Do It Yourself
  • 15 Frugal Workshop Storage Ideas - The Family Handyman

    click fraud protection

    De fleste av disse geniale verkstedlagringsideene er sannsynligvis allerede hjemme. Klikk deg gjennom de 15 praktiske tipsene for å finne noen som fungerer for deg:

    Har du noen gang sett slike smarte lagringsideer? Lag en umiddelbar DIY papirhåndkle dispenser i butikken din med to C-klemmer. Plasser og klem dem på en rullbredde fra hverandre på et praktisk sted, hold rullen opp og skyv inn håndtakene for å holde den. Kjøp glatte C-klemmer og installer dem på kjøkkenet, og legg deretter til besøkende om din elegante designermaskinvare.

    Her er en smart oppbevaringsløsning for å oppbevare alt av bordsagsutstyr - skyvepinner, gjæringsgjerde, ekstra kniver, skiftenøkler - innen rekkevidde og fri for sagflis. Fest en oppbevaringskurv av plast under den ene siden av sagbordet med fire stykker kraftig, vinylbelagt wire. Borddesignene varierer, men de fleste har forborede hull i vingekantene, og du kan kanskje midlertidig løsne et par bolter under bordet, som vi gjorde, for å vri ledningen på og stram boltene for å holde den. For best lagring, legg til en kryssfinerhylle eller to, boret ut med en stor spadebit, slik at den ikke samler støv. Fest hyllene med 3/4-in. maskinen skruer gjennom plasten inn i kryssfiner.

instagram viewer anon