Do It Yourself

Beste forsikring for entreprenører

  • Beste forsikring for entreprenører

    click fraud protection

    Unngå katastrofe ved å sørge for at virksomheten din er skikkelig forsikret. Hvilken type forsikring trenger du? Finn ut her.

    Mann som installerer terrassebord | Construction Pro Tips
    Familien Handyman

    En enkel guide for å beskytte virksomheten din

    Å drive en virksomhet uten forsikring er rett og slett ikke et alternativ. Hva skjer hvis det skjer en ulykke på et arbeidssted? Hvis du opererer som en uavhengig entreprenør og du ikke har riktig forsikring, kan du miste alt du eier. Å kjøpe forsikring trenger ikke engang å bryte banken, og det tar ikke lang tid å gjøre det. Faktisk er det å kjøpe forsikring så enkelt at det kan gjøres i kaffepausen, begynn å fullføre! Her er en enkel guide til å kjøpe forsikring.

    Hvilken forsikring trenger du?

    Før du kjøper forretningsforsikring, ta et par minutter å finne ut hvilken type forsikring du trenger. Dette vil spare deg for tid når du fyller ut et søknadsskjema, og kan forhindre at en ivrig forsikringsagent selger deg et produkt du ikke trenger. Her er noen alternativer:

    • Generell ansvarsforsikring er et must for alle som jobber for en tredjepart. Du vil vanligvis ikke kunne få en bedriftslisens uten den. Generell ansvarsforsikring er det som dekker deg i tilfelle du ved et uhell skader en kundes eiendom, for eksempel å knekke et vindu eller legge igjen riper på lakken. Det kan også beskytte deg mot å måtte betale store medisinske avgifter hvis noen blir skadet av en fallende stige eller snubler på skjøteledningen din og tar et stygt fall.
    • Profesjonsansvarsforsikring er viktig for virksomheter som anleggsgartnere, totalentreprenører, taktekkere og snekkere. Den dekker deg i tilfeller der en klient beskylder deg for ikke å ha gjort jobben din ordentlig, gjort profesjonelle feil eller hevdet at du var uaktsom.
    • Produktforsikring er for alle som selger bygningsmaterialer eller verktøy. Det beskytter deg hvis elementene du selger forårsaker skade eller ikke fungerer som de skal.
    • Utstyrsforsikring dekker de dyre verktøyene og utstyret ditt, og er en god idé. Hvis de blir stjålet eller skadet, kan det dekke erstatningskostnadene.
    • Arbeidskompensasjon er ikke omsettelig hvis du har ansatte. Denne politikken dekker deg i tilfelle de blir skadet mens du er på jobb. Mange entreprenører krever også at underleverandørene deres har en policy for arbeidskompetanse, selv om de jobber alene.
    • Kommersiell bilforsikring dekning er avgjørende hvis du bruker kjøretøyet til arbeid, annet enn å kjøre til og fra et arbeidssted. Hvis du kommer ut for en ulykke mens du kjører et arbeidsrelatert ærend, kan det hende at din private forsikring ikke dekker deg.

    Who bør du kjøpe forsikringen din fra?

    Du kan stoppe innom og besøke din lokale forsikringsagent, eller du kan spare tid og kontakte en online megler som Neste forsikring. Uansett, sjekk at enhver forsikringsleverandør du vurderer er pålitelig. Du vil ha et selskap med solide anmeldelser fra bedriftseiere som deg selv. Se etter anmeldelser på nettet; sørg for at de er sertifisert av Better Business Bureau og spør andre fagfolk du kjenner om deres erfaringer.

    Prøv å få tilbud fra minst to forskjellige selskaper, slik at du kan gjøre en kunnskapsrik sammenligning (tre er enda bedre). Når du har samlet informasjonen du trenger for en applikasjon, vil du oppdage at de andre programmene vil være like og ikke ta lang tid å fullføre. Tre elektroniske applikasjoner bør ikke ta lang tid. EN Neste forsikring kan kjøpes på bare 10 minutter.

    Kryss av forsikringen din Politikk

    Uansett hvor kort du er i tide, bør du aldri signer noe du ikke har lest. Forsikringer kan være tette og fulle av sjargong. Dette er de viktige spørsmålene du må stille:

    • Hvor mye vil det koste? For en sammenligning, de fleste Neste forsikring generelle entreprenører betaler vanligvis mellom $ 62-$ 83 per måned for sine generelle ansvarsforsikringer.
    • Må jeg betale et helt år på forhånd, eller kan jeg betale månedlig?
    • Hva slags dekning er inkludert? Se etter typene som er oppført ovenfor.
    • Hvor mye er egenandelen?
    • Er det ekstra gebyrer jeg bør være oppmerksom på? (Mange online forsikringsselskaper har gjort unna ekstra gebyrer, men du bør sjekke. Spesielt hvis du vil ha forsikringsbevis, må du sørge for at de er inkludert i polisen din.)

    Hvordan fungerer forsikringspremier?

    Når du har fått noen få tilbud og bestemt deg for hva som er riktig for din virksomhet, er det på tide å foreta din første premiebetaling. Hvis du må betale årlig, må du betale for et helt års dekning på forhånd. Hvis du betaler månedlig, vil du sannsynligvis bli bedt om å betale for din første og forrige måneds dekning.

    Betalingen din sikrer forsikringskontrakten. Hos de fleste forsikringsselskaper vil du være dekket fra det øyeblikket du signerer polisen. Andre starter forsikringen din fra den første betalingen, eller lar deg velge når dekningen din skal starte.

    Forsikringsselskapet ditt skal sende deg et forsikringsbevis, som er beviset du trenger for å vise kundene at du er forsikret. Noen selskaper krever et gebyr for hver kopi du trenger, men selskaper som Next Insurance lar deg laste ned og dele sertifikatet ditt så ofte du vil uten ekstra gebyr. Del forsikringsbeviset som vedlegg i en e -post, eller skriv det ut og overfør det til klienten din.

    Kom deg tilbake til jobb

    Hvis du har kjøpt forsikringen din online fra et selskap som Next Insurance, vil kaffen din fortsatt være varm når du er ferdig. Når du er dekket, kan du komme tilbake på jobb og vite at virksomheten din har nøyaktig riktig forsikringsdekning til riktig pris.

    Populære videoer

instagram viewer anon