Do It Yourself
  • Rask og smart kjøkkenoppbevaringsideer

    click fraud protection

    Har du noen gang sett slike smarte lagringsideer? Lag en umiddelbar DIY papirhåndkle dispenser i butikken din med to C-klemmer. Plasser og klem dem på en rullbredde fra hverandre på et praktisk sted, hold rullen opp og skyv inn håndtakene for å holde den. Kjøp glatte C-klemmer og installer dem på kjøkkenet, og legg deretter til besøkende om din elegante designermaskinvare.

    Vis kjøkkenbestikket ditt i stil med denne kjekke knivblokken. Den er rask, enkel og morsom å bygge, og inneholder en 6-tommers bred oppbevaringsboks for en knivsliper.

    For å bygge en trenger du bare en 3/4-in. x 8 tommer. x 4 fot. hardtrebrett og en 6-in. x 6-1/2-in. stykke 1/4-in. kryssfiner i løvtre som matcher.

    Begynn med å kutte en 10-in. lengden på brettet og sett det til side. Rip de resterende 38-in. brett til 6 tommer. bred og kutt fem jevnt fordelte sagkantar 5/8 tommer. dypt langs det ene ansiktet. Skjær det brettede hullet i fire 9-in. stykker og lim dem inn i en blokk, vær forsiktig så du ikke legger lim i sagkantene (du kan rense dem med en kniv før limet tørker). Så en 15-graders vinkel i den ene enden og skru kryssfinerstykket under den vinklede enden av blokken.

    Klipp 6-1/2-in. x 3 tommer. lokket fra det resterende brettet, og skjær det gjenværende stykket i 1/4-in. tykke biter for sidene og enden av esken. Lim dem rundt kryssfinergulvet. Klipp en rabbet på tre sider av lokket slik at det sitter godt på esken og bor en 5/8-in. hull for fingertrekk. Så er det bare å legge til en finish, så er du klar for år med glad utskjæring!

    Ikke legg bort håndbøkene for kjøkken og badekar. Sett dem i stedet i en låsende plastpose og heng posen i skapet under vasken. De vil alltid være der du trenger dem. Kast også malingsprøver og ekstra skapmaskinvare.

instagram viewer anon