Do It Yourself
  • Høye utendørsplanter for landskapsarbeid

    click fraud protection

    1/11

    Landskapsarbeid med kanner Zerbor/Getty Images

    Bruk av høye utendørsplanter til landskapsarbeid

    God landskapsutforming blander størrelse og tekstur. Manikyrerte rader med identiske planter kan se fine ut og passer spesielt godt for store eiendommer, men de krever mye vedlikehold og blir lett kjedelige. Så det typiske bolighagehar en mer uformell, randomisert design.

    Inneholder korte og høye utendørs planter for landskapsarbeid forbedrer et gårds utseende og forhindrer monotoni. Her er noen av de beste høye plantene du kan legge til i hjemmets landskap.

    2/11

    Canna Lily forlatervia homedepot.com

    Canna Lily

    Canna liljer er nydelige, fargerike sommerpærer. De kommer i mange nyanser, fra gylden gul til solnedgangsrosa, men disse canna musifolia pærer er en strålende korall. Denne spesielle canna -varianten er kjent for sine store, dramatiske blader. De er dypgrønne med rødfargede kanter og iøynefallende, eksotiske striper.

    Høyde: Seks til åtte fot.

    Handle nå

    3/11

    Pampas Grass Ascent/PKS Media Inc./Getty Images

    Pampas Grass

    Høye gressplanter gir lett tekstur til landskapsarbeidet ditt.

    Pampas gress spesielt har særegne fluffy fjær. Dette prydgress er en hard arbeider i landskapsarkitekturen verden, vokser i fire fot brede klumper som sømløst fyller bare flekker. De populære hvite blomstene blomstrer sommer til vinter og ser fantastiske ut i en innendørs vase.

    Høyde: Åtte fot.

    Handle nå

    4/11

    Arborvitaevia homedepot.com

    Arborvitae

    Ofte rost som en personvernanlegg, arborvitae er eviggrønn løvverk gir et elegant landskapstilskudd sommer og vinter. Disse høye, smale buskene er utrolig allsidige. De kan stilles opp for å skape et liv personvernskjerm, eller plassert blant andre planter i et landskapsbed. De vokser til og med i containere.

    Høyde: 12 til 15 fot.

    Handle nå

    5/11

    Smoke Treevia homedepot.com

    Smoke Tree

    Røyktrær gir et subtilt snev av lilla til hagen din. Disse høye utendørs landskapsplanter kan vokse til utrolige høyder, men med litt beskjæring, kan et røyk -tre holdes mindre og fyldigere som en busk. Sprø, rosa frøklynger fremhever blommens løvverk. Dette røyk trebladene blir skarlagen om høsten.

    Høyde: 15 til 20 fot

    Handle nå

    6/11

    Delphiniumvia amazon.com

    Delphinium

    Disse høye blomsterplanter pakke en fargerik slag. Delphiniums vertikale blomsterspiker kan være blå, lilla, rosa, rød, hvit og til og med gul. Dette delphinium frøblanding inkluderer blått, rosa, hvitt og lilla.

    Høyde: Fem til seks fot.

    Handle nå

    11/11

    Hortensiavia homedepot.com

    Hortensia

    Hortensia er populære på grunn av sine enorme globeformede blomster og sitt store utvalg av farger. Disse høye blomstrende plantene kan være hvite (som vist ovenfor) eller grønne, samt hvilken som helst nyanse mellom blått og rosa. Dette glatt hortensia har hvite blomster som blir grønne.

    Høyde: Fire til fem fot.

    Handle nå

instagram viewer anon