Do It Yourself
  • Hva du bør vurdere før du legger til et gjerde rundt gården din

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Det er blitt sagt at gode gjerder gjør gode naboer. Det kan være sant, men før du legger til et gjerde på gården din, gjør leksene dine.

    EN vakkert gjerde gir et hjemmekarakter og dempe appell. Enten det gjelder estetikk eller funksjonalitet, kan det være nødvendig med flere trinn enn du tror å sette opp et gjerde. Huseiere må vurdere noen sentrale spørsmål: Vil kommunen din tillate et gjerde? Er det underjordiske ledninger? Hva med hellingen til eiendommen din, og hva vil naboene si?

    En vellykket gjerdeinstallasjon krever nøye planlegging og forberedelser før byggingen starter.

    På denne siden

    Undersøkelsen

    Hvis eiendomslinjer ikke er merket allerede, ansett en landmåler for å sikre at du ikke er det

    bygge et gjerde på naboens eiendom. Når søker om tillatelse, får noen lokaliteter deg til å sende inn undersøkelsen sammen med søknaden om tillatelse. En undersøkelse hjelper også til med å forhindre tvister med naboer som kan hevde at du er på eiendommen deres.

    Tillatelsen

    Mange lokaliteter anser eiendomsgjerder som strukturelle, derfor krever de tillatelse til å installere. Tillatelser bidrar også til å sikre at du ikke går inn i naboens eiendom. Før du legger til et gjerde, må du kontakte lokale bygningsmyndigheter for å finne ut om tillatelse er nødvendig, og i så fall hvilke retningslinjer og begrensninger som er på plass.

    Høyde og gjerdetype er de to mest sannsynlige restriksjonene. Det kan også være begrensninger for å legge til gjerdet på bestemte steder på eiendommen din.

    Ring 811

    Før du bryter bakken, ha din underjordiske forsyningslinjer merket så det er ingen forstyrrelse når du graver gjerdestolpehull. Å ringe 811 gjør dette enkelt. Noen virkedager før du begynner å grave, ring 811 eller bruk din statens 811 senter nettsted å be om at forsyningsselskaper kommer ut og markerer plasseringen av nedgravde linjer. De fleste bruker maling eller flagg. Når alle verktøy har markert sine nedgravde linjer, kan du grave forsiktig rundt dem.

    Høydegrenser

    Høydebegrensninger i noen boligområder begrenser deg til en fire fot høy gjerde i forhagen og en seksfot i ryggen. Høydereglene varierer imidlertid etter sted. Med mindre du er i en huseierforening (HOA), Mike Dubar, eier av Middlebury gjerde, sier at i noen lokalsamfunn kan gjerder på opptil seks fot ikke engang kreve tillatelse. "Når du kommer åtte fot eller høyere, har de vanligvis mange flere regler og begrensninger," legger Dubar til.

    Vær oppmerksom på at å gå åtte fot eller høyere kan utgjøre en fare. Jo mer overflate, jo større er sjansen for vindskader.

    Materialer materie

    Materialvalg varierer basert på formålet med gjerdet. Personvern gjerder er vanligvis sedertre eller vinyl. Inneslutningsgjerder er vanligvis sedertre, vinyl, aluminium eller kjedeledd, sier Dubar. Tre er et godt allsidig alternativ for sin rimelige pris, evne til å tilpasse med beis eller maling og enkel reparasjon.

    Vinyl krever lite vedlikehold, råtner ikke og kommer vanligvis med livstidsgaranti. EN kjettinggjerde er billig og holdbar i forskjellige værforhold. Du kan velge å gjøre for en tre delt skinnegjerde for dekorativ appell med sveiset ledning, så gjerdet tjener også inneslutningsformål.

    Pris

    Bestem først hvor mye gjerde du trenger for å omgi eiendommen din. Gjerder måles og prises med den lineære foten. Prisene vil variere mye avhengig av hvilket materiale som brukes, høyden, prosjektets kompleksitet og til og med din beliggenhet, sier Dubar. "For eksempel i nordøst varierer den installerte prisen per lineær fot mellom $ 20 per fot til $ 60 per fot," sier han.

    Landsgjennomsnittet er mellom $ 13 og $ 50 per lineær fot. Den totale kostnaden kan gå opp i tusenvis av dollar, ettersom det tar mer tid og verktøy fjerne store steinblokker og andre hindringer hvis du har dem i hagen din.

    Installasjonsutfordringer

    "Du vet aldri hva som vil være under bakken før du graver," sier Dubar. “Vi har funnet den typiske store steinen, avsatsen og røttene som kan øke en dagjobb til en tredagers jobb. Vi har også funnet bein, gamle biler, bleier og demo -bygninger. "

    Hard jord, røtter og bergarter kan være tøffe å bryte gjennom med en gravemaskin eller en snegl, så vurder å skaffe deg en kraftig gravestang. Det er en billig måte å hjelpe til med å skjære gjennom harde gjenstander. Du bør også vurdere skråningen på eiendommen din. Feil innstilling av stolpehull kan føre til et gjerde som er ustabilt, ujevnt og/eller skjemmende.

    Vedlikehold

    Når gjerdet er oppe, kan du ikke bare gå bort. Et gjerde er en struktur som trenger vanlig omsorg.

    Luking og fjerning av stein og rusk rundt stolpene vil hjelpe forhindre treråte. Se også etter skadedyr som termitter, snekkermyrer og bier, noe som kan forårsake betydelig skade på ditt nye gjerde. Ideelt sett bør du slange ned gjerder av vinyl og aluminium omtrent en gang i året med en gjerdevask og en ren klut for å forhindre oppbygging av smuss og mose.

instagram viewer anon