Do It Yourself
  • Ting du ikke burde eie hvis du har hund

    click fraud protection

    3/10

    kvinne sover på toppen av et elektrisk teppeAgenturfotografin/Shutterstock

    Elektriske tepper

    Å bruke det elektriske teppet på hunden din er ikke en god idé fordi mennesker og hunder har forskjellige kroppstemperaturer. Det er elektriske tepper tilgjengelig bare for hunder som jobber med lavspenning, så de er trygge for hunder, ifølge American Kennel Club. Men vær forsiktig med eldre elektriske tepper fordi noen kanskje ikke har tyggebestandige ledninger. Sjekk ut vår 17 beste tips for kjæledyrpleie og kjæledyrsikkerhet, inkludert en måte å gjøre elektriske ledninger tyggesikre på.

    4/10

    musefelleFamilie Handyman

    Klassiske musefeller

    Klassiske, fjærbelastede musfeller anses ikke som trygge å bruke hvis du har en hund hjemme fordi de kan komme inn i dem ved et uhell. Prøv i stedet en musefelle som lokker musen inn i en selvstendig felle, som denne fra Amazon. Prøv disse tips for å holde mus borte fra huset ditt for godt.

    5/10

    MølballerJaiz Anuar/Shutterstock

    Mølballer

    Ulovlige naftalen -møllavvisende produkter er farlige for kjæledyr og små barn og bør ikke brukes utenfor hva produktets etikett tillater. De fleste moderne møllboller er ikke like giftige, men de inneholder insektmiddel, som kan forårsake sykdom hos hunder ved svelging. Hold hjemmet ditt rent med disse

    tips hver hund eller katteier burde vite.

    7/10

    Rawhide-Chew-Toys-for-Dogsamstockphoto/Shutterstock

    Rawhide Chew Toys

    Noen mennesker liker å ha råhudstyggeleker for hunden sin fordi det hjelper på tyggebehovet deres, men det er noen risiko forbundet med dem. Rawhide tyggeleker kan bli forurenset og kan inneholde spor av giftige kjemikalier, ifølge WebMD. Det er også utsatt for Salmonella eller E. coli -forurensning. I tillegg kan tyggeleken være vanskelig for hunden å fordøye, eller den kan sette seg fast i spiserøret eller fordøyelseskanalen. Ta en titt på en av disse 10 høyteknologiske gadgets du og kjæledyret ditt vil elske.

    8/10

    luftfriskersprayANTON TEPLYAKOV/Shutterstock

    Flytende luftfriskere

    Som tøymykner og tørketrommel, inneholder flytende luftfriskere kationisk vaskemiddel. Hvis hunden din viser vanskeligheter med å gå, kaster opp eller poter i ansiktet hans, kan han ha blitt forgiftet fra en luftfrisker, ifølge Cheat Sheet.

    Sjekk ut 15 kjæledyrprodukter med nesten perfekte anmeldelser på Amazon.

    10/10

    Skål med Xylitolmorisfoto/Shutterstock

    Xylitol

    Xylitol brukes som et kunstig søtningsmiddel som finnes i tannkjøtt, godteri og tannkrem. Selv om det er trygt for mennesker, kan det forårsake lavt blodsukker hos hunder og mulig leversvikt, ifølge NomNomNow.

    Lær videre den virkelige kostnaden ved å eie en hund.

instagram viewer anon