Hvordan unngå myggstikk

    Til tross for din beste innsats, vil noen få mygg sannsynligvis krasje festen din. Følg disse trinnene for å forhindre at de trakasserer deg:

    • Erstatt utvendige pærer med gule "bug" -pærer, som tiltrekker seg færre mygg enn tradisjonelle lys. Finn dem hjemme sentre ($ 2,50 for to 60-watts pærer).
    • Påfør et lett strøk med et insektmiddel som inneholder DEET på huden din.
    • Spray et insektmiddel som inneholder permetrin på klærne (ikke direkte på huden din). Studier har vist at en kombinasjon av permetrin på klærne og DEET på huden effektivt holder mygg og andre insekter unna. Følg produsentens anvisninger; overdreven bruk kan være farlig.
    • Du kan kle hele familien i klær som har blitt behandlet på fabrikken med et insektmiddel. Avstøtningen varer i omtrent 25 vasker. En kilde er ExOfficio (exofficio.com). T-skjorter for menn starter på omtrent $ 30.

    Nødvendig materiale for å forhindre myggprosjektet

    Unngå shoppingturer i siste liten ved å ha alt materialet klart på forhånd. Her er en liste.

    • Fisk
    • Vannbehandling larvicider

    Lignende prosjekter

    Hvordan holde mus og andre skadedyr utenfor hjemmet ditt
    Hvordan holde mus og andre skadedyr utenfor hjemmet ditt
    Tips til oppbevaring av grillen for vinteren
    Tips til oppbevaring av grillen for vinteren
    Hvordan bli kvitt skadedyr
    Hvordan bli kvitt skadedyr
    Tips for forebygging av høsten skadedyr
    Tips for forebygging av høsten skadedyr
    Kontroll Bugs
    Kontroll Bugs
    Slik rengjør du vindusskjermer
    Slik rengjør du vindusskjermer
    Lagringstips for å kutte rot
    Lagringstips for å kutte rot
    Nye huseier tips
    Nye huseier tips
    Bryterboksikkerhet: Slik kobler du til en ny krets
    Bryterboksikkerhet: Slik kobler du til en ny krets
    DIY Home Inspection Tools
    DIY Home Inspection Tools
    Spar penger med hjemmenergirevisjon
    Spar penger med hjemmenergirevisjon
    Hvordan isolere et hus
    Hvordan isolere et hus
    Hvordan male betonggulv
    Hvordan male betonggulv
    Hvordan male et rom
    Hvordan male et rom
    Slik rengjør du tepper selv
    Slik rengjør du tepper selv
    Slik bytter du bilbatteri
    Slik bytter du bilbatteri
    Slik sjekker du vindusviskervæsken
    Slik sjekker du vindusviskervæsken
    Hvordan bygge en dynamisk aksentvegg
    Hvordan bygge en dynamisk aksentvegg
    Hvordan polere en bil selv
    Hvordan polere en bil selv
    Slik rengjør du en lisensplate på riktig måte
    Slik rengjør du en lisensplate på riktig måte

    Populære instruksjonsvideoer

instagram viewer anon