Do It Yourself
  • Beste hjemmekontorfarger

    click fraud protection

    Disse kontormalingfargene er en flott måte å vise frem personligheten din og i noen tilfeller øke produktiviteten.

    Kontor via benjaminmoore.com

    Innredning av hjemmekontoret kan være en spennende prosess. Selv om du får vist frem personligheten din på en måte du sannsynligvis ikke ville være i stand til i bedrifter, må du også ta hensyn til måter å øke produktiviteten. Med den koselige sengen din i gangen er klesvask i tørketrommelen klar til å brettes og oppvaskene i vasken, inspirasjon og fokus på hjemmekontoret en topp prioritet. Start med det grunnleggende ved å velge hjemmekontorfarger som holder deg i gang.

    [Relatert: Slik sier 5 proffer at du bør teste malingsprøvene dine.]

    Farge nr. 1: Blå-grå

    Hvorfor: Grått gir et nøytralt humør, mens blått er beroligende. Blågrå er ideell for hjemmekontorets farger hvis du vil oppnå en beroligende stemning for å kompensere for arbeidsstress.

    Prøv det: Mal veggene i lysere fargetoner i tofarget farge for å skape en fredelig følelse når du kommer inn i rommet. Hvis du går for mørkt, kan du skape en følelse av melankoli.

    Vi elsker Benjamin Moore -malingsfargen “Mt. Rainer Gray, ” vist her.

    [Relatert: Slik bygger du et kompakt hjemmekontorsenter med et skrivebord og et svingbart arbeidsområde.]

    Farge #2: Pastell gul

    Hvorfor: De i en kreativ industri vil gjøre det bra med en pastellgul for å få kreativiteten til å flyte ettersom fargen stimulerer følelser, spesielt følelser av lykke.

    Prøv det: Kombiner den med hvit og brun dekor på hele hjemmekontoret, som fungerer godt med de gylne tonene som titter gjennom i pastellgult.

    [Relatert: Sjekk disse interiørmalingstipsene for den perfekte malingsjobben.]

    Farge #3: Grønn

    Hvorfor: Grønt er en betryggende farge. Det er et symbol på fred og vitalitet i naturen, samtidig som det representerer penger og dets evne til å fremme suksess og økonomisk sikkerhet. Dette gjør den til en perfekt farge for å balansere energien på hjemmekontoret.

    Prøv det: Hold deg til en lysegrønn og bruk skyggen for å kompensere for et rom som ikke har mye naturlig lys. En myk grønn vil føles forfriskende i et ellers lukket rom.

    [Relatert: Her er 10 enkle DIY -er for et hjemmekontor.]

    Farge #4: Oransje

    Hvorfor: Oransje er en dristig farge for enhver vegg, spesielt når du vurderer fargene på hjemmekontoret, men den er livlig, glad og lidenskapelig og kan holde deg fokusert mens du jobber.

    Prøv det: For mye oransje på en liten plass, som et lite hjemmekontor, kan ende opp med å se klebrig ut. Unngå det ved å male den ene veggen oransje og velge en mykere, nøytral malingsfarge for de andre veggene. Det er en sikker måte å øke energien din på under de uunngåelige nedgangene på ettermiddagen.

    Farge #5: Kremhvit

    Hvorfor: Kremhvite passer til alt! Med en kremhvit kan du gå hvor du vil med resten av innredningen, og veggene dine vil være det perfekte bakteppet. Innrammet svart-hvitt-fotografering ser flott ut på en kremhvit vegg.

    Prøv det: Hvis din personlighet er undervurdert eleganse, så er en kremhvit måte å gå. Men hvordan kan du unngå at det blir kjedelig på hjemmekontoret når du har så mange muligheter til å kle på ting? En måte er å prøve en stripet vegg. Mal først veggen i en kremhvit farge legg til tykke, lyse hvite striper for å skape en aksentvegg.

    [Relatert: Lær hvordan du gjør et ekstra skap til et superorganisert hjemmekontor.]

    Populære videoer

instagram viewer anon