Do It Yourself
  • 10 kule produkter å kjøpe hvis du elsker iskrem

    click fraud protection

    2/10

    Ben & Jerrys hjemmelagde iskrembokvia amazon.com

    Ben & Jerrys hjemmelagde iskrembok

    Lær hvordan du lager hjemmeversjoner av favorittisene dine med dette oppskriftsbok skrevet av proffene($9). Ben Cohen og Jerry Greenfield lærer deg hvordan du lager sine mest kjente partier som Heath Bar Crunch og Oreo Mint, sammen med noen nye favoritter.

    Kjøp her.

    3/10

    Spring Chef Ice Cream Scoopvia amazon.com

    Spring Chef Ice Cream Scoop

    Dette høyteknologisk iskrem($13) er en av de høyest rangerte på Amazon av en grunn. Med en 4,9-stjerners gjennomsnittlig anmeldelse elsker kundene den ergonomiske formen, innovative hakkede designen og håndtaket som er lett å gripe. Velg blant de seks fargene for å finne den som snakker til deg tilsett en skål med iskrem til desserten.

    Kjøp her.

    4/10

    Greenco Levende farger Dessertskåler og skjeervia amazon.com

    Greenco Levende farger Dessertskåler og skjeer

    Desserten er ferdig - i passende søte servise. Dette settet med 12 flis- og sprekkbestandige boller og skjeer($14) er perfekt for bursdagsfester, utendørs grilling eller enhver anledning som krever ekstra moro. Med plass til en stor skje pluss hjemmelaget pålegg, vil de søte bollene få oss alle til å skrike etter is.

    Har du sett disse ni kjøkkenutstyrene som gjør ALT?

    Kjøp her.

    5/10

    Stonewall Kitchen Dessert Topping Collectionvia amazon.com

    Stonewall Kitchen Dessert Topping Collection

    Topp den frosne godbiten din med det beste. Disse gourmet topping sauser ($32 for 4) inneholder komplekse smaker som mørkt sjokoladekaramell havsalt og sjokolade peanøttsmør for mer raffinerte smakløk. Bonus: Glassburkene er så vakre at du ikke vil gjemme dem bort i skapet.

    Kjøp her.

    6/10

    AIQI oppbevaringsbeholdervia amazon.com

    AIQI oppbevaringsbeholder

    Hold iskrempålegg organisert og på plass med dette settet akryl oppbevaringsbeholdere($15). Oppbevar sprinkler, smuldre og sjokoladeflis der du kan se dem takket være den gjennomskinnelige designen, og unngå spredning av bakterier med medfølgende skjeer og lokk for hver pålegg.

    Kjøp her.

    7/10

    Tovolo iskarvia amazon.com

    Tovolo iskar

    Oppbevar hjemmelaget is borte for senere glede av disse oppbevaringsbadekar ($12 for 4). De er perfekte for frysing, og har fargerike silikonlokk for enkel organisering - bare tildel hver smak sin egen farge, stable dem opp og prøv å holde deg fra å komme inn i dem etter at barna er i seng.

    Kjøp her.

    8/10

    Ambessone Dessertforklevia amazon.com

    Ambessone Dessertforkle

    Unngå rot mens du pisker opp dine frosne godbiter med dette bedårende forkle($20). Den søte meldingen får deg garantert til å smile, og den justerbare passformen betyr at alle i familien kan bruke den. Med slitesterkt polyestermateriale er det bare å kaste den i vasken når den trenger rengjøring.

    Kjøp her.

    10/10

    Hiware rører skjeervia amazon.com

    Hiware rører skjeer

    Bland sammen milkshakes eller isfløte med disse topprangerte røreskjeer ($7 for 4). Settet med fire har ekstra lange håndtak for å unngå klissete fingre og et tykt, brukervennlig ergonomisk håndtak. Tusenvis av anmeldere bekrefter deres holdbarhet og allsidighet på kjøkkenet: Prøv dem med te og kaffe også.

    Kjøp her.

    Merk: Hvert produkt er uavhengig valgt av våre redaktører. Hvis du kjøper noe gjennom våre lenker, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon.

instagram viewer anon