Do It Yourself
  • Universal Outfeed Support - The Family Handyman

    click fraud protection
    Nick GerhardtNick GerhardtOppdatert: Jan. 30, 2018

    Trenger du en hånd for å støtte jumbo -arbeidsstykker ved bordsagen, borpressen, båndsagen, fresebordet eller høvelen? Sjekk denne universelle utmatingsstøtten.

    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Familie Handyman

    Trenger du en hånd for å støtte jumbo -arbeidsstykker ved bordsagen, borpressen, båndsagen, fresebordet eller høvelen? Du vil jobbe mye tryggere og enklere og oppnå bedre resultater hvis du tar tak i skrapvirke og bygger dette stativet. Du vil trenge:

    ■ To 18 tommer lange 1x2s

    ■ En 18 tommer lang 1 × 4

    ■ En 12-tommers. x 28 tommer. x 3/4-in. kryssfinerplate

    ■ 1 × 2 høydejusteringsbrett

    ■ Tolv lette svingbare hjul med hjul på 1-1/4-in. Diameter

    ■ 3/4 tommer. Nr. 10 pannehodeskruer

    ■ 1-1/2-in. gipsskruer

    Legg ut monteringslinjer hver 1-3/4 in. langs 1 × 4. Fest hjulene med pannehodeskruene og forskyv hjulene på alternative kanter på 1 × 4, slik at de ikke kolliderer når de svinger. Sentrer og skru 1x2s på den ene enden av kryssfiner for å lage en T-formet base, og skru hjulet til begge 1x2s.

    Fest hele enheten til en saghest og hold den ved siden av verktøyets bord. Juster høyden slik at toppene på hjulene er i flukt med bordet. Skru på en separat høydejusteringssko for alle andre verktøy du har som kan bruke mer støtte for lange brett. Da trenger du ikke kaste bort tid på oppsettet hver gang du går til et nytt verktøy. Gi en hånd til Steven Soger for denne flotte hjelperen.

    Populære videoer

    Opprinnelig publisert: 30. januar 2018

instagram viewer anon