Do It Yourself
  • 5 Oppvarmingsmyter du virkelig trenger å slutte å tro

    click fraud protection

    2/5

    shutterstock_599794253 romvarmervictoras/Shutterstock

    Romvarmere er mer effektive enn ovnen din

    Noen ganger kan det virke som om ovnen din ikke er helt i ferd med å kutte den, og noen varmeovner er den perfekte løsningen på kalde flekker i hjemmet ditt. Mens romvarmere fungerer som en helt tilstrekkelig midlertidig løsning, de er ikke på langt nær så effektive som gass, og strømmen som brukes til å drive dem kommer til å koste deg mye penger.

    De pengene ville vært bedre brukt reparere varmesystemet ditt slik at det varmer opp hele hjemmet ditt tilstrekkelig uten at det blir kaldt.

    4/5

    dfh17sep042-13-1024x1024 Takvifte

    Takvifter er bare for sommeren

    Hvis det er midten av desember og hjemmet ditt føles litt kjølig, er det siste du tenker å gjøre å slå på takvifter. Imidlertid har mange takvifter en bryter på siden som endrer retningen de spinn fra mot klokken til med klokken.

    Ved å snurre med klokken, vil viften trekke opp kald luft, og igjen tvinge varm luft ned fra der den har steget til og sende varme til flere områder i hjemmet ditt.

    Takvifteblader ser slitne ut? Kjøp et nytt sett her.

    5/5

    BrannAlexandre Moraes/Shutterstock

    Peiser er en flott måte å varme et hjem på

    Mens ideen om å tilbringe ferien krøllet seg ved siden av en peis høres ut som en koselig, den kalde virkeligheten er det peiser generelt gir en ganske ineffektiv og kostbar måte å varme et hjem.

    Peis kan være en stor kilde til varmetap om vinteren, og mengden ved du trenger for å varme et helt hus kan koste deg en pen krone. Du kan finne det beste peis fyrstikker her.

instagram viewer anon