Do It Yourself
  • Hva er en Spider Cricket?

    click fraud protection

    edderkoppkricketJay Ondreicka/Shutterstock

    Den går under mange navn: grotten weta, grotte -cricket, camelback -cricket, sandtredere og edderkopp -cricket. Denne arten, utbredt i USA og i verden, finnes i huler, så vel som i fuktige, kjølige områder under blader, steiner og råtnende tømmerstokker. De kan også være tilfeldige inntrengere av din ydmyke bolig, og ta opp eiendom under sommer og falle på mørke og fuktige steder som din kjeller, bod eller krypeplass.

    Derfor bør du aldri drepe en edderkopp.

    Disse skumle kritikerne samles ofte i store mengder, og er like redde for deg som du er for dem. Forskjellen er imidlertid at når de er redde, har de en tendens til å hoppe direkte på objektet de er skremt av. Denne sprangmekanismen er deres eneste forsvar for å skremme rovdyr, siden de ikke har lydproduserende organer og ikke har vinger.

    Disse 10 insektmiddelene er laget med naturlige ingredienser.

    Etter å ha fått kallenavnet "kamel" på grunn av deres pukkelrygg, er edderkoppdyrene lyse til mørkebrune i fargen, og ofte flekkete med mørke bånd på noen segmenter. De har seks bein, med veldig forstørrede bakben, antenner og måler 1/2 til 1-1/2 tommer lange.

    Disse buggerne elsker å glede seg over sopp, stoff, tepper, tre, papp, støv, planter og til og med hverandre. Klandre det for deres utrolig sterke mandibles for å kunne tygge gjennom mange forskjellige husholdningsartikler.

    Prøv disse hemmelighetene for å unngå feilbitt.

    Edderkoppdyr er ikke kjent for bite mennesker, men hvis de lander på huden din, vil mandlene begynne å gnage bort, noe som kan forårsake merkbar smerte. Med all denne informasjonen er du sannsynligvis klar til å lære hvordan unngå at de invaderer hjemmet ditt, Ikke sant?

    Selv de søteste insektene kan bite hvis de blir provosert. Her er noen få insekter du ikke ville mistenke.

    Det beste alternativet for å forhindre at edderkoppdyr kommer inn i hjemmet ditt er å forsegle eller tette åpninger på det laveste nivået. Du bør også holde kjelleren eller kryperommet tørt, rotfritt og godt opplyst.

    "For eksisterende angrep er det viktig å lokalisere og eliminere alle mulige avlstilstander," forklarer skadedyrekspertene på Orkin. “Haugene av fuktig tre eller blader i eller rundt strukturen bør fjernes. Kjelleren eller kryperommet skal holdes ventilert og tørt. Å plassere skjermer på gjennomsøkingshastigheter og kjellervinduer kan også bidra til å holde disse sirissene ute. ”

    Og hvis du ikke er krypende nok, ikke glem veggedyr. Slik blir du kvitt dem selv.

    Populære videoer

instagram viewer anon