Do It Yourself
  • 11 produkter som hjelper deg å jobbe i mørket

    click fraud protection

    1/11

    Lette hanskervia amazon.com

    LED lyshansker

    Frigjør alle 10 sifrene for oppgaven ved hånden når du tar på et par LED lyshansker fra Mudder. De er laget av et pustende, elastisk stoff som er mykt å ta på, og har en krok og sløyfe som kan justeres for å passe de fleste. Det er flott for å jobbe i små mellomrom eller når ingen er i nærheten for å holde lommelykt for deg. De to LED -lampene - en montert på hver pekefinger - går på to knappebatterier (ikke inkludert) som varer opptil 30 timer.

    Handle nå

    2/11

    Opplyst ryggsekkvia amazon.com

    DeWalt Lighted Tool Ryggsekkveske

    Når du trenger et verktøy, trenger du det pronto! 57-lommen DeWalt Lighted Tool Ryggsekkveske ble utviklet i samarbeid med Custom Leathercraft for å holde proffer og DIYere organisert og produktiv.

    Pek det innebygde LED-lyset (39 lumen) mot arbeidsplassen eller inn i sekken for å hjelpe deg med å finne det du leter etter. Konstruert av kraftig materiale, verktøykasse har 48 innvendige og ni utvendige lommer for å holde din de mest brukte verktøyene.

    Handle nå

    3/11

    Opplyst skrutrekkervia homedepot.com

    Trådløs opplyst skrutrekker

    Ingen hobbyist eller husholdnings fixer-overdel vil bli stående i mørket hvis verktøyposen inneholder en Generell batteridrevet lysskrutrekker. Klem inn i vanskelige rom der det er vanskelig å se-den lyse LED-en oversvømmer spissen av verktøyet i lys mens den bruker mer enn 100 omdreininger dreiemoment for å skru skruene på de fleste lette jobber. Denne mini-skrutrekkeren kommer med et håndtak, seks bits, en hard gummibitsorganisator og to alkaliske AAA-batterier.

    Handle nå

    4/11

    Krok arbeidslysvia amazon.com

    Klein Tools Pro arbeidslys

    En del av det fine med det kompakte Klein Tools Tradesman Pro arbeidslys er dens uslåelige allsidighet. To lysstyrke -moduser for å stråle lys inn i små mellomrom. Fest den magnetiske klipsen til en hvilken som helst metalloverflate eller bruk kroken til å dingle den fra et rør. Slank nok til å henge på din verktøybelte eller gli lett inn i lommen, dette batteridrevne LED-lyset er innkapslet i gummistøping, så det er super holdbart.

    Handle nå

    5/11

    Hodelyktvia amazon.com

    Oppladbar hodelykt

    Det er en hel haug med grunner til at vi liker den lette Oppladbar hodelykt fra Outerdo. For det første er det vanntett, så det er ideelt for å jobbe i felten eller på en utendørs arbeidsplass under fuktige værforhold. For en annen, hodelykt sprenger åtte lysdioder i åtte moduser som dekker en massiv 600 meter, slik at den kan bade din hage, garasje eller handle i lys.

    Dessuten justerer det ergonomisk utformede elastiske hodebåndet seg i timevis med behagelig og håndfri slitasje. Den har til og med et rødt baklys for et ekstra lag med advarsel når du bruker en gaffeltruck i et svakt lager eller tømmerverksted.

    Handle nå

    6/11

    Opplyst nivåvia amazon.com

    Klein Tools Lighted Aluminium Torpedo Level

    Du trenger ikke å myse og anstrenge deg for å "få det rett". Denne kompakte Tent Billet Aluminium Torpedo Nivå kan se ut som et gjennomsnitt snekkerverktøy helt til du oppdager de store vinduene som er opplyst med lysdioder, gjør det enkelt å se "boblen" i svake forhold fra flere vinkler.

    Pro-entreprenører og gjør-det-selv-ansatte setter pris på det kraftige, patenterte magnetsporet som sikrer verktøy på en hvilken som helst metalloverflate (spesielt flott når du jobber alene), noe som sikrer den mest presise og nøyaktig nivå eller loddlesing mulig.

    Handle nå

    7/11

    Opplyst mekanisk pickupvia lowes.com

    Tent mekanisk pickup

    Dagene med "MacGyvering" en kleshenger for å fiske nøkkelen din ut av søppeltømming er over. Finn og hent gjenstander fra svakt opplyste og vanskelig tilgjengelige steder med dette Tent mekanisk henting av general.

    Dette geniale verktøyet kombinerer et lyst hvitt LED lyspære og en firbenet fjærstålinnhentingsklo i enden av den 24-tommers fleksible og korrosjonsbestandige akselen. Klem de ergonomisk utformede håndkontrollene for å redde sokker bak tørketrommelen og skruer fra mørke kroker og kroker.

    Handle nå

    8/11

    Magnetiske lysvia glowright.com

    Innendørs USB oppladbare lys

    GlowRight innendørs USB oppladbare lys er et allsidig formål belysningsløsning som ikke krever elektriske ledninger å installere - bare ta av de 3M selvklebende magnetstrimlene og lim lys inne i skapene, hageskur, langs kjellertrapp eller over en arbeidsbenk. Den automatiske av/på-sensoren utløses av bevegelse, så det er ikke lenger fumling for å finne lysbryteren i et kulsvart rom.

    Disse lysene har mange alternativer - tre modusinnstillinger (bevegelsessensor, kontinuerlig belysning og blitsbelysning), tre størrelser (8-, 12- eller 20-tommer) og to fargetemperaturer, varm eller kald hvit. Merk: Etterligning av naturlig dagslys, "kald hvit" er den optimale fargetemperaturen for å lett belyse arbeids- og konstruksjonsområder.

    Handle nå

    9/11

    Symaskin lysvia amazon.com

    Magnetisk LED arbeidslys

    De EVISWIY Symaskin LED -lys er en multifunksjonell, bærbar arbeidslampe med en sterk, magnetisk base som festes sikkert til symaskinen, arbeidsbenken, dreiebenken, borepressen eller andre metallmaskiner. Det vil ikke løsne, selv med den mest intense ristingen og vibrasjonene.

    Den fleksible svanehalsen roterer 360 grader for å rette 30-delt lysdioder i hvilken som helst vinkel, og avgir 5000K med hvitt dagslys som ikke vil forstyrre øynene dine fordi det ikke er skadelige UV-stråler tilstede.

    En fornøyd Amazon -anmelder bemerket: "Jeg knipset den magnetiserte basen til siden av borepressen, og den lyser arbeidsflaten min perfekt."

    Handle nå

    10/11

    Lodde lysvia amazon.com

    Hjelpende hender med LED -lys

    Hvis du jobber alene, anbefaler vi Noevsbig Lodding Hjelpende hender med LED. Metallbasen er flott for smykkehåndverk eller reparasjon av hovedkort, og er laget av aluminiumslegering for stabilitet. Den myke gummiputen gjør at alt ikke glir rundt - viktig når du arbeider med varmt metall. Og det er å se hva du gjør!

    3X forstørrelsesglass med LED-lamper har tre belysningsmoduser, 10 lysstyrkenivåer og tre temperaturer: varmt lys, varmt-hvitt lys og hvitt lys. Det er 30 belysningsmoduser i alt. Et seksdelt universalledningsrør, fem krokodilleklemmer og en rengjøringsmiddel for jernspisser er inkludert.

    Handle nå

    11/11

    Sikkerhetsbrillervia homedepot.com

    Opplyste LED -vernebriller

    Beskytt øynene dine mens du jobber i mørket med Panther Vision Lightspecs LED -vernebriller. Ikke la det lekne camomotivet lure deg-dette er noen seriøse slagfaste, ripefaste linser, med rammer konstruert av sterkt polykarbonat. De ultralette lysdiodene som er innebygd i templene, avgir 32 lumen lys som er skrå innover, noe som gjør dem perfekte for nærbilder, detaljert arbeid.

    En femstjerners anmelder fra Home Depot hyllet brillene og sa: "Jeg kan faktisk gjøre mange oppgaver uten bruk av håndholdt lys fordi lyset er rett på vernebrillene mine."

    Handle nå

instagram viewer anon