Do It Yourself
  • Slik rengjør du bilvinduer

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Innsiden av a bilens frontruter og vinduer er like verdig en god rengjøring som utsiden, spesielt hvis din frontruter tåker jevnlig. Heldigvis er en god rengjøring ganske enkel å oppnå på bare noen få trinn.

    Trinn 1

    Tørk av

    • Tørk av innsiden av bilen vinduer med tørketrommel, reversibel rengjøringsklut, med en tykk rengjøringsside og en fin tørkeside, som arbeider opp og ned i en opp-og-ned-bevegelse.

    Papirhåndklær fungerer også, men mikrofiberkluter vil ikke etterlate irriterende fibre på glasset.

    Dette forberedelsestrinnet fjerner det nesten usynlige filmaktige laget av smuss og støvpartikler som stammer fra plast, vinyl og gummi inne i bilen.

    Steg 2

    Legg til Cleaner

    • Sprøyte bilruten rengjøringsløsning direkte på en annen mikrofiberduk.

    Bare noen få spritzes om gangen burde gjøre susen. Unngå å spraye rengjøringsmidlet direkte på glasset. For mye renere kan gjøre glasset tåkete. Velg et rengjøringsmiddel som angir at det er trygt for innendørs bruk, for eksempel

    Meguiar's Perfect Glass, for å unngå eksponering for kjemikalier som ammoniakk mens du er inne i bilen. Eller lag din egen glassrenser med like deler destillert vann og isopropylalkohol, pluss en kopp hvit eddik.

instagram viewer anon