Do It Yourself
  • Ultimate kjøperguide for håndklær

    click fraud protection

    1/10

    Håndklær via kran og baldakin

    Crane & Canopy Classic White Towel Set

    Kvalitetshåndklær varer lenger, føler deg bedre og gir en elegant stemning på badet ditt. Crane & Canopy skuffer ikke. Vevd av den fineste tyrkiske bomullen med lang stift, disse 700 gram håndklærne er sensasjonelt myke å ta på. Disse superglatte håndklærne pakker inn huden din i luksus og er ultraabsorberende. Disse Classic Luxury hvite håndklær selges enkeltvis og i sett. Du kan også være interessert i disse swoon-verdige sengetøyproduktene.

    2/10

    Håndklærvia amazon.com

    Utopia Håndklær Dobby-Weave Kjøkkenhåndklær

    Kjøkkenhåndklær må være absorberende, eller de er til liten nytte. Disse kjøkkenhåndklærne fra Utopia Towels er laget med dobby-veving (null-vridningskonstruksjon pluss en ekstra kamningsprosess som reduserer felling og frynsing) for overlegen sugeevne, og de har en fantastisk verdi.

    Amazon -anmeldere vurderer disse håndklærne høyt, med en anmelder som sier: "Dette er håndklær av god kvalitet. De tørker godt, de vasker godt og tåler normal bruk. De krympet noen, men ikke så mye som å være plagsomme. De bøyde seg ikke i det hele tatt når de ble vasket, noe som er bedre enn jeg kan si om mine dyre badehåndklær! Jeg vil gjerne kjøpe mer, men det er så mange i pakken at jeg ikke trenger mer (ennå). Jeg ble kvitt alle mine gamle kjøkkenhåndklær, og nå er det de eneste jeg bruker! ” 

    Ingen vil ha et skittent, stinkende kjøkken. For et glitrende rent, friskluktende kjøkken, bruk disse enkle rengjøringstipsene.

    Kjøp den nå på Amazon.

    3/10

    håndklevia fallskjerm

    Fallskjerm Fouta Supreme Towel Bundle

    Fallskjerm er et annet merke som prioriterer kvalitet, og lover 100 prosent tyrkisk bomull i alle håndklærne. Middelhavsinspirert fouta håndklær er virkelig drømmende. De slanke stripene er på trend og gjør disse håndklærne ideelle for å oppnå det minimalistiske utseendet. Håndklærne er laget med en flat vevfront og en kort frottérygge, og er utrolig myke og absorberende. Her er de beste måtene å friske opp sengetøy på, uten kjemikalier.

    4/10

    Hvitvia CB2

    CB2 White Pinstripe Terry Håndklær

    Disse slanke kjøkkenhåndklær fra CB2 er ren bomullsfrotté, ideell for tørking av retter og hender.

    "Disse håndklærne er så myke," sier en anmelder. “Den enkle stripedesignen er attraktiv. Håndklær er store, som jeg elsker. Jeg kjøpte disse for å erstatte vaffelvevhåndklærne som CB2 også tilbyr fordi kvaliteten ikke var der. Jeg er mye mer fornøyd med disse. " Rydd opp rotet-og gjør kjøkkenet ditt mer funksjonelt-med kjøkkenutstyr som kan brukes til flere formål.

    5/10

    håndklærvia Coyuchi

    Coyuchi Cloud Loom Organic Håndklær

    Coyuchi er et selskap som er stolt over å bruke de fineste materialene for å lage de mest holdbare og attraktive produktene. De Cloud Loom håndklær er laget av økologisk tyrkisk bomull med lang stift som er spunnet til fine garn og deretter vevd i lange, enkle løkker. Resultatet er et perfekt plysj, men lett håndkle som suger opp vann mens du pakker deg inn som en drømmende sky for den hjemme-spa-opplevelsen. Få hele settet, som inkluderer to badehåndklær, to gjesthåndklær og to vaskekluter. Slik forankrer du en badehåndklestang permanent.

    6/10

    Mikrofibervia amazon.com

    Gryeer mikrofiber bambus kjøkkenhåndklær

    Det tykke, kraftige materialet som ble brukt til å lage disse kjøkkenhåndklær fra Gryeer vil få dem til å vare i årene som kommer. For å tørke benkeplater, bruk den rillede siden, og når du trenger å tørke oppvasken, snu håndkleet og bruk den supermyke, absorberende glatte siden.

    "Disse tingene kan suge fuktighet ut av tørr betong," sier en Amazon -anmelder. "Jeg er ærefrykt hver gang jeg brukte dem, de fungerer bare slik jeg alltid har drømt at et kjøkkenhåndkle skal fungere. De har bare en jobb, og de gjør det fantastisk. Fargen er også flott og passer perfekt med hvitevarer i rustfritt stål. Jeg skal få disse til foreldrene mine neste gang, slik at de kan oppleve gleden ved et fungerende håndkle. ”

    “Den eneste ulempen er at de vil gjøre deg til en snobb for håndklær og ødelegge deg for alle andre håndklær. Vær advart."

    Hvis du har en flott kjøkkenkran, kan det være at du rengjør den feil! Men, ikke bekymre deg. Dette tipset fra en profesjonell rørlegger rydder opp i forvirringen.

    Kjøp den nå på Amazon.

    8/10

    Håndklærvia Boll & Branch

    Boll & Branch Organisk badehåndkle

    Dette luksuriøst badehåndkle fra Boll & Branch skal få deg til å føle at spaet kom på badet ditt. Pakk deg inn i dette koselige, tykke og ultraabsorberende håndkleet. Laget av 100 prosent GOTS-sertifisert økologisk bomull, og farget med giftfrie, miljøvennlige fargestoffer, spesielt de med sensitiv hud vil bli forelsket i dette håndkleet. Her er 22 kjøkken- og badetrender på vei ut.

    9/10

    håndklevia Coyuchi

    Coyuchi Textured Grid Organic Kitchen Håndkle

    Coyuchi lager vår liste to ganger for å tilby håndklær som er attraktive, absorberende og bærekraftige. Disse lette kjøkkenhåndklær i økologisk bomull har en rutete dobbyvev og garnfargede striper, så du kan satse på at de vil suge opp vann og forbli supermyk. Håndklærne er laget på en fabrikk som også resirkulerer 98 prosent av avløpsvannet! Denne vanlige kjøkkenartikelen kan forårsake matforgiftning. Her er hva du skal gjøre.

    10/10

    Bomullvia Calla Angel

    Calla Angel stort badehåndkle i egyptisk bomull

    Dette heftig badekar av 100 gram egyptisk bomull har en varm, koselig følelse og overlegen absorberingsevne. Den måler 63 x 31 tommer og er mye større enn et vanlig badehåndkle som måler omtrent 52 x 27 tommer.

    “Dette håndkleet er utrolig mykt!” sier en Amazon -anmelder. - Jeg var veldig imponert over følelsen. Det absorberer også vann og transporterer fuktighet akkurat som du ville forvente at de eksklusive håndklærne skulle gjøre, men til en brøkdel av prisen! Min favorittdel er hvor stort håndkleet er. Jeg kan aldri finne store håndklær som ikke er på stranden, men som er større enn det vanlige håndkleet, så dette passer perfekt! Vil du ha personvern og lys? Gjør din egen utendørs dusj!

    Kjøp den nå på Amazon.

    Hvert produkt er uavhengig valgt av våre redaktører. Hvis du kjøper noe gjennom våre lenker, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon.

instagram viewer anon