Do It Yourself
  • Beste hus temperatur for kjæledyr

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Sliter du og kjæledyret ditt om termostatinnstillingen? Finn ut de beste hustemperaturene for hundene, kattene og andre dyrevenninner.

    Det er retningslinjer for beste innetemperaturer for mennesker om vinteren eller sommeren, men hva med kjæledyrene våre? Mens hunder, katter, krypdyr og fugler kan regulere temperaturen mer effektivt enn sine menneskelige ledsagere, selv de har sine grenser. Les videre for informasjon om beste hus temperatur for kjæledyr.

    På denne siden

    Hvordan påvirker husets innetemperatur kjæledyrene dine?

    På samme måte som deg, blir kjæledyrene dine akklimatisert med temperaturen du holder hjemme om sommeren og vinteren.

    Overvektige kjæledyr eller dyr med tunge pelsfrakker kan bli mer plaget av varme innetemperaturer, og små, korthårede eller hårløse raser blir kaldere om vinteren. Men for det meste, hvis du er komfortabel, kjæledyret ditt er behagelig.

    Ting er litt mer kompliserte hvis du reiser eller senk termostaten når du ikke er hjemme, som mange av oss gjør for å spare penger. Mens du holder huset ditt 10 grader varmere eller kjøligere i løpet av dagen, kan det være spare på strømregningen, kan kjæledyrene dine lide som et resultat.

    En overopphetet hund eller katt kan lide av varmeutmattelse og muligens til og med dø av heteslag. Innetemperaturen vil sjelden synke lavt nok til å være dødelig for en katt eller hund. Men kalde temperaturer kan gjøre kjæledyret ditt ubehagelig, stresset eller sløvt.

    La oss se på sikre temperaturområder for hunder, katter og andre kjæledyr.

    Beste hustemperaturer for hunder

    Innetemperaturer om sommeren bør være det du sannsynligvis er vant til - mellom 75 grader F og 78 grader F. Når du forlater huset må du aldri sette termostaten høyere enn 82 grader, og alltid gi mye ferskvann til hunden din. Hunder med tunge strøk setter også pris på tilgang til en kul flis eller sementgulv.

    Om vinteren er 68 F til 72 F behagelig for deg og hunden din. Ikke sett termostaten lavere enn 60 F når du er borte. Gi valper, eldre hunder, små korthårede hunder og mindre friske hunder en varm seng eller et ekstra teppe på sofaen. Sørg for at persienner eller gardiner er åpne, slik at de kan ligge på sitt favoritt solfylte sted.

    Beste hustemperaturer for katter

    Katter tåler varmere innetemperaturer, opptil 86 F til 88 F. Det er ubehagelig varmt for oss, men greit for dem når du er borte på jobb hele dagen, spesielt når katten har ferskvann tilgjengelig. Temperaturer under 70 F vil gjøre det vanskelig for en katt å opprettholde sin naturlige kroppstemperatur, så det anbefales ikke å snu termostaten mye under det om vinteren.

    For eldre katter, kattunger og hårløse eller korthårede raser, bør du vurdere å investere i en varmepute spesielt designet for kjæledyr.Alt om katter veterinærsykehus i Kirkland, Wash. advarer mot aldri å bruke en menneskelig varmepute for et dyr, som kan tygge ledningen og elektrokutte seg selv.

    Beste hustemperaturer for fugler

    Siden de fleste kjæledyrfugler er tropiske, de tåler ikke lave innetemperaturer. En kald fugl vil lufte fjærene, stikke nebbet under en vinge og sette seg på beina for å prøve å holde varmen. Hele året er innetemperaturer på 65 F og 85 F best for dine fjærede venner.

    Fugler vil spise mer om vinteren for å holde kroppstemperaturen oppe, så sørg for at de har rikelig med mat hele tiden. De vil også sette pris på et teppe over buret om natten.

    Beste hus temperaturer for fisk

    For de fleste tropiske fisk er vannet i fisketank må være mellom 76 F og 80 F fordi de er følsomme for selv den minste temperaturendring. Selv i et hjem hvor termostaten er på 78 F om sommeren, trenger du sannsynligvis en varmeapparat i tanken for å opprettholde en konstant temperatur.

    Beste hus temperaturer for eksotiske kjæledyr

    Små pattedyr: Ifølge University of Miami Institutt for biologitamkaniner kan ikke håndtere temperaturer høyere enn 78 F. Så hvis du behold en kjæledyrskanin, det er ingen skru på termostaten mens du er borte for dagen om sommeren. Kaniner kan håndtere kjøligere temperaturer, så skru gjerne ned termostaten om vinteren. Hamstere og gerbiler tåler derimot temperaturer under 65 F eller høyere enn 75 F.

    Skilpadder og akvatiske skilpadder:PetSmart sier at landbaserte skilpadder (skilpadder) trenger en rekke temperaturer i deres habitat, fra laveste 65 F opp til 70- eller 80 -tallet i løpet av dagen, pluss en "varm sone" hvor de kan sole seg i temperaturer opp til 100 F til 105 F. Skilpadder som tilbringer mesteparten av livet i vannet trenger en konstant vanntemperatur på 75 F til 86 F. Det betyr at de trenger en varmtvannsbereder, selv om sommeren.

    Slanger og leguaner: Dine reptilvenner trenger temperaturer mellom 70 F og 85 F i skapene sine. De fleste krever et solingsområde - vanligvis laget med en varmelampe eller et strålende varmepanel - hvor de kan suge til seg varme i noen timer om dagen.

instagram viewer anon