Do It Yourself
  • Storm-tøffe byggeprodukter

    click fraud protection

    De fleste vindbestandige asfalt helvetesild er en tykkere, flerlags variant som kalles dimensjonal eller laminert helvetesild. De er tyngre og mindre utsatt for løft; mange er i stand til å tåle vind opptil 130 km / t eller mer. De fleste store singelprodusenter tilbyr dem. En annen type asfalt helvetesild - sammenlåsing - er vindbestandig fordi den sårbare nedre kanten er designet for å låse seg sammen med tilstøtende helvetesild.

    Metalltak takler seg også godt i sterk vind fordi kantene henger sammen og det er færre sømmer. Mange typer tåler vind opptil 150 km / t.

    Flis- og skifertak gir også god vindmotstand, men materialer og arbeidskraft for å installere dem er det ekstremt dyrt, og krever i noen tilfeller forsterkning av takets konstruksjonselementer seg selv.

    De fleste takmaterialer er installert av "torget" - et område som utgjør 100 kvadratmeter. Asfalt helvetesild bærer vanligvis en vektbetegnelse. Generelt, jo tyngre singel, jo bedre er vindmotstanden. De fleste har også lengre garantier, noen opptil 50 år. Å kjøpe kraftig helvetesild er en klok investering.

    For tips om takreparasjon klikk her.

    Takrenner og sidespor

    takrenner

    Takrenner spiller en avgjørende rolle i å føre vann bort fra hjemmet ditt for å minimere mulighetene for oversvømte kjellere og vanntrykkbygging mot kjellervegger. “Lukkede” og “tette” takrennesystemer sikrer at takrennene alltid står klare til å gjøre jobben sin. Mange systemer må installeres profesjonelt, men er laget av tykkere materialer og har lengre garantier.

    Fasader er et annet kritisk element for å beskytte bygningsrammen. Tradisjonelle vinyl- og aluminiumssider er mye mer sårbare for skader fordi de er løst spikret for å tillate ekspansjon og sammentrekning. Noen nyere produkter, for eksempel sementbaserte sidespor, tåler sterkere vind.

    Slagfast siding koster mer enn standard sidespor, men gir lengre garanti. Installasjonskostnaden for noen fasader er høyere på grunn av det mer komplekse sammenlåsningssystemet som brukes.

    Windows

    storme tøffe vinduer

    Vinduer som er kompromittert under alvorlig vær, gir dobbel trøbbel. Knust glass kan forårsake alvorlige skader, og når et hus er "åpnet", presser vinden interiøret og skaper ytterligere skader når det smadrer gjennom dører, vinduer og andre sårbare områder.

    De fleste stormtøffe vinduene er doble og består av laminert glass for ytterruten (to ruter er limt sammen med et lag polyvinylbutyl som ligner på en bilrute) og herdet glass på innsiden ruten. Som en bonus er de fleste stormtøffe vinduene mer energieffektive og blokkerer mer utvendig støy enn standardvinduer.

    Forvent å bruke minst 30% mer for stormtøffe vinduer enn vanlige vinduer med to vinduer. Selv om installasjonen tar litt lengre tid (ofte er det nødvendig med ekstra trinn for å sikre selve vinduet i åpningen), bør ekstra lønnskostnader være minimale.

    En solid garasjeport er kritisk, for når en dør er blitt kompromittert, kan vinden forårsake alvorlig skade, akkurat som når vinduer svikter. Ofte er garasjeporter den første huskomponenten som gir etter.

    Slagsikre garasjeporter er konstruert med mer betydelige, forsterkede vertikale stiler og horisontale skinner. Den ekstra dørvekten tilsier sterkere fjærer og tyngre åpnere. Spor, ruller og hengsler må også oppgraderes for å tåle hardt vær.

    Påbyggingsarmeringsstolper som boltes til døren, gulvet og toppen av garasjeportåpningen er også tilgjengelige. Lær mer om hvordan du styrker garasjeporten din her.

    Storm-klassifiserte dører kan være laget av glassfiber, stål eller annet metall og kan koste opptil dobbelt så mye som vanlige dører. En kraftigere automatisk åpner er vanligvis nødvendig.

    Kjøp den smart

    Dade County Florida, som ligger dypt i hjertet av orkanlandet, har noen av de strengeste byggekodene i Nord -Amerika. Rådfør deg med deres før du kjøper et produkt Nettsted, for å se om produktet er godkjent for Dade County. Hvis det er det, kan det ha bestått streng testing. Rådfør deg alltid med lokale myndigheter og koder for ytterligere informasjon.

    Informasjon for dette innlegget ble laget i samarbeid med Lowes for en guide for alvorlig vær.

instagram viewer anon