Do It Yourself
  • 8 beste dørklokkekameraer

    click fraud protection

    1/9

    Video Doorbell Gettyimages 1271510499monkeybusinessimages/Getty Images

    Hvordan velge et dørklokkesikkerhetskamera

    Når du handler for en dørklokke sikkerhetskamera, vil du finne at de fleste produktene tilbyr 1080p HD-videoopptak, samt toveis lyd. Video dørklokker vanligvis lar deg se en live feed fra smarttelefonen din og sende deg varsler når bevegelse oppdages, slik at du kan trekke opp videoen for å se hva som skjer.

    Så hva setter annerledes dørklokke overvåkningskamera fra hverandre? Det er noen få faktorer du kan tenke deg å begynne med videolagring.

    Mange kameraer automatisk ta opp klipp når det oppdages bevegelse, men de lagrer vanligvis bare disse videosnuttene i en kort periode - noen ganger bare noen få timer. Noen merker lar deg kjøpe en separat abonnement for lengre tilgang til klipp, så vurder om dette passer inn i budsjettet ditt. Og se etter et produkt som er kompatibelt med ditt eksisterende smart hjem system, enten det er Amazons Alexa, Apple HomeKit eller Google Home.

    Et annet poeng med forskjell er om kameraet tilbyr soner for bevegelsesdeteksjon. Med noen videodørklokker kan små bevegelser som biler som kjører forbi eller et flagg som vifter i vinden sette av bevegelsessensorer, noe som resulterer i mange unødvendige varsler. Mer avanserte dørklokker kan filtrere ut disse "falske alarmer", eller kan tillate deg å angi definerte områder der bevegelse er relevant.

    2/9

    Ring dørklokkevia amazon.com

    Best All-Around: Ring Video Doorbell

    Det populære Ring video dørklokke er et av de beste alternativene for de fleste, fordi det tilbyr standardfunksjoner til en rimelig pris og er enkel å installere og bruke. Den kan kobles til eksisterende dørklokkeledninger eller installeres trådløst, uten at det oppladbare batteriet går. I tillegg er det kompatibel med Amazon Alexa -enheter.

    De Ringe Video Doorbell tilbyr justerbare bevegelsessoner. Men hvis du vil se og lagre videoer fra den, må du abonnere på Ringbeskyttelse, som starter på $ 3 per måned.

    Handle nå

    3/9

    Kangaroo Doorbell 856537008497.jpgvia lowes.com

    Beste verdi: Kangaroo Doorbell Camera + Chime

    De fleste dørklokkekameraer koster mer enn $ 100, men Kangaroo Doorbell Camera + Chime er en god avtale på rundt $ 40. En advarsel: Den tar bare stillbilder, ikke video.

    De kameraet er helt trådløst, som fungerer på AA -batterier. Den sender varsler til smarttelefonen din og tar bilder når den oppdager bevegelse eller noen ringer. Den leveres med en trådløs klokke som du kan plassere inne i hjemmet ditt. Og systemet lagrer bildene sine i et helt år gratis.

    Handle nå

    4/9

    Ring Provia amazon.com

    Beste splurge: Ring Video Doorbell Pro

    De Ring Video Doorbell Pro er et av Rings dyreste produkter fordi det tilbyr ekstra funksjoner, inkludert svært tilpassbare bevegelsessoner, infrarødt nattesyn og et bredere synsfelt. Denne modellen må installeres i eksisterende (eller ny) ledning på dørklokken. Du kan endre utseendet med forskjellige ansiktsplater, noe som bidrar til å matche det estetiske i hjemmet ditt.

    Husk at i likhet med andre Ring -produkter lagrer denne modellen bare videoklipp hvis du abonnerer på Ring Protect.

    Handle nå

    5/9

    Google nest hallovia store.google.com

    Beste høyteknologi: Nest Hello

    De Nest Hello tilbyr forskjellige høyteknologiske funksjoner som skiller den fra andre dørklokkekameraer, inkludert personvarsler, pakkeovervåking og forhåndsinnspilte svar. Den gir deg automatisk beskjed når en pakke kommer, så vel som om pakken er fjernet fra verandaen eller trappetrinnet. Og du kan lagre opptil tre meldinger for å spille for besøkende når du ikke er hjemme.

    Med installert Nest Hello, vil du kunne se øyeblikksbilder fra de siste tre timene gratis. For lengre tilgang kan du abonnere på Nest Aware (fra $ 6 per måned), som også gir hendelsesbasert opptak, kontinuerlig videoopptak og mer intelligente varsler.

    Handle nå

    6/9

    smart dørklokkevia amazon.com

    Beste videooppløsning: eufy Security WiFi Video Doorbell

    De eufy Security WiFi Video Doorbell strømmer i 2K videooppløsning, noe som gir et klarere og mer detaljert bilde enn 1080p. Dette trygt dørklokkekamera må installeres i eksisterende (eller nye) dørklokkeledninger, og den leveres med en trådløs klokke som du kan installere i hjemmet ditt. Den lagrer også opptak lokalt i stedet for i skyen. Og det er ingen månedlige avgifter eller abonnementer som kreves for å få tilgang til lagrede klipp - alltid et pluss.

    Handle nå

    7/9

    Arlo dørklokke 6428700cv11dvia bestbuy.com

    Beste utvidbare system: Arlo Essential Video Doorbell

    Hvis du håper å inkludere en videodørklokke som en del av en større hjemmesikkerhetssystem, Arlo Essential Video Doorbell kan brukes sømløst med merkets topprangerte sikkerhetskameraer og/eller flomlys. Den lar deg overvåke alle videofeedene fra den samme appen. Hvis du abonnerer på Arlo Smart (fra $ 3 per måned) får du flere funksjoner, for eksempel 30 dager med videoopptak, avansert gjenkjenning av gjenstander, pakkeoppdagelse og mer.

    I tillegg inneholder Arlo Video Doorbell en innebygd sirene som kan utløses fra appen. Det lar til og med folk ta opp meldinger for deg når du ikke er hjemme.

    Handle nå

    8/9

    Logitech dørklokke Hpgs2via apple.com

    Best for Apple HomeKit: Logitech Circle View Wired Doorbell

    Få videodørklokker er kompatibel med Apples smarthus Produkter. Hvis du bruker dette operativsystemet, er det beste alternativet Logitech Circle View Doorbell, utviklet utelukkende for Apple HomeKit. Denne videodørklokken lar deg angi tilpassede aktivitetssoner, og den lagrer innspilte opptak i iCloud i 10 dager - gratis! Den må installeres i et kablet dørklokkesystem, og den kan styres via en Apple HomePod.

    Handle nå

    9/9

    Simplisafe dørklokke 6298604 Sdvia bestbuy.com

    Mest stilig: SimpliSafe Pro Video Doorbell

    De SimpliSafe Pro Video Doorbell har et elegant, avrundet eksteriør og leveres med tre utskiftbare fargede ansiktsplater, noe som gjør det til en av de mest stilige valgene for hjemmet ditt. Denne videodørklokken er utstyrt med flere sensorer designet for å oppdage mennesker og ignorere distraksjoner, og dens infrarøde nattsyn lar deg se i mørket. Det lagrer imidlertid ikke videoklipp eller bilder med mindre du melder deg på et skyabonnement for $ 5 per måned.

    Handle nå

instagram viewer anon