Do It Yourself
  • Følg disse trinnene for å unngå smitte fra veggedyr

    click fraud protection

    1/10

    veggedyr7. Son Studio/Shutterstock

    Identifiser problemet tidlig

    Så mye du vil at hjemmet ditt skal være trygt, rent og lydende hele tiden, vil sprekk og angrep skje, enten det er en sprekk i taket eller en angrep fra skadedyr. Unngå en angrep betyr å vite hva du skal se etter.

    Før du kan gjøre noe med forebygge en insektangrep, må du identifisere hvordan skadedyret ser ut, og der den liker å gjemme seg. Veggedyr har små, flate, ovale kropper, er vingeløse og brune i fargen. De gjemmer seg i madrasser, sengerammer, sengetøy, møbler, tepper, gulvlister og soverommet.

    2/10

    veggedyr bittemerkerMaxop-Plus/Shutterstock

    Vet hvordan veggedyrbitt ser ut

    Identifisere hvordan en veggedyrbit ser ut vil hjelpe deg med å finne problemet før ting går ut av kontroll og blir til et fullstendig angrep. Bitt er vanligvis små røde merker som finnes på hender, armer, ansikt og nakke. De vises vanligvis i rader og kan klø. Veggedyr er ikke de eneste skadedyr som kan skade hjemmet ditt og helse. Ikke ignorere skadedyrsproblemer; ta vare på dem før ting går ut av kontroll.

    3/10

    vakuumpakket bagasjeoppbevaringstøy

    Forbered deg på reise med vakuumforseglede poser

    Å ta klærne fra et hjem til et annet, eller fra et land til et annet, åpner muligheten for at andres hjem eller eiendeler kan komme i kontakt med dine på et hotell, på et fly - hvor som helst. Dette øker sjansene dine for ta med seg veggedyr hjem når reisene er over. Av lagre klærne i lufttette vakuumposer Når du reiser, gjør du det mindre tilgjengelig for skadedyr å krype inn i tingene dine og til slutt komme seg inn i hjemmet ditt.

    4/10

    hundMilka_Z/Shutterstock

    Sjekk dyrets seng

    Veggedyr elsker varme, og kjæledyret ditt, akkurat som sengen din, er det perfekte stedet for veggedyr å lene seg tilbake, slappe av og legge egg. En god måte å holde skadedyrene i sjakk er å regelmessig inspisere hvor kjæledyret ditt sover. Du bør også vask kjæledyrets sengetøy ofte og regelmessig vakuum områdene der de henger.

    5/10

    uttakwk1003mike/Shutterstock

    Deksel stikkontakter

    Strømuttak kan se liten ut gjennom øynene dine, men for skadedyr som veggedyr, de er det perfekte gjemmestedet, og rømningsveien når det er nødvendig. Å holde insekter utenfor utsalgsstedene dine sikrer at de ikke angriper veggene.

    6/10

    FH16JAU_BEDBUG_03Familie Handyman

    Sett feller

    Å sette feller sikrer ikke bare at veggedyr stoppes i sporene, men det hjelper deg med å konstant overvåke rommet ditt. Plasser fellene under føttene på sengestellet, slik at insektene ikke kan komme seg opp i madrassen din. I motsetning til musefeller, veggedyrfeller er ikke gode for å utrydde problemet. De er mer nyttige for å hjelpe deg med å identifisere en angrep i utgangspunktet.

    8/10

    antikkJune Marie Sobrito/Shutterstock

    Undersøk brukte kjøp

    Klær fra a bruktbutikk eller en vakker andrehård kommode, og spesielt sengerammer og sofaer, kan være hjem for veggedyr. (Ikke engang vurdere å kjøpe en brukt madrass med mindre du er 100 prosent sikker på at du vet hvor det kom fra, og du vet at det er rent og ikke har feil.) Det er Det er viktig å sjekke alle brukte kjøp grundig for å sikre at det ikke er tegn på en veggedyr angrep.

    9/10

    sengVGstockstudio/Shutterstock

    Beskytt madrassen din

    Beskytter madrassen din er viktig for sin levetid. Beskytter den mot slitasje, oljene i huden din, søl og selvfølgelig veggedyr. Bruk et beskyttende trekk som omslutter madrassen og boksfjæren. Et madrassdeksel kan være nyttig når du prøver bli kvitt veggedyrogså.

    10/10

    hotellAndjeiV/Shutterstock

    Isolere hjemmet ditt

    Hvis du bor i en duplex, leilighet eller leilighet, er det viktig å isolere enheten så mye som mulig. Installere dør feier på bunnen av dører og forsegling av sprekker og sprekker rundt grunnplater, lyshylser osv. kan hjelpe hold ut feil. Sørg for å få byggelederens godkjenning før du gjør disse prosjektene.

instagram viewer anon