Do It Yourself
  • 14 Superenkle arbeidsbenker du kan bygge-Familien Handyman

    click fraud protection

    1/16

    Folding og mobil

    Vil du ha en mobil arbeidsbenk med et stort arbeidsområde som kan brettes opp til bare 7 tommer. tykk? Materialene for å lage den som vises her koster omtrent $ 100 hjemme. Eller bygg den hvilken som helst størrelse som passer din hjemmebutikk ved å justere rammestørrelsene slik at de passer til de sammenleggbare delene. Se videoopplæringen og få de fullstendige planene her.

    2/16

    flip top benk funksjoner

    Flip-Top for stasjonære verktøy

    Gjennom årene har jeg hatt en rekke workshops og arbeidsbenker. Da jeg var en ung leilighet, var verkstedet mitt 3 x 3 fot. kosteskap (på ordentlig!). I dag er jeg så heldig å ha en butikk med mye albuerom. Men i mellom besto de fleste verkstedene mine av en arbeidsbenk lastet med verktøy, gjemt i hjørnet av en garasje eller kjeller. Sjekk denne flip-top arbeidsbenken med skuffer hvis dette høres ut som deg. Den roterende senterdelen av arbeidsbenken gir deg en dobbel plattform for dine benkverktøy. - Spike Carlsen.

    6/16

    klassisk arbeidsbenkFamilie Handyman

    Klassisk

    Hvis denne arbeidsbenken ser kjent ut, er det sannsynligvis fordi du har sett en som ligner den i din fars eller bestefars butikk. Variasjoner av dette designet har eksistert i flere tiår, og med god grunn: Benken er sterk, praktisk og superenkel å bygge. Du kan løpe til tømmerhagen om morgenen, ta et par brett, og til middag har du en perfekt funksjonell arbeidsbenk.

    Finn hele prosjektplanene her.

    7/16

    drop-leaf arbeidsbenk

    Drop-Leaf

    Her er et arbeidsområde som er stort og tilgjengelig fra alle sider, men som kan brettes ned og enkelt kan lagres. Hvis du ikke har plass til en permanent arbeidsbenk i full størrelse, men virkelig trenger plass til å spre ting ut, denne arbeidsbenken er det.

    8/16

    Benben i PVC -ben

    Lysbord

    Hvis du noen gang trenger en lett arbeidsflate hvor som helst i huset for sying, maling eller skoleprosjekter, dette en er for deg. Kom deg til hjemmesenteret og kjøp en dør med hul kjerne; fire toalettflenser; en 10 fot. lengde på 3-in. PVC -rør; 16 nr. 10, 1-1/4 tommer lange skruer og et rør med konstruksjonslim. Se flere detaljer her.

    10/16

    modulær arbeidsbenk

    Modulær

    Her er en arbeidsbenkdesign klar når du er det. Denne benkoppsettet lar deg raskt brette ut, skyve ut og svinge på plass alle verktøyene og arbeidsområdene du trenger. Når du er ferdig for dagen, kan du få alt stappet pent unna fem minutter senere!

    16/16

    epleboks arbeidsbenk

    Justerbar høyde

    Montering av deler er enklest når du kan arbeide i en behagelig høyde. Men høyden på arbeidsflaten avhenger av prosjektets størrelse. Disse ABC -boksene, såkalte fordi de er laget med sider av tre forskjellige dimensjoner, lag en monteringsbordfot med variabel høyde. Ved å rotere boksene eller stå dem i enden får du tre forskjellige arbeidshøyder.

instagram viewer anon