Do It Yourself
  • Workshop lørdag morgen: Hvordan bygge et sammenleggbart Adirondack -bord (DIY)

    click fraud protection

    Trinn 1

    Klipp buene

    Folding Adirondack Tabell 1

    Tegn buen i begge ender av en av de øverste lamellene (A, B, C). Skjær buen med et stikksag og slip glatt. Spor buen på resten av de øverste lamellene og skjær med en stikksag. Slå opp alle delene i en skrustikke og sand opp til snøret. Gjenta prosedyren på de ikke-vinklede endene av beina (D).

    Steg 2

    Monter forkleet

    Sammenleggbart Adirondack -bord 2

    Bor motborene i endene av forklesidene (E) ved å bruke en 3/8-in. Forstner litt. Fest forkleenden (F) til forklesiden og bor et pilothull i begge deler. Fjern klemmen og bor et åpningshull gjennom forkleens motbor. Fest forklesiden til forkleenden med 1-1/2 in. flate hodeskruer.

    Trinn 3

    Fest de øverste lamellene

    Sammenleggbart Adirondack -bord 3

    Merk senterlinjene på alle de øverste lamellene (A, B, C), forklesidene (E) og forkleendene (F). Bekled de øverste lamellene med 1/4-in. avstander av kryssfiner langs senterlinjene. Fest de øverste lamellene til forklesidene og ender med samme motboring, pilothull og klareringshullsmetode angitt i trinn 2.

    Trinn 5

    Sett inn plugger

    Sammenleggbart Adirondack -bord 5

    Lim og sett pluggene inn i motboringshullene. Tørk av overflødig lim med et fuktig håndkle. Bor en 3/8-in. hull i en tynn papp og legg den over pluggen for å unngå at treoverflaten blir ødelagt. Klipp av overflødig plugg med en håndsag og sandskyll.

    Trinn 6

    Fest bena

    Sammenleggbart Adirondack -bord 6

    Lim og fest avstandsstykkene (G) til innsiden av forklesidene (E). Drill 3/8-in. klaringshull i endene på forklesidene. Fest bena (D) med 3/8-in. x 3 tommer vognbolter, splittskiver og muttere for bena gjennom avstandsstykket og 3/8-in. x 2-1/2 tommer vognbolter, splittskiver og muttere for bena som bare går gjennom forklesidene.

    Sammenleggbart Adirondack -bord
instagram viewer anon