Do It Yourself
  • 6 beste verktøyene for fjerning av innsjø og tjern ugress

    click fraud protection

    1/7

    Weedy PondCavan Images/Getty Images

    Fjerning av tjern ugress

    Innsjøer og dammer tilbyr mange flotte måter å tilbringe de varmere månedene på. Svømming, båtliv, fiske, vannski og annet innsjøaktiviteter skape minner som varer livet ut.

    Problemet er at overdreven vekst av ugress i din favoritt innsjø eller dam kan raskt gjøre tid i vannet mye mindre gøy. Tenk slimete ugressrenner som børster forbi armer og ben mens du svømmer, eller strenger av akvatisk vegetasjon som tetter igjen båtmotor og floker fiskesnoren din.

    Dette er noen av grunnene til at mange vannentusiaster lager innsjø og dam fjerning av ugress en vanlig del av deres liv. Hvis du har en luktig innsjø eller dam -situasjon, her er de beste verktøyene for fjerning av ugress og hvordan de fungerer.

    2/7

    Weed Rakevia amazon.com

    Weed Rake

    EN rake er det første og uten tvil viktigste elementet i en samling av verktøy for fjerning av ugress. Designet for å fjerne løse flekker av flytende, rotfestet ugress (coontail, krøllete damveger, etc.), bør en god damberke håndteres lenge for maksimal rekkevidde.

    Se etter en som også er lett, for å minimere utnyttelsen av arbeidet mot deg når du kommer ut i vannet fra land. Den tannede delen skal være så bred som mulig, for å maksimere mengden ugress som fjernes for hvert slag. De beste sjø- og damgrasene plukker ugress fra vannoverflaten og innsjøen eller dambunnen, avhengig av hva slags vegetasjon du fjerner.

    Noen ugress, som denne fra Jenlis, kommer med et tau som festes til håndtaket, slik at det kan kastes i gressvann og dras tilbake til land. Den har også praktiske flyteutstyr slik at riven kan gli langs vannoverflaten og trekke ugress uten å være nedsenket i siltet nedenfor.

    Handle nå

    3/7

    Ugressfjernervia amazon.com

    Weed Cutter

    I likhet med en damrev, er damgrasskjærere langt håndterte redskaper med V-formede knivblad i den ene enden. God ugressklippere er lette for enkel håndtering, men fortsatt tunge nok til å synke til bunns og dratt for å kutte alt ugress i veien ved røttene.

    Som mange damrevner, gode kuttere kommer ofte med tau som er ment å knytte til endene av håndtakene. Det gjør at verktøyet kan kastes i vannet og deretter dras tilbake og ta et stort strå med ugress med seg. Etter flere passeringer med dammen din, lukk kutteren, bytt til rake for å samle det nyskårne ugresset fra vannoverflaten.

    Handle nå

    4/7

    Ugressfjerner via amazon.com

    Hånddrevet ugressmaskin

    Problemet med å kutte dam ugress der de spirer fra innsjøen eller dam bunnen er at rotsystemene forblir intakte, slik at ugresset kan vokse tilbake. Det er der verktøyene liker Jenlis Muck Razer kan hjelpe.

    Med et roterende sylindrisk hode med krokete metalltenner montert på et langt håndtak, ruller dette verktøyet langs innsjøbunnen, graver gjennom gjørme og silt og plukke ut ugressrotsystemer. Når de er fjernet, flyter røttene opp til overflaten for lett å bli fisket ut med en ugress. Jeg kjenner ikke til et annet selskap enn Jenlis som gjør et håndstyrt verktøy så godt egnet til denne jobben.

    Handle nå

    5/7

    Dam Linervia amazon.com

    Weed Barrier Sheets

    Installering av et kraftig damforingsark er en av de mest effektive måtene å stoppe veksten av dam og ugress. Vanligvis brukt til å pynte dekorativt bakgårdsdammer og bekker, barriereplater som denne kan også installeres i store vannmasser.

    Start med å fjerne ugresset fra målområdet. Spred deretter barriereplaten ut over innsjøbunnen, og fest den ned med store steiner. Velg en barriere som passer dine behov. Når ugresset er dekket, kan det ikke fotosyntetisere, og etterlater bunnen ren og ugressfri.

    Merk: Sjekk dine lokale vedtekter før du installerer noen barrierer. Lovligheten av dette varierer fra sted til sted.

    Handle nå

    6/7

    Ugressfjerner væskevia amazon.com

    Inhibitor for flytende ugress

    Noen ganger blir ugresset i innsjøen og dammen for tykt til at det er praktisk å rive eller skjære. Det er der den riktige typen flytende vannpleieprodukt kan gjøre ting enklere. Den beste jeg vet om er Aquashade. Et miljøvennlig, fargestoffbasert produkt, det skygger for sollyset som normalt filtreres gjennom vannet, forhindrer fotosyntese og kveler ugressvekst.

    Selv om det er godt studert og anses ufarlig for alle organismer i tillegg til ugress, må du sjekke med din Lokale myndigheter før du kjøper eller bruker den. Det er steder hvor disse produktene ikke er tillatt.

    Handle nå

    7/7

    Weed Remover Parachute Skimmervia weedersdigest.com

    Surface Skimmer

    Raker, kuttere og fresere er alt godt og bra, men de er nesten ubrukelige mot ugras varianter som vokser på vannoverflaten. Plagsomme alger, andedukker, vannmelk og annet ugress har ingen røtter i det hele tatt eller veldig lette og fine rotsystemer. Dette gjør dette ugresset vanskelig eller umulig å trekke seg fri av vannet med en rive.

    Overflateskummere kan hjelpe. The Pond Fallskjerm er ganske enkelt en flotasjonspinne festet til et fint, fleksibelt nett. Når den sakte trekkes gjennom flytende ugressfylte farvann, holder bøyen enheten i bevegelse langs vannoverflaten mens nettet stier bak. Den samler store deler av alger eller annet ugress på få sekunder.

    Handle nå

instagram viewer anon