Do It Yourself
  • Hvorfor er det sølvfisk under vasken min?

    click fraud protection

    SølvfiskJorgeOrtiz_1976k/Shutterstock

    Sølvfisk er kanskje ikke skadelig for helsen din, men de kan tygge gjennom favoritt tingene dine. Og dessuten er en angrep av skadedyret bare grov! Et av stedene de liker å infiltrere er under vasker.

    Ta en titt på disse 26 tipsene for bekjempelse av skadedyr i og rundt hjemmet ditt.

    Fordi de ofte finnes her, så vel som rundt avløp i vasker og badekar, eller rundt gulvgitter, har mange konkludert med at sølvfisk kommer inn i hjemmet via avløpsvann i kloakkrør. Dette er imidlertid en misforståelse, ettersom de ikke beveger seg i vann, men heller kryper langs utsiden av rørleggerrør på jakt etter mat i forekomstene som dannes under luftuttaksventiler og avløp.

    Her er de 5 beste skadedyrsforebyggere du trenger hjemme.

    De tiltrekkes av fuktighet og varme, mørke steder med fuktighetsnivåer over 75 prosent, og hyppige bad på grunn av sitt gunstige miljø. Men fordi de ikke kan klatre på glatte, vertikale overflater, havner de fanget i badekar og vasker.

    Her er 30 tips om skadedyrbekjempelse som hjelper deg med å holde ubudne gjester utenfor huset, gården og hagen din.

    For å forhindre at sølvfisk tar over vasken og badekarene dine, bør du fjerne fuktighet så raskt som mulig. Du bør reparere lekkende kraner og bruke en avfukter for å fjerne fuktighet før sølvfisk blir aktiv. Utendørs forholdsregler kan også være nyttige. Kontroller at vann renner bort fra hjemmet ditt og at takrenner og nedløp er fri for rusk.

    Kampen mot invaderende skadedyr slutter aldri. Men det er mange ting du kan gjøre for å forberede og avskrekke. Sjekk ut disse tipsene.

    Blokkering av vanlige tilgangspunkter, inkludert sprekker under og bak gulvlister, samt rundt vinduer og dørbekledning kan forhindre at sølvfisk kommer inn i hjemmet ditt. Hvis du finner sprekker, bruk tetningsmasse for å forsegle dem. Støvsuging av tepper, gulv, polstrede møbler, sprekker og sprekker kan fjerne enhver ung og voksen sølvfisk.

    Rotter og kakerlakker er bare toppen av isfjellet når det gjelder de mest skremmende skadedyrbekjempelseshistoriene som noen gang er rapportert - vi tør å se!

    Populære videoer

instagram viewer anon