Do It Yourself
  • Leserprosjekt: DIY Peis Makeover

    click fraud protection

    HjemHus og komponenterDeler av husetPeis

    pmcdermottpmcdermottOppdatert: Mar. 20, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Family Handyman -leser Chris Galiyas er en travel familiemann. I løpet av dagen er han elementær kunstlærer i West Mifflin, PA, og på netter og helger maler han veggmalerier for både private og kommersielle kunder. Hans siste kunder ba ham om å oppdatere peisen sin, og dette er det han skapte.

    2/8

    hvit vaskemalt peisFoto med lov av Chris Galiyas

    Kalk opp peisen

    Jeg ønsket å vaske peisen for å gi den et nytt, oppdatert utseende som ikke ville ødelegge banken. Så jeg vannet litt innvendig maling og pusset den på med en våt pensel og tørket bort med en fille mens jeg gikk.

    3/8

    live edge peis mantelFoto med lov av Chris Galiyas

    Live Edge Oak Mantel

    Deretter la jeg til en eikemantel med levende kant som jeg kjøpte fra en lokal fyr. Jeg elsker å få tømmer som er lokalt i området der jeg jobber. Jeg farget det slik at det passet til gulvet, og jeg påførte tre strøk Polycryl Clear (satin finish).

    4/8

    shiplap peisFoto med lov av Chris Galiyas

    Shiplap

    Jeg ønsket å legge til visuell interesse over mantelen, så jeg la til shiplap. Deretter malte jeg shiplappen en varm hvit, med Behr Ultra’s Falling Snow, min favoritt hvite maling. Plus:

    Ta en titt på disse 12 utrolige veggene.

    6/8

    make-up med malt peisFoto med lov av Chris Galiyas

    Trim og gulvlister

    Trimmet og gulvlistene så gamle og utdaterte ut. Så jeg pusset, grunnet og brukte den samme hvite malingen på grunnlistene og trimmen.

    For å lære å forberede treskjæring for en jevn malingsjobb, Klikk her.

    8/8

    blåmalte veggerFoto med lov av Chris Galiyas

    Malte veggene

    Huseierne hadde plukket ut en blågrå maling for at veggene skulle gjøre rommet ferdig. Fargen var den perfekte matchen for å komplimentere den varme, hvite trimmen og eiketømmeret med levende kant.

instagram viewer anon